Lisedeyim ama bu durumda sıkıldığım için hala dışlanıyorum ne yapmalıyım?

Selamlar arkadaşlar lisede olmama rağmen hala dışlanıyorum bu sene hatta gerçekten herkes benimle konuşmuyor hatta beden derslerde hiç bizimle oynayacak mısın falan demediler hep kendi aralarında oynadılar hatta geçen perşembe kendi aralarında dönerciye gideceklerini söylediler işte o 4 lü kızlarda ise gelecek misin kankaaaa’’ kankaaaa öğlen arasında dönerciye gidelim miii’’ falan diyen oldu bende bunları duymaktan bir sıkıldım bir bıktım ama gerçekten okulumu da değiştirmek istiyorum ama babam da okulumu değiştirmeme vs hiçbirşeye izin vermiyor hatta nerdeyse takmamaya çalışıyorum öğretmende ise yalnız kalın daha iyi diyordu bende ise yalnız modunda yalnızım sınıfımdaki 4 lü kızlardan nefret ediyorum normalde güzelim çirkin bile değilim ama bir aralar bende geliyim mi dedim direkten gel dediler ama biz uzaklara gidicez dediler bende ise direkten anladım dedim falan dedim ben gerçekten bu durumdan sıkıldım hatta okula da gitmek dahi istemiyorum babamda ise okulumu değiştirmeme bi izin verseydi kim bilir ortadaki ortamım nasıl olacaktı? Neyse sizce bu durumda ne yapmalıyım bazen teneffüste kendi kendime kâğıtta resim çiziyorum kitap okuyorum ve öğlen aralarında öğlen arasına gidiyorum neyse ben tamamen bu durumdan da sıkıldım sizce ne yapmam gerekiyor keşke beni de alsalar diye düşünüp duruyorum
Güncellemeler
1 yıl
Tekrardan sordum ihlal yedim
Lisedeyim ama bu durumda sıkıldığım için hala dışlanıyorum ne yapmalıyım?