Neden deneyimsiz, gelişime kapalı insanlar büyük şirketlerde yüksek maaşla çalışıp biz eziliyoruz?

şu an sektöründe lider ama sömürgeci bir şirket de çalışıyorum. Borcu olduğunu ve ihtiyacı olduğunu bildikleri personellere az zam yapıp onlara fazla görev tanımları yükleyen müdür ve işletme sahipleri tarafından mağdur bir çalışan olarak yazıyorum ve sizlere soruyorum. Lütfen bunun cevabını farklı deneyimler yaşamış insanlardan da duymak istiyorum çünkü tahammülü aşan bir noktaya geldim. Ben şu an mecbur olduğum ve bir dönem kısa sürede iş bulmak zorunda olduğum için alanlarımın çok altında bir departman da iş teklifini kabul ettim ve 1 yıldır kendi alanım ve başka departmanın işi yüklenmişti bana onu da hızlı ve başarılı sorunsuz şekilde yürütüyorum. Dün şirketin üst departmanına çıktı evrak için, ihracat dan bir kız geldi bana ya senden bir şey rica edicem yazıcıya kağıt ı nerden koyabilirim dedi dondum kaldım ve arkadaşlarından neden yardım istemedin dedim, utandım çekindim dedi. Olabilir insanlık hali (ama olmamalı) çünkü çalıştığı bölüm yüksek bir departman ve bilgi birikimi olan, ortalamanın üstünde zam alan insanlar. Sorun değil yardımcı oldum, konu o da değil. Ben bu kadar düşük maaşa hakkım yenilmiş bir insan olarak hem onların işini yapıyor hemde daha yazıcıya kağıt sokmayı bilmeyen, yeri geliyor bana iş soran insanlar çok da güzel zamlar ile büyük şirketler de nasıl çalışabiliyorlar lütfen birisi bana bunu açıklasın? Linkedin de bir sürü cv ve şirketlerde çalışan kişiler var, şirketlere bakıyorum insanlara bakıyorum bunlar buraya nasıl girmiş? Ve ben yazıcıya kağıt sokmayı bırakın herkesin bilmesi gereken herşeyden biraz öğrendim ki çocuk yaşta kriz anını yöneteyim elimde altın bileziğim olsun istedim. Neden bu adaletsizlik?

Güncellemeler
4 ay
Kimse bana yazıcıya kağıt koymayı daha öğrenmemiş kendini geliştirmeden yüksek departmana kapak atmak için araya adam koyup torpille şirketler de çalışan insanları savunmasın. Vizyonsuzlaradır bu sözüm kendini benim gibi hayatı boyunca geliştirmiş sömürülen insanlara değil...
Neden deneyimsiz, gelişime kapalı insanlar büyük şirketlerde yüksek maaşla çalışıp biz eziliyoruz?