Hiç aile desteği olmadan sadece kyk kredisi ile ( iş bulursam da çalışıcam) şehir dışında universite okunur mu?

20 yaşımdayım ailem okumamı hiç desteklemiyor, bu sene sınava 3. Girişim olucak şehir dışında okumayı planlıyorum. Ailemin üzerine mal varlıkları olduğu için burs çıkmaz çıkarsa kredi çıkar, onu alıcam. Ailem gittiğimde de hiç destek vermez eminim, 3 kuruş para verirler onu da başıma kakıp dururlar o yüzden onlardan hiç para almamaya kararlıyım. Kirada evler var, birisini bile bana verseler rahatça okurum, ama neyse almam da zaten, hiçbir yerden kolayca burs alabileceğimi de sanmıyorum, hepsi ailenin maddi durumuna bakıyor, benim alabilmek için ayrıca dilekçe veya mail falan mi yazmam gerekli biliyorsanız yazar mısınız? 550 lira, 5 sene boyunca 33 k yapıyor 12 ay alırsam, 33 k borçla kpss ile boğuşacağım, üstüne faizlenecek.. O da anca yurt paramı vs karşılar zaten. İngilizce öğretmenliği okuyacağım kitapları falan çok pahalı napicam hiç bilmiyorum, iş bulursam part time hiç durmam çalışırım. Tek isteğim şu an kazanıp gidebilmek ve onlarla asla görüşmemek.
Güncellemeler
+1 yıl
AÇIKLAMAYI DA OKUR MUSUNUZ?
Hiç aile desteği olmadan sadece kyk kredisi ile ( iş bulursam da çalışıcam) şehir dışında universite okunur mu?