bu bölümü okuyorum ama bölüme önem azaldı gibi maaşı sizce ne kadardır bide bu var ?
Cevabın nedir?
+1 yılinsanoğlundaki bu üreme azmi sürdükçe işsiz kalmayacak meslektir. bir diğer avantajı ise kendilerine gelin bakan oğlan annelerinin gözde meslek gruplarındandır, yani bu meslek evde de kalmaz.
40 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan nesli devam ettikçe devam edecek bir meslek. Çalışan anneler oldukça özellikle yuvalarda rahat iş imkanın olur. Ücret konusunda fikrim yok.
20 Yorumla
+1 yılÇok yorucu ama mesleğini seviyorsan çokta eğleniyorsun. Mutlu oluyorsun. Tabi plan yazma zorunluluğun yoksa. Çocuklardan önce plan bitiriyor seni.
12 Yorumla
Soran+1 yılO biraz yok hatta şimdi plan hazırlığı yapıyodum malesef sıkıcı bi iş :(
- +1 yıl
Evet yap yap bitmiyor etkinlik falan bulmakta sıkıntı yaşıyosun. Çok gereksiz geliyor yazmak bana :D
geç kaldın o bölüm için mezun olmuş olsaydın iş sıkıntısı çekmezdin de sen mezun olana kadar doyarlar okul öncesi öğretmene.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
6Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılBen de yazıcaktım çok iyi üni.ler tutuyordu ama önü kapandı 4+4+4 ile dediler o yüzden vazgeçtim.Maaşı da pek yüksek değil.Ama illa üni.de okumak lazım değil millet açıktan da okuyormuş.
26 Yorumla- +1 yıl
444 öğretmenlıge engelmi ki ;(
- +1 yıl
ya tüh :(
- +1 yıl
küçük kardesim öğretmliği istiyoda :(
- +1 yıl
öğr işsiz olurmu ya saçmalama cok super maas ve garanti bi iş dit öğretmenlik tek sortun atanma
- +1 yıl
:(::(:(
- +1 yıl
ben beyle eğitim sistemimibde mebınde hukumetınde taa... :(:(
+1 yıl4 yaşındaki çocuklar gidiyo artık dimi?
deli işi akıl işi değil11 Yorumla- +1 yıl
benim yeğenlerde başladı cocuk donunu ckemiyo daha okula baslatyolar ;(
çocukları seviyorsan gir maaşının neyini düşünüyorsun ki?
10 Yorumla
+1 yılMemur olursan 1500+ alırsın.Çocuklarla uğraşmak zor iş.Yapabilecek türde bir insansındır umarım.
00 Yorumla
+1 yıllise mezunu olarak yapan arkadaşlarım var düşük maaş alıyorlar asgari ücret bile değil
20 Yorumlabir ögretmen olarak acık var atanırsınız maasa gelınce bıldıgın ogretmen maası ıste :)
30 Yorumla
+1 yılcok güzel bi bölüm tebrik ediyorum sizi maşallah subhanallah tü tüt tü tü şılaaapppp t ühhh
07 Yorumla- +1 yıl
Bizim rehberlik öğrt. engelleyebilir dedi çünkü artık 5 yaşında başlıyo çocuklar okula puanınla ona gitme dedi tamm dedim bende öyle işte,ama giden çok arkadaşım var .
- +1 yıl
aynen yazık ya çok minnaklar..
- +1 yıl
noldu ki ama benim bi sürü arkadaşım gitti belki hoca bana gitmesin diye öyle demiştir bilemicem
- +1 yıl
iyice bi araştırsın o zaman bize bi öğrt.işsiz olabılır dedi biri güzel bölüm dedi yani araştırsın o iyice
- +1 yıl
Eğitim sistemine belli olmuyor 4+4+4ile atamalar azalıcak belki 4 sene sonra hep kapanıcak anaokulu belli olmaz ki çok garantisi yok.
- +1 yıl
tamam ağlama :D
- +1 yıl
Ya belli değil bana öyle dediler yazdırmadılar istanbulu egeyi ama belki iyidir bilemicem.
Çocukları seviyorsan iyi ama maaşı çok düşük ve de 4-5 yıla atama puanları yükselir derslerde de dans filan ediyormussun bunlara ragziysan iyi tabi
10 Yorumla
+1 yılataması olan bi bölüm
20 Yorumla
+1 yılaltına kaka yapan çocuklarla uğraşacaksın peiii
20 Yorumlabir bayan için ideal meslek
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri