Oda arkadaşımın sınır ihlali, saygısızlık ve kpss çalışma düzenimi bozmasına nasıl dur diyebilirim?

Normalde çok iyi yemek yapıyor her şeyini paylaşıyor kıyafetlerini veriyor makyaj yapıyor ama duştan çıkıyorum saçlarıma bakıyor düzgün durulamamışsın diyor. Siyah noktalarimi sürekli sıkıyor sıkma daha çok çıkar diyorum bir şey olmaz bu yüzle mi duracaksın cilt bakıma da gitmen gerekiyor diyor. Dudak kabuğumu soyuyor izinsiz kanatıyor ve baya canım acımıştı. Kpss çalışıyorum sürekli sohbete yanıma geliyor ya da dibimde sevgilisiyle konuşuyor. Final haftası film izleyelim mi dedi ödevim var dedim ödevin hep var dedi

Güncellemeler
4 ay
Daha önce de odadan birinin alarmi erken saatlerde caliyor diye odasını değiştirdi kötü kokan ve gece değişik ses çıkartan biriyle odasını değiştirdi bu özelliklerinin olmasına biliyordu bize bilerek bunu yaşattı. Biz kızı gönderince odaya tekrar geldi. Odasını değiştirdiği zaman tüm gün beni oyalayıp ders çalisamadim
Oda arkadaşımın sınır ihlali, saygısızlık ve kpss çalışma düzenimi bozmasına nasıl dur diyebilirim?