Gizli Üye(36-45)+1 yılBende inşaat Teknikeriyim ve seninle aynı durumdayım bayan olduğum halde bu sebeple bukadar ezilirken seni erkek olarak düşünemiyorum Allah yardımcın olsun..
065 Yorumla- +1 yıl
Konu ne zaman açılsa sana da bir yerlere başvur diyen oluyor mu?
Cevap sahibi+1 yılEvet ancak işe yaramıyor..
- +1 yıl
Telafi cümleleri kurmayacam çünkü o cümlelerden midem bulandı.
Cevap sahibi+1 yılaynen benimde.. ancak hukuk gibi bir bölümden işsiz kalınması çok acı...
- +1 yıl
Öğretmenlik okusaydım keşke pozisyonuna geldim
Cevap sahibi+1 yılÖğretmenlerinde ataması zor görmüyormusun, Savcı Hakim olsan 2 yılda okuyup onun sınavı zormu?
- +1 yıl
Sav hak sınavı çok zor, başta sınavı kazanıyorsun sonra mülakat (en zor kısım burası) sonra 2 yıl stajı var. Hazırlandım olmadı artık herşeyi akışına bıraktım :)
Cevap sahibi+1 yılYerinde olsam zor falan demem hırs yapar hazırlanırdım.. Sen neden hazırlanmıyorsun ozaman mühendisliğe dersende benim yaş geçti :) Sen daha gençsin..
- +1 yıl
Senin yaş geçmedi, yapabiliyorsan mühendisliğe devam etmeni tavsiye ederim. Ben okurken 30-35 yasında sınıf arkadaşlarım vardı. Bana gelince çok sıkıldım ders calısmaktan
Cevap sahibi+1 yılPeki hukukçu kardeşim HAGB memuriyette engel teşkil edermi sorumu yanıtlarmısın?
- +1 yıl
Hangi suçtan dolayı hagb?
Cevap sahibi+1 yılkamu görevlisine haraket, tehtit, bilişim suçları vs
- +1 yıl
Engel değil. Memur olabilirsin
Cevap sahibi+1 yılGüvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasında olumsuz sonuçlanmaısna sebep olmazmı?
- +1 yıl
Hayır. Yüz kızartıcı suçlar ve 6 aydan fazla hapis cezası almak (ertelemeler dışında) memurluğa engeldir. Hagb girişte engel değil. Kime küfür ettin :)
Cevap sahibi+1 yılpolise daha doğrusu küfür etmedim ama o anasını tutanağa kendi ağzından karıştırmaktan çekinmedi..
- +1 yıl
Hiçbirşey olamayanların polis olduğu bu ülkede bunada şaşırmadım...
Cevap sahibi+1 yılhahaha :D harikasın beni anladığına çok sevindim,, öyle insanların eline polis diye yetki vermişler ki gördüklerim karşısında aklım hayalim durdu gördüklerimi anlattığımda ise filmlerden alıntı konuştuğumu zannettiler kimse inanmadı gördüklerime müdahele etmek istedikçe heleki yorumladıkça başım dahada dolaştı.. En çokda zoruma giden neydi biliyormusun dürüst çalışkan ve iyi insan olupta aç ve işsiz gezen okadar insan varken öyle insanların haketmediği 3000 maaşı alması :(
- +1 yıl
Ben sırf bu yüzden , poliselerin halka iyi davranmasın, onların yalanlarına çomak sokmak için savcı olmak istemişimdir. Çoğu yalancı rüşvetçi sapık. maaş konusuna gelince o rezil meslek ancak yüksek maaşla yapılır. Toplumdaki konumlarına bir bakar mısın, yerin dibindeler.
Cevap sahibi+1 yılBu şekilde düşünmen çok güzel ancak Savcılar polisi vatandaşa karşı koruyor (tabi arkası sağlam birilerinin kuyruğuna basmadıysa) ne yazıkki ülkede böyle acı bir gercek var..
