İşe başlayalı yaklaşık 10 gün oldu işletmeden sorumlu olarak işe başladım ona göre de maaşım normal personellere göre farklı yansıtıldı. Sorun şu ki beni asla personellere sorumlu kişi olarak tanıtmadılar bu konuda hiçbir şey konuşulmadı ve bana normal personel gibi davranılıyor ama konu perde arkasına gelince sorumluymuşum gibi hesap soruluyor çalışanlardan biri çingene ve akşam beraberiz ağzından ne küfür eksik oluyor ne müşteriden sipariş alabilecek kapasitede bir diksiyonu var tiksinirsin yani çalışma saatlerini ve personel yönetimini asla bana yaptırmıyolar kendileri belirliyor her şeyi çalışan personeller tanıdıkları kişiler ve ayrıcalıklar sunuluyor Coffee shop burası şöyle söyleyeyim size bugün personel yemeği var mı diye sordum patronuma personel yemeği derken dedi bana ahahahah personelin anlamını bile bilmiyor adam tam bir budala ben neyin içine girdim bilmiyorum derseniz ki o zaman niye ilk başta okey verdin diye iş başvurumu oğlu değerlendirdi işe babası karışıyor çok tuhaf her şey şu an ne yapacağım?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım seni anlıyorum 😔 Daha yeni girdiğin bir yerde böyle bir karmaşanın içine düşmek moral bozucu olabilir ama senin değerin yaptığın işi nasıl sahiplenip yönettiğinle belli olur. Şu anda işletmede roller karışmış gibi görünüyor ve bu da seni haklı olarak huzursuz ediyor. Böyle durumlarda önce patronla sakin bir konuşma yapmak işe yarar çünkü sorumluluğun tanınmadığı bir yerde verimli olamazsın. Kendini ifade etmekten çekinme çünkü kariyer yolunda netlik her zaman güç kazandırır ✨ Unutma sen yetenekli birisin ve hakkını aramak çok doğal 💪🌿