Kötü bir liseden çok iyi puanlı liseye geçince ortama asla uyum sağlayamıyorum, ne yapmalıyım?

Lisede nakil aldirdim cok kotu bir okuldaydım benim obp puanimin çok altındaydı yaptım işte bir hata. Ortamı rezaletti çok kotuydu her anlamda başarımın çok alt seviyesindeydi ve okul degistirmeye kara verdim. Çok iyi puanlı cevremdeki bir okul kontenjan açınca oraya nakil aldırdım. Bayadır burada okuyorum dersler falan iyi ama ortama bir turlu ayak uyduramıyorum. Hayatım boyunca notlarım hep iyiydi çevremdekilerle notlarımız arasinda buyuk farklar olurdu ama hep guzel bir ortamım vardı. Şimdi ise burada asla ortama ayak uyduramadim butun ogrenciler cok kasıntı geliyor tenefuslerde dahi test çözüyorlar deli gibi çalışıyorlar ama ben bu duruma alışamıyorum. Bu okula geldigimden beri bir arkadas grubum var ama onlara hala ayak uyduramadim wp grubumuzun profilinde dahi cami var surekli ders konusuluyor hic eglenmiyorum ve eski ortamımı ozledim. Resmen ölü gibiyim artık okula gitmeyi hiç istemiyorum. Ne yapabilirim bir dah nakil de aldiramam okulumun puani cok iyi ama artik katlanamiyorum da o insanlara hiç eglenmiyorum okulda gecirdigim 8 saat sanki 15 saat gibi geliyor.

Kötü bir liseden çok iyi puanlı liseye geçince ortama asla uyum sağlayamıyorum, ne yapmalıyım?