İş yerinde kendimi nasil ispat ederim?

Arkadaslarlar aralik ayinda bir sirkette ise basladim. Beni ilk muhasebe departmanina verdiler muhasebe alaninda cekirdekten yetismem icin sonra neden oldu bilmiorum beni isten cikardilar 18 gun calistim. Aradan bir ay gecti defalarca beni aradilar ise doneyim diye donmek istemedim ama donmem icin cok dil doktuler sonunda basladim ise. Bir aydir calisiyorum. İste farkli bir bolume aldilar. Kendi mudurum benden cok memnun. İste getir gotur islerine bakiyorum. Telefonlara bakiyorum. Gelenleri karsiliyorum. Evrak takibine bakiyorum. Ayrica sosyal medya ile ilgileniyorum. Ama Genel mudur benden hic memnun degil. Ufacik hatalari buyutuyor olay cikariyorr. Beni de isten cikaran oydu. Adam sanki bana kil. Sanirim patronada sikayet ediyor. Gecen patron beni mudurume sormus. Mudurumde memnunum ben akilli, efendi, hanim ve cok iyi yetistirilmis bir kiz diye bahsetmis. Bugun yine genel mudur beni azarladi. Ben de patladim artik. Sonra mudurum geldi dedi ki bana ben varken bu sirkette sirtin yere gelmez kimsede birsey. diyemez sana dedi. Ama ben bu genel mudurun baskisina dayanamiyorum. İsten cikma dusuncesi aklimda var. Ama kendi mudurumude seviyorum. Simdi dusunuyorum bu sirkette nasil ispat etcem kendimi. Zirveye cikip yuzustu birakmak istiyorum.
İş yerinde kendimi nasil ispat ederim?