Okulda dışlanıyorum ne yapmam gerek?

ben normalde okulda dışa dönük bir insandım. geçen sene bir sorundan dolayı başka bir şehire taşındık ve yeni kademeye burada geçtim. ve anlayacağınız üzere dışlandım. ben adım atmak için her zaman yanımda bir arkadaşımın olmasına ihtiyaç duymuşumdur ancak yeni okulumda kimse benimle konuşmadığı için bende adım atmadım ve öylece kaldım. sonrasında yine okul değiştirdim ve iyice mahvolmuştum. benimle ilk sıra arkadaşım konuştu. 4 kişilik grubun 5. si oldum yani. üçlü beşli gruplarda her zaman birisi dışlanır ya, o bendim işte. arada sırada takılıyorduk ama ben yine genelde sıramda oturuyordum. bu haftalarda grupta hiç sevmediğim bi insan bana gerçekten dışlandığımı ve sevilmediğimi hissettirdi. sebebi ise bazı olaylarda o yerine karşı tarafı savunmam. çok narsist ve iticiydi dünyanın onun etrafında döndüğünü falan sanardı. geçenlerde ben yanlarına gittiğimde bana git dedi ve en çok kıran buydu. kesin diğerlerinide doldurmuş olmalıki hiçbiri benle konuşmuyor. sınıftaki çoğu kişiyle yakın değilim ve sevdiklerimde genelde diğer sınıflardaki arkadaşları hakkında konuşuyor ve ben onlarla arkadaş olmadığım için haklarında konuşmam garip olur. okulda gerçekten bir robot gibi davranıyorum. kiminle konuşacağımı ne yapacağımı bilmiyorum 1,5 senedir aynı okulda yanlız başıma oturuyorum. ne yapmam gerek? gerçekten fazla konuştum özür dilerim

Okulda dışlanıyorum ne yapmam gerek?