Başlayalı 2 3 gün oluyor çıkmam için 1 ay doldurmamış gerekiyor diyorlar yoksa iş kur ceza keser falan demişler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞöyle bir şey var. Zaten bir personelin deneme süresi 15 gün ya da en fazla 1 aydır. Yalan, yanlış bilgilere asla inanma canım. Eğer daha yeni işe başladıysan, sorumlu olan kişiye çıkmak istediğini dile getirebilirsin. Asıl sorumlu kişiler genelde market ortamında haftada bir veya ayda bir gelirler. Sen market müdürü ile görüş. Müdürün zaten gerekli yere çıkış için bildiride bulunur. Sana haber verir ve yapman gereken bir şey varsa, kurallara uyarak ilerlersin. Onun dışında daha yenisin zaten ve çıkma konusunda endişe etme. Bir de günü daha fazla geçirmeden, dile getir ki hızlı bir sonuç almak için..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen market sektöründe müdürüm. şöyle söyleyim deneme süresi 2 aydır zaten bu süreçte işe gitmeyebilirsin 3 gün işe gitmediğin takdirde devamsızlıktan otomatikman iş çıkışın veriliyor sen 6 aylık işçi değilsin sana ceza nasıl kesecekler? 30 TL açıkta maaşından kesilecek sen ödemiyorsun şu an. ay sonu kesilecek o.
01 Yorumla
İhbar tazminatı ödemen lazım 1 ay değil 15 gün eğer yeni başladıysan
İşçinin hizmet süresi 6 aydan az ise 2 hafta, 6 ay-1,5 yıl arasında ise 4 hafta, 1,5 yıl-3 yıl arasında ise 6 hafta ve 3 yıldan fazla ise 8 hafta önce işten ayrılacağını işverene bildirmesi gereklidir. Bildirim şartına uymayan taraf, bildirim süresine ilişkin ücret tutarında tazminat ödemek zorundadır.
Bunun dışında eğer senin yerine personel bulurlarsa 15 gün beklemedende çıkarsın ama karşı taraf bildirmezse ve kabul ederse.
01 Yorumla- +1 yıl
2ay dolmadan çıkarsa 15 gün ihbar olmaz
Girerken imzaladığın sözleşmede 1 ay doldurmanı gerektiren bir madde yazmıyorsa ilk 2 ay deneme süresidir. İhbar süresini beklemeden çıkabilirsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
20Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılDirekt ayrılabilirsin
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılA101 pislik bi sektör ilk kez 18 yasimda çalışmak istedim girdim kizin biri cocuk alayci sekilde yanlis yere gonderme haa dedi kontoru bende işimi biliyom merak etme sen dedim tek dedim bu şikâyet etti beni neler demis hakkimda tehdit etti beni bilmem ne mudur popo kadar cocun lafina bakti bi ton laf yapti ne bicim insansin yemin ediyom inanmadi 2 gun olmuştu ise gireli babam bi güzel dayak atti. En sonunda ettim beddualar buldu üzüntüyle cok sukur hirsizlik yapmis işten atmislar müdürü.
30 Yorumla Bu ihbar tazminatı konusu tamamen işçiyi kandırma amaçlı, dava falan açmaları gerekir 3 kuruş paradan dolayı ne A101 uğraşır ne de herhangi bir fabrika vs. Genelde işçileri tutmak, gerçekten çalışıp çalışmayacağını anlamak için işe girerken söyledikleri falan bir şey bu. Ayrıca bu güne kadar kimsenin de ihbar tazminatı ödediğini duymadım.
00 Yorumlaİstifa verdirtmiyorsalar ısrar et
Olmazsa şikayet et onları korkma acıma
Market sektörü en boktan sektörler arasinda. Eti sinirinden ayırır gibi çekip koparirlar adami ikiye.
Hiç acimazlar yaptigin basari onlara ait olur onlarin başarısızlığı sana.
Şikayet et hiç korkma. Arkasini da birakma22 Yorumla- +1 yıl
A101 öyle evet ama BİM daha iyi ve rahattır ben oradayım şahsen bazen eleman eksikliği dışında sektör gayet anlayışlı
+1 yılHayır öyle bir şey yok. Çıkmak istediğini söyleyeceksin bu kadar. Çıkartmıyorlarsa zaten yeni başladın 3-4 gün gitme zaten çıkışın gerçekleşir.
