Sizce işten erken çıkmalı mıyım?

Yani iş yerinde iki kızla çalışıyorum ikisi de beni gördü ikisi de bir yerime baktı biri üstüme de baktı başıma böyle şeyler geldiğinde düzgün davranamıyorum kızamıyorum sınır koyamıyorum olay sonrası olayı hatırlamıyorum bulanık hisle karışık hissediyorum sonra aklıma geliyor izin verdiğim şeylerden pişmanlık duyuyorum işe gireli üç gün oldu onda da kendimce sorun yaşıyorum müdür kız da yani çok azarlıyor hani soru sorunca da çok kızıyor bazen artık öğren vs arada laf soktu umursamadım bir de yani ağır ürünleri ben taşıyorum psikolojik sorunlarım var hep kötü şeyler yaşıyorum kendimce zaten geçmişten gelen kötü deneyimlerim de aklımda kafam dolu iki üç kez geçtim sandığım ürünleri geçmemişim bele iptali yapmışım çok açık var kasada kasiyerlik bu ne işi derseniz baya açık verdim herhalde bir de bozuk kalmıyor kasada o işi de halledemiyorum insanlardan bir şey istemeyi de beceremiyorum poşet için bir TL de isteyemiyorum sonradan isteyenlere bir TL'si olmayanlara vs bir yandan beni belki çekmişlerdir bana gıcık olup yayarlar diye korkuyorum bir yandan da önceki eleman bir anda çıkmış diye onu kötü şekilde çıkarmışlar işten sistemde zarar görürüm diye korkuyorum ama kendimi de orada pek iyi hissetmiyorum ama nasıl çıkacağım ne yapacağım bilmiyorum annem de kendi başının çaresine bak diyor para konusunda iş beğenmezsin der işten çıkmamı istemez kızar ne yapacağım
Güncellemeler
3 ay
Hadi cevaplar gelsin
Güncellemeler
3 ay
Hani cevap
Sizce işten erken çıkmalı mıyım?