Kendi özel işlerini bile hallediyorum cuma temizlik yapıp öyle çıkarsın dediler. cumartesi izinliydim
çııkmam lazım dedim yapmadım. Doğrumu yaptim sizce izin vs sıkıntı olmuyor ama çok kullanıyorlar 19 yaşındayım?
çııkmam lazım dedim yapmadım. Doğrumu yaptim sizce izin vs sıkıntı olmuyor ama çok kullanıyorlar 19 yaşındayım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kullandırma senin işin olmayan seyi Halil alıştırma sonra onlarla baş edemezsin
Alistirdim abi kardeşiz dediler ilk girdiğimde
Biriyle 8 ay önce tanıştı kardeş gibiler hakketten
Zorunlu değilsin işe alırken bunları söyledilermi? Kişisel işleri yapma ne saçma.
İş ogretiyorlar diye sorun etmedim b*kunu çıkardılar geçen cayı döktüm kapanışa doğru
Ben icicektim diyip 1 çay aldırdı birşey demedim abi kardeşiz burada dedi ilk girdiğimde
Öyle bir şey yok işde abi kardeşiz ne ya.
Yapma sen bunları yoksa asli görevin olur.
Tamam teşekkür ederim önceki işyerimden kavga ederek çıktım babama sözüm var sıkıntı yaraymayataktan yol alicam bakalım.
Birisi şerefsiz evli milletin karısına kızına göz koyar diğeri çocuk gibi tripleri takintiliklqri var
acemiyken işi bilmediğinden kendi işin dışında şeyleri yaptrabiliyorlar ama biraz gözünü açtığına göre kendi iş tanımının dşında şeyleri yapma :D
Kardes kendini bu kadar ezdirme iş yerinde temizlik herkesin yapip uymasi gereken kuraldir
Daha sık yap bunu hatta
Orada barindirmazlar ve çalıştığım sektör referanslı arıyor işçileri asgari altı alıyorum
Ezdirme kendini ne mecburiyetin var işini yap çık
Evet iş ogretiyorlar diye her dediklerini yaptım ama fazla olmaya başladılar artık
Meslek ne kardeşim
Eczane teknisyenliği