- +1 yıl
Ülke bitmiş, amerika'ya gidelim
Cevap sahibi+1 yılpara yok dil yok nasıl gideceğiz :D
- +1 yıl
Aşağıdaki kızın nickine bak , yazık kızcağıza hadi acıyalım :)
Cevap sahibi+1 yılhahah onu bende gördüm acıdım şimdi ona hayat tozpembe evlendikten sonra o aşık olduğunu söylediği ağzına silahı dayadığı zaman nasıl kurtulabilirim diye burada konu açtığında sende avukat olarak fikir verirsin :D
- +1 yıl
Ahahah kesinlikle şiddet gören kadınlara ücretsiz danışmanlık, her daim :)
Cevap sahibi+1 yıl:))))))) ya koptum görürse bize aşığınj dediği polisine şikayet eder ama :))))) @BipoliseaşığımATT
- +1 yıl
Polis bizi içeri atar sonra , korkmaya başladım şimdi, görmez inş
Cevap sahibi+1 yılalenen aşağılama suçlamasıyla paket oluruz senin için sorun değil benim infaz var nolacak :)))))
- +1 yıl
Sen o yüzden mi gizlendin :) avukatın var burada , birşey olmaz ;)
Cevap sahibi+1 yılhahaha :)))))) çok güldüm ya harikasın evet oyüzden gizlendim hayalim var memur olacağım bikez daha düşmeme lazım :)))))
- +1 yıl
Ben yeniyim sitede, memurluğu duyduktan sonra hemen gizlendin bende ona yordum :))
Cevap sahibi+1 yıltespit edilmem gerekse nekadar gizlensemde nafile bunu biliyorum amacım sürekli üyeyim diğer üyeler tarafından bu yaşadıklarımla bilinmek istemiyorum :)
- +1 yıl
Anladım , bende sürekli üye olduğumda bunları herkes bilecek mi? Beni güçsüz aciz bir adam olarak bilecekler :(
Cevap sahibi+1 yılgizli sorarsın sende :) uleyn avukatsın söylediğin lafa bak okadar yasayı ezberlemeye yeten zekan senide hayatta biyerde tutunduracaktır, avukatla tekniker birmi Allah aşkına senin önün daha açık ve gelecek güzel günlerin var Allah'ın izni inayetiyle.. hem kim mezun olur olmaz hemen istediği statüye sahip olabiliyorki... ben seni 10 yıl sonra bir hukuk bürosu kurmuş hayal ediyorum sende kur o hayali kardeşim.
- +1 yıl
ben böyle biri değilim aslında öyle tanımasınlar diye:) bundan sonra gizli soracam çok sorum var zaten :) ayrıca hayal kurmayı tavsiye etmiyorum, hayaller gerçekleşmeyince daha bir ümitsizliğe kapılıyor insan. Sende kurma :)
Cevap sahibi+1 yılzaman tayin etmezsen hayaline dair gercekleşmediği düşüncesine kapılmaz ve hayal kırıklığına uğramazsın herdaim umudun olur.. Hakim Savcı sınavına tekrar giir çok çalış ve Allah'a tevekkül et olacağına inanıyorum inşAllah kardeşim anlattıklarımdan yola çıkarak bu ülkenin senin gibi düşünen beyinlere vede devlet adamlarına ihtiyacı var..
- +1 yıl
Senin gibi düşünen memurlarada ihtiyacı var, pc başında okey oynamayan mantıklı düşünebilen bla bla bla :)) sayayım mı :)
Cevap sahibi+1 yılvar bize kim dayı olacak :)))))
- +1 yıl
Dayıya gerek yok puanını alıp atanacaksın :) matematik geometri benden :)
Cevap sahibi+1 yıl3 kişi alınıyor benim bölümden ve tahmin et kaç kişi giriyor puanı alıp nasıl atanayım sence :)))))))
- +1 yıl
Sana bir dayı ayarlamalıyız canısı :)
Cevap sahibi+1 yılama nerden iktdarda ya da paralelde adamımız yokki :))))))
- +1 yıl
Nerede var :) hangi şehirdesin
Cevap sahibi+1 yılyok diyorum işte sende nerde var diye soruyorsun :))) karadenizdenim bu arada :)
- +1 yıl
Karadeniz ve yok şaşırdım doğrusu :) bir sizinkilere sor vardır muhaakkak :)
- +1 yıl
bir arkadaşım vardı aynen inşaat teknikeri, ofiste hem çizim yapıyordu hem yemekle temizlik hem de sekreterlik nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamamaya başladım artık
- +1 yıl
Aboww hadi dertlenelim :)
Cevap sahibi+1 yılKaradeniz derken Rize değil :)))))) Batı Karadeniz bu arada yağmur gözlü haklısın arkadasım ancak ben onu bulamıyorum :(((((((
- +1 yıl
cevap yazmak isterken yanlıslıkla güncelleme yaptım :)) yemek+temizlik diyor üçü bir arada öyle bir iş istermisin
Cevap sahibi+1 yılhaha yok kalsın :D
- +1 yıl
İsteseydin kendimi bırakıp sana acıyacaktım :)
Cevap sahibi+1 yılacı bana acı :)
Cevap sahibi+1 yılacınacak haldeyim çünkü :)
- +1 yıl
Hayır önce kendime acımalıyım olmaz :)
Cevap sahibi+1 yılAnkaradaki dayım ol dicem senin durum benden daha vahim en iyisi sen büro aç kendini geliştir beni işe al :)))))))))
- +1 yıl
İstanbul'a gel baslıyoruz
Cevap sahibi+1 yılÖnce sen aç büronu sonra düşünürüz :)
- +1 yıl
Açıyorum :)
Cevap sahibi+1 yılYa yerinde olmayı çok isterdim hukuk hayalimdeki bölümdü :(((((((((((
Cevap sahibi+1 yılMatematikten anlamadığım için sözel bölümünden mezun oldum ve TM den hukuk kazanamadım belki ama üniversite sınavında matematik yapmadan sözel çözerek inşaata yerleştim vede sayısaldan hiç anlamadığım halde hayatımda hiç görmedim en karışık ve zor fizik kimya matematik içerikli inşaat bölümü bitirdim buda güzelim ülkemizin eğitim sisteminin ne denli hayran kalınası boyutta olduğunu gösteriyor :D
- +1 yıl
Bak ama şartlarıda bu halde maalesef. Okul nasıldı 40 erkek 2-3 kız oluyor genelde krdln :)
Cevap sahibi+1 yılaynen öyleydi 4 kız 50 erkek falandı :)
- +1 yıl
Aşağıdaki iletide görünüyorsun gizlen hemen :)
Cevap sahibi+1 yılAvukat bey kardeşim takipçin olacağım ancak kapalı butonun açarmısın lütfen?
