Güncellemeler
1 yıl
kızın kendine zarar verme düşünceleride var nasıl önüne geçerim bilmiyorum...
geçenlerde arkadaşım için bu soruyu sormuştum, daha önce bu şekilde okuyan bir tanıdığınız oldu mu? ailesi il dışında okumasına karşı ama aynı zamanda kıza kötü davranıyorlar , her gece bana ağlıyor , elimden bir şeyde gelmiyor , iş tecrübesi yok , gittiği şehirde nasıl iş bulabilir , nerede daha kolay geçinir , nerelerde kyk yurdu çıkması daha büyük olasılık?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ailenin desteği olmadan zor ama imkansız da değil
neler yapılabilir? kenarda parası falanda yok küçük şehirde yaşadığımız için işe almıyolar ne yapabilir
bilet parasını falan nasıl ayarlayabilir yani veya oraya gidince 1 aylık parasını falan
O zaman daha zor öncelikle iş bulup paranı bir kenara koyman lazım. İş ortamına alıştın mi gittigin şehirde bir iş bulup çalışırsin ama part time da yapman lazım çünkü geçinemezsin
üniversiteyi dondurup ikinci dönem gitme şansı var mı? ilk dönem para yığıp ikinci dönem gitse diye dusundum ama
Destek almadan zor akıllı biriyse burs başvurusunda bulunsun sınavları vs oluyor anca öyle
söylicem teşekkür ederimm
Zor şu zamanda.
zor olcağını biliyor , ailesini bende tanıyorum cidden durulmaz o ailenin yanında
Umarım istediği olur.
Hepimiz oyle okuyoruz
tam olarak nasıl açıklayabilir misin?
Destegi olmadan demissin yanlş anladim pardon
Çok zor