İş yerinde hakkım yeniyor, düşük zam ve fazla iş yüküyle istifa sürecimi nasıl yönetmeliyim?

1 yıl önce sektöründe öncü bir şirket de işe başladım, benim birçok alanda mesleğim var aslında ama çaresiz ve çalışmaya ihtiyacım olduğu bir anda kendi mesleklerimden detaylı iş arayacak çok zamanım yoktu o dönem kira günüm gelmişti ve bu işi kabul etmiştim bölüm olarak sekreterlik di. Ben girdiğimde görevimin sadece telefon ve kargo olduğu söylenmesine rağmen ilk hafta da başka bir bölümün müdürü benim bağlı olmadığım bir kişi bana kendi bölümlerinin önemli bir işini verdi. Cv me bakıp iş deneyimlerimi baz alıp kısaca benim deneyimimi sömürdüler. 1 yıldır mecburum diye gıkım çıkmadan o işi yaptım ve üstüne başka bir bölümün 2 işini de yaptırdılar en başta. şu an şirket de maaşım dan 4/1 maaş haczim kesiliyor ve ikramiyeleri de kaldırdı şirket, herkese yazılı olarak duyurdukları oranda ki genel zam oranının altında bazı kişilere ben de dahil illegal düşük zam yapıp hakkıma girdiler, ik ile konuştum ama faydası olmadı haklısın denildi geçildi fakat buna karar veren biz değiliz müdür dedi ve nikahım var yakın zamanda. Nişanlımın imkanı durumu maaşı iyi fakat iş bakıyorum bulana kadar çıkamam ufak tefek masraflara destek olmam lazım diye. Nikah aşamasını atlattıktan sonra ne yapmalıyım, iş bulamaz isem devam mı etmeliyim bulana kadar yoksa istifa dilekçesini yapılan haksızlıklar ile birlikte vermeli miyim müdüre. Ben sekreterim ama resmi evraklar dahil ağır dikkat gerektiren işler yapıyorum şu an başka yüksek bir departmanın. Sömürülmek istemiyorum, hakkım yenildi 4 bin zam yapıldı sadece ve aldığım maaş azdı zaten. :( Hakkımı helal etmiyorum. İstifa sürecimi nasıl yönetmeliyim ve ne yapmalıyım yanlış hareket etmek istemiyorum çünkü.

İş yerinde hakkım yeniyor, düşük zam ve fazla iş yüküyle istifa sürecimi nasıl yönetmeliyim?