- +1 yıl
Açtım, takipçi olunca noluyo mesaj atamıyorum ben :))
En İyi Cevaplar
- Eğitim & Kariyer konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılBu tip yazıları görünce şükrediyorum lisede atandım inşallah sende açıkta kalmazsın
06 Yorumla- +1 yıl
En güzeli, zamanında düşünemedik onu.
- +1 yıl
nasıl oldu o merak ettim
- +1 yıl
@yarenbirsen sağlık meslek lisesi mezunuyum son sene kpss ye girdim atandım sonra üniversiteye yerleştim hem çalışıp hem de okudum
- +1 yıl
ne olarak çalışıyorsun
- +1 yıl
@yarenbirsen paramediğim
- +1 yıl
hımm
Sağol cevap icin:)
+1 yılValla işten güçten okulu bitiremedim. Bitirincede bugün ki şartlarda iş arama derdim olmayacak gibi. Bu arada inşaat möndisi olmama 2 ders kaldı :)
03 Yorumla- +1 yıl
bir diplomanı al ondan sonra tekrar konusalım :)
- +1 yıl
Mühendismi olacaksınız :) Autocad konusunda nasıl öğreneceğime dair fikir verebilirmisiniz?
- +1 yıl
Sende teknikersin galiba :) zaten belli bir temelin vardır. Videolardan oğreneblirsin. Olmazsa ben öğretirim
Allah yardımcınız olsun. Henüz bitmedim ancak bu şekilde olacağım gibi duruyor.
01 Yorumla- +1 yıl
İnş olmazsın çok kötü bir durum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sıkma canını derim. Seni bekleyen nasibin vardır mutlaka. Iyi bir cv hazırla ve ilanlara sabah saatlerinde baş vur
111 Yorumla- +1 yıl
İlanlara kesinlikle dönmüyorlar...
- +1 yıl
Ben kıbrıs'ta mezun oldu , uninin özel olmasının bir sakıncası olabilir mi?
- +1 yıl
Baronun sitesinden ilanlara cv gönderiyoruz. Lakin dediğim gibi cv'ler bizde bir işe yaramıyor çünkü avukat sayısı çok yükseldi. Zaten gönderiyorumda cv, bir kaç yer dönüyor 1500 tl maaş diyorlar , dünyanın işini verip 1500 tl maaş komik
- +1 yıl
Mesele para değil ki :) hayatımı devam ettirebileceğim kadar olsun gerisine gerek yok, yaptıracağı iş hafif olsa kabul edecem, dünya kadar dosya veriyorlar , insanlar cok acımasız.
- +1 yıl
Bahane değil kesinlikle. Meslek seçerken vicdani boyutunu düşünerek seçtiğimizi düşünmüyorum ( ki 16 yasında seçiyoruz ). Ben vicdanlı biriyim taam mı
- +1 yıl
İşin teknik boyutları var. Ayrıca melih gökçek gibi konusuyorsun şu an trde işsizlik yok işi beğenmeyenler var !
