Hosteslikte dövme ve piercing yasak mı? Yoksa görünen yerlerindemi yasak sadece?
Cevabın nedir?
pilot öğrencisiyim hosteslerde dövme yasak pilotlar içinde geçerli her hangi bir iz olmayacak kesik çizik yok faça vs gibi dövme kesinlikle yasak olanlarda yakalanırsa atarlar aşağı piercing yasak değil abartıya kaçılmadığı sürece
06 Yorumla- +1 yıl
sadece türk hava yolları değil dünyanın her yönünde aynıdır çünkü bir tehdit ve hoş karşılanmayacak durumdadır dövmelerden mikrop kapıp seneler sonrasında bilincini kaybeden insanlar çok var ve deriye işlendiği için ne zaman ne olacagı belli olmaz küçücük bir çizim neler açabilir insanın başına
- +1 yıl
bir sorum olucaktı. normalde kabin memurlarının dovme yasagı oldugunu biliyorum. ailemden ve cevremden kabin memurlugu yapanlar var. hatta bazı şirketlerde tamamen yasak bazılarındada gorunur yerlerde olmaması bile yeterli. ama asıl merak ettiğim konu acaba yer hizmetleri personelinde kesin dovme yasagı var mı acaba? net bir bilginiz var mıdır?
Bende Uniyi kabin hizmetIeri istiyorum , önerdiIer boy pos tip vücut yerinde diIide perfect yap , senin gibi adam arıyo dediIer güzeI bir meslek, evet bende avatajIarını ve dezavantajIarını öğrenmek istiyorum
05 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
sen otur tercumanlık vs. oku.. Okul bittikten sonra zaten çoğu hostes oluyor.. Ama vucut da önemli
04 Yorumla- +1 yıl
yılda en kötü ihtimalle 5 defa uçakla seyahat ederim. Gözlemlediğim daha çok bu tarz bölüm mezunu olupta devlette atanamayan arkadaşlar.. aslında fizik konusu biraz karışık. Ben iç hatlarda türk hava yollarında ahım şahım mükemmel denecek bir hostes görmedim işin açığı. Pegasus da falan hayran kaldıgım birkaç bayan vardı ama
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Aranızda sivil havacılık ve kabin hizmetleri (hosteslik) bilgisi tecrübesi olan varmı? Avantajları dezavantajları neler? Lisede yabancı dil bölümü mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat