Asıl patron gelmiyo pek. İşyerinde 3 müdüre güvenemiyorum işte beni tutacaklar mı konusunda!. Sizce asıl patrona söylüyüm mü arayarak bu işte kalıcı mıyım sizden duymak isterim diye lütfen akıl veriniz bu konuda
3 ay
Asıl patron gelmiyo pek. İşyerinde 3 müdüre güvenemiyorum işte beni tutacaklar mı konusunda!. Sizce asıl patrona söylüyüm mü arayarak bu işte kalıcı mıyım sizden duymak isterim diye lütfen akıl veriniz bu konuda
Cevap
4Cevap
Gerek yok benxe sen çalış patron gelmiyorsa çalışmanı senş tanımaz zaten. Normal işini yap devam et
Bayrama kadar buna nasıl sabredecez dedi müdürler!. 2 yeni elemanız sence hangimiz hakkında?
Sizle alakalı olsa yanınızda konuşmazlar tek konuşurlar başka bir durum olabilir
Yanımda konuşmadılar duydum
Patronu arasan sa seni mi dinler onaleı mı arayıp söyleme bekle bence
He anladm dnlara hak verir!. Senin burcun he?
Ne*
Aslan senin ne
bence söyle sıkıntı çıkarıyorlarsa haksız yere
Gereksiz yere sıkıntı çıkarıyorlar hergün azarlama. Ondan dedim asıl patrona söylüyüm beni işten atmasın? Müdürlerin azarlamalarını da kulak arkası yaparım?
İşte benim korkum da ondan. Çıkartırlarsa da asıl patrona söylerler şu elemanı işten atıyorum diye dimi?
Abıl patrona bu işte sürekli miyim sizden duymak istedim? Soruyum mu?
Müdürler kızıp beni işten atarlar mı asıl patronya konuştum üiye? Normalde patronya konuşulmuyo çünkü müdürleri aşıp?
Bahane onların p
İ
S günahladından!. Riske girmiyim diye oedim
Senin burcun ne?
Ara söyle
Sence iyi fikir mi? Asıl patrona arayıp söylemek
Söyle gitsin
Ayrıll
Sence atacakyar mı? Ayrıl dedin
Bayrama madar buna nasıl sabredecez dedi müdürler!. 2 yeni elemanız sence hangimiz için dedi?
Üzgünsen bir yerde kalma diye dedim bilemem gerisinş
Mutsuz olduğun yerde çalışıllaz demek istedin
Çalışmak kötü olur diye dedim neyi anlatamadım
Çalışmak kötü değil ki!.
Anladım
Defol git!. Öfff
Mal gittim zaten ne yazıyon
Ma l sensi n!. Ho şt!.
Ayy laf soktu folloş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım 💫
Bu hissettiğin güvensizlik çok normal, özellikle de yeniysen ya da ortam gerginse 😔
Patronu direkt aramak biraz riskli olabilir. Önce kendi müdürlerinle sakin bir zamanda konuşmayı dene. “Burada uzun vadeli çalışmak istiyorum performansım nasıl sizce?” diye sor. Hem geri bildirim alırsın hem niyetini göstermiş olursun 😊
Bir yandan da kendini tek bir yere bağlı hissetme. CV’ni güncel tut yeni ilanlara bak. Kariyer yolculuğunda her zaman B planın olsun bu seni psikolojik olarak da çok rahatlatır 🌿✨
Bayrama kadar bununla nasıl sabredecez dedi müdürler!. 2 yeni eleman var sence hangimiz için dediler?
😕💼 O cümle baya kırıcı olmuş. Muhtemelen ikiniz için de söylendi. Sen sakin kal işini düzgün yap ama CV’ni güncelle yeni ilanlara da mutlaka bak bence 🚀📚
Yani ikimizi de mi çıkaracak demek?