+1 yılben de aynı durumu yaşadım ve devam ediyorum yaşamaya şu an da işsizim zaten bu ülkenin hali ne olacak böyle çok endişeliyiz
010 Yorumla- +1 yıl
Bölüm ne? Kaç yıl oldu boştasın
- +1 yıl
işletme çok işe girdim çıktım ama işverenlerin hepsi sahtekar iş ahlakı yok bikaç aydır boştayım ama daha önce uzun süre boşta kaldığım zamanlar oldu
- +1 yıl
Kesinlikle işverenler hep tilkilik peşinde, bizde de öyle. Büyük şehirde yaşıyorsan iş bulma ihtimalin yüksek. Tr'de artık lise mezunları uni mezunlarına göre daha cok tercih ediliyor. Komik
- +1 yıl
büyük şehirde yaşıyorum ama yine de bulamıyorum. lise mezunlarının işlerine de başvuru yaptım bu sefer sen ünv mezunusun iş bulunca kaçıp gidersin ya da işten fazla ücret beklersin gibi şeylerle almıyorlar işe ve ünv mezununa her istediklerini yaptıramıyorlar üç kişinin işini yaptırmak isteyenler gördüm ben
- +1 yıl
Ya varya ikimiz aynı haldeyiz. Kesinlikle katılıyorum fikirlerine. Çaresizlik zor değil mi , ben artık düşünmüyorum akışına bıraktım doğru mu yapıyorum ,
- +1 yıl
çaresizlik çok zor psikolojisi bozuluyor insanın çevremde lise bile okumayan insanlar var onlar çalışıyorlar ben anlamıyorum keşke okumasaydım
- +1 yıl
Kurumsal firmaları denedin mi hiç?
- +1 yıl
denemiştim ama işyerinde mobing denen illetten stresten adam kayırmadan huzursuzluklardan dolayı istifa ettim maalesef
- +1 yıl
Evde oturmak cok sıkıcı oluyor değil mi? Ben istanbul'da olmama rağmen cok sıkılıyorum
- +1 yıl
:((((((((( bende bende
Adalet bitirdim haftaya caglayan adliyesinde mulakatim var ne olacak bilmiyorum zaten cok bunaldim. :(
012 Yorumla- +1 yıl
Çalıştın mı mülakata? Ne soruyorlar
- +1 yıl
Tarih sorarlarsa "anımsayamadım" cevabını vermeni tavsiye ederim bilmiyorumdan iyidir. Ayrıca biraz referans bulsaydın iyi olurdu senin için.
- +1 yıl
Aslinda var. İstanbuldan ankaraya atanan bir uye bugun komisyonu arayacakmis babam yargitayda calisiyor. Ama yanlis anlasilmasin haksiz yere aramiyorum torpil ilk 10 a girdim siralamada. Ama sirf mulakatta kendimi gosteredim diye elenmek istemiyorum :( onceden de mulakata girdm ama cok heycanlandm bildig ne varsa unuttm oyle yani...
- +1 yıl
Heyecanlanmanı gerektirecek hiçbirşey yok. Zaten mülakatlarda en çok oturuş kalkış hal ve hareketlere bakıyorlar. O bakımdan soğukkanlı olmalasın, sana yardımcı olabilirim bu konuda. Ayrıca bende torpilden nefret ediyorum ama ne yapalım işler böyle işliyor...
- +1 yıl
Etkisinin olacağını sanmıyorum. ama Mülakatı geçtikten sonra ikamet etmek zorundasın
- +1 yıl
Sakın sitenin adını verip rezil etme beni öyle bir durumda :)
- +1 yıl
adalet aöf denmi mezunsun?
+1 yılüniversiteyi bitiremeden boşluğa düştüm durum o kadar vahim..
04 Yorumla- +1 yıl
Bölüm?
- +1 yıl
halkla ilişkiler ve tanıtım pek fazla tanınan bir bölüm değil..
- +1 yıl
İşin çok zor..
- +1 yıl
aynen bakalım nolcak.
aynı düşünce bende de var diş okuyorum ama her ne kadar zorlansam da ünviversite hayatı cazip geliyorr iş hayatına atılmak çok sıkıcı ve yorucu
04 Yorumla- +1 yıl
Sizinki sağlam direk atama var, 2013ün sonunda mezun oldum yıl oldu 2015 hala birşey yok
- +1 yıl
Dostum emin ol şartlar kötü , anlatsam roman olur, inş iyi olur diyelim
düşmez miyim, bir an önce askere gittim. sonra bir kaç kursa. sonra da iş hayatına başladım.
03 Yorumla- +1 yıl
Askere gitmeyecem ben , tecilim eylülde bitiyor sonra kaçak dolaşacam yakaladılar mı götürsünler. Dibin zirvesindeyim şu an temiz :)
- +1 yıl
Aynen öyle yapacam
Gizli Üye(30-35)+1 yılİş buldunuz mu merak ettim? Ne zaman paylaşmıştınız bu yazıyı. Avