Kahve dükkanında sorumlu pozisyona alındım ama normal personel gibi davranılıyor, ne yapmalıyım?

İşe başlayalı yaklaşık 10 gün oldu işletmeden sorumlu olarak işe başladım ona göre de maaşım normal personellere göre farklı yansıtıldı. Sorun şu ki beni asla personellere sorumlu kişi olarak tanıtmadılar bu konuda hiçbir şey konuşulmadı ve bana normal personel gibi davranılıyor ama konu perde arkasına gelince sorumluymuşum gibi hesap soruluyor çalışanlardan biri çingene ve akşam beraberiz ağzından ne küfür eksik oluyor ne müşteriden sipariş alabilecek kapasitede bir diksiyonu var tiksinirsin yani çalışma saatlerini ve personel yönetimini asla bana yaptırmıyolar kendileri belirliyor her şeyi çalışan personeller tanıdıkları kişiler ve ayrıcalıklar sunuluyor Coffee shop burası şöyle söyleyeyim size bugün personel yemeği var mı diye sordum patronuma personel yemeği derken dedi bana ahahahah personelin anlamını bile bilmiyor adam tam bir budala ben neyin içine girdim bilmiyorum derseniz ki o zaman niye ilk başta okey verdin diye iş başvurumu oğlu değerlendirdi işe babası karışıyor çok tuhaf her şey şu an ne yapacağım?
Kahve dükkanında sorumlu pozisyona alındım ama normal personel gibi davranılıyor, ne yapmalıyım?