Yıllardır düzenli ders çalışamıyorum, sınıf birincisiyken geriledim, tıp hedefim için ne yapmalıyım?

Senelerdir çalışıyorum ama asla düzenli çalışamıyorum 3-4 senedir deniyorum sadece son haftalarda paçayı kurtarıyordum çok çalışıp bazenleri sabahlayıp o performansla da sınıf birincisi oluyordum ama artık öyle olmuyor fazlaca disiplinsiz oldum yine eskiden çalışıyordum şimdi çok zor çalışsam bile zor oluyor ve sınıf birincisiyken sınıf 6-7.'sine düştüm hedefim tıp artık sınavlardan yüksek almak yetmeyecek esas hayatımı belirleyecek sınavdan da yüksek almam lazım ama asla düzenli çalışamıyorum asla çok denedim ajandalar tutuyorum çalışacağım diyorum motive falan oluyorum ama yok 3-4 senedir böyleyim sonra bi bakıyorum zaman geçmiş aylar geçmiş bi bakıyorum e yıllar da geçmiş napacağım ben böyle ya bir de hedefimiz tıp
Güncellemeler
3 ay
Arkadaslar bari fikir verseniz napacagim hic bilmiyorum kafam o kadar karisik ki
Yıllardır düzenli ders çalışamıyorum, sınıf birincisiyken geriledim, tıp hedefim için ne yapmalıyım?