00 Yorumla
+1 yılYanlış bilgi gelmiş sana eğer işkur ile girdiysen 15 gün içinde cikabilirsin kısa bir dilekçe yaz gönder. hemen çıkarsın
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYok öyle bir şey bir ay doldurma falan. Yalan söylüyorlar
01 Yorumla Cezayı onlara keser sen çık bokuda onlara at kötü davrandılar bana de
01 Yorumla- +1 yıl
Boş yapma
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakin ol hayatın zorlukları bazen görmezden geleceksinn bardağın dolu tarafından bak
06 Yorumla
Soran+1 yılOlay zorluk değil ki bu başka bir şey hayatım da çoğu zorluğu gördüm diyebilirim gerçekten asiri zor
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum ama insanlr öyle cahil çok ülkede ama ne yapacaksn idare et sen bir ay
Soran+1 yılGerçekten öyle.. normalde sabırlıyım ve herkese nazik kibar olmaya çalışırım empati yaparim karşılık beklemiyorum ama darmaduman oldum çok zormuş
Cevap sahibi+1 yılÇok haklsn ama bu her sektörde öyle adam bir liraya bizi satın aldığıni sanyr görgüsüzluk had safhada
Soran+1 yılÖyle gerçekten
Cevap sahibi+1 yılgörmezden gel gitsin
+1 yılkim diyor ya bu saçmalıkları ahahhaha 15 gün dolmadan her an çıkabilirsin adamları yok senide saf bulmuşlar her türlü çıkarsın ki:P
02 Yorumla
Soran+1 yılİse girerken kağıt imzaladım sorun olmaz mı Birde kasadaydim bugün 36 tl kasa acigi varmış falan onu da vermem gerekiyor dimi
- +1 yıl
imzalasan ne olucak ya 2 ay deneme süreleri var bu tarz yerlerin atıyorum öldün işe gidemicen 1 ay çalışmı dicekler 15 gün ihbar süresini bile beklemeden çıkarsın ayrıca senin günlük kazancın ne kadarsa 36 tl açığıda oradan kesiversinler az haklarını bilin yahu
Direk müdüre de
00 Yorumla
+1 yılİnternet de örnekleri mevcut
00 Yorumla
+1 yılIstifa et cik hiçbir şey yapamazlar
00 Yorumla
+1 yılÇalışmıyorum yeter gari de
00 Yorumla
+1 yılDeneme süresi var mıydı sözleşmenizde?
00 Yorumla
+1 yılYok öyle bir şey
00 YorumlaMarketler cok kotü ya calisilmaz valla
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAz daha dur sabret ceza ödemekten iyidir
10 YorumlaNeden cikmak istiyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılne guzel ise girmissin calis iste
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılİşe Gitme bırakıyorum de
00 Yorumla
+1 yılNeden ki
07 Yorumla
Soran+1 yılAşırı yorucu bazı müşterilerin hareketleri pislikmissin gibi davranıyorlar kalbim dayanmıyor
- +1 yıl
Yaa ben iki ay çalıştım BİM de , ayrıldım.. değmiyor. şu an farkli bı iş yapıyorum
Soran+1 yılGerçekten öyle direkt ayrilamazmiyim
- +1 yıl
Sözleşme imzaladiysan ona bak, işkur ise bir ay süresi var, dilersen yaz bana. esajda daha rahat konusuruz
Soran+1 yıl2 ay deneme süresi dedi bölge sorumlusu kağıt imzaladım onlar sözleşme oluyor sanırım
- +1 yıl
Bence çıkabilirsin , sigorta var mıydı başladı mi
Soran+1 yıl2 gün oldu tam sigorta başladığını nasıl anlayabilirim
A101 den çıkınca sigorta devam ediyor mu
00 Yorumla
+1 yıldilekçe yaz ver
00 Yorumlaİstifa dilekçesi yazarsın bu kadar basit 😀
00 YorumlaHemen pes ediyon sen naneyi yersin hayattan
00 YorumlaDirekt ayrılabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok öyle bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılneden çıkıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye çıkıyorsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > A101'de çalışıyorum, istifa vereceğim. İstifa nasıl verilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat