Okulda çok eziliyorum ne yapmalıyım?

Merhaba ben bugüne kadar hep okulda çok ezildim ortaokuldan beri mesela ortaokulda kaç kez dövüldüm ezildim bana hakaret ettiler bende bunu babama anlattım ama babam hep bana sen korkaksın senden adam olmaz diyip bana tokat atardı hatırlıyorum bende geceleri ağlayarak uyurdum üzüntüden şu an liseye gidiyorum hala okulda eziliyorum bugüne kadar hep ezildim okulda hatta bu yıl öğrenciler tarafından çok ezildim arkadaşlarım bana hakaret etti beni eşek gibi kullandılar ve psikolojim bozuldu şu an evde açık öğretim lisesinde okuyorum mesela bizim ortaokulda bir fen Bilgisi öğretmeni vardı ve sürekli bana karışıyordu hep beni dövüyordu mesela bir kez ödev yaptım dersinde ama 1 soruyu anlayıp çözmedim diye adam kulağıma öyle bir bağırdı ki korkudan titredim hala bu olayın etkisindeyim bazen vücudum titriyor şimdi ben yapı olarak çok sessiz kimseye karışmayan kendi halinde biriyim hiç arkadaşım bile yok hatta hiç sosyal medya da kullanmıyorum ne Facebookum var ne tiktokum var ne instagramım var ne Twitterım var nede azarım var nede discordum var nede snapchatim var sadece bir tek whatsapp yüklü telefonumda başka da bir şey yok sizce ne yapmalıyım? Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Bu durumdan çok sıkıldım artık. Size içimi dökmek istedim. Cevaplarsanız sevinirim.
Okulda çok eziliyorum ne yapmalıyım?