Aile desteği olmadan, köyde ve açık öğretimdeyken 1 senede sıfırdan YKS için en iyi seviyeye gelebilir miyim?

Ailem beni 8. Sınıfa giderken yatılı kursa verdi ben istemedim ama onlar istedi diye mecbur kabul ettim 3 sene kaldım orada deprem olduktan sonra çıktım ve başka şehire taşındık orada beni herkese kötülediler her gelen misafire akrabaya beni kötülediler okuyamaz falan diye ve derslerim kötü diye ama derslerim iyiydi benim kursa girince çalışamadım düşüşe geçti benim hatam yok ama onlar kendi suçlarını benim üstüme yıktılar ve örgün eğitime geçmek istedim açık öğretimden ama yaşım 18 olunca geçemedim ailem yüzünden bu da olmadı şimdi tekrar maraşa döndük ama hala aynı huylarına devam ediyorlar köye döndük ve ben ders çalışamıyorum ne kitap alma imkanım var nede ders çalışma imkanım aylardır çare arıyorum ailem bu konuda bile bana destek çıkmadı ders masraflarını karşılamadılar onlar yüzünden okula gidemiyorum haftada bir ders var okulda ben hedefimi yüksek tutuyorum fakat onlar yüzünden sıfıra düştüm temelim bile kalmadı diyebilirim sizce 1 senede sıfırdan en iyi hale gelebilir miyim?

Aile desteği olmadan, köyde ve açık öğretimdeyken 1 senede sıfırdan YKS için en iyi seviyeye gelebilir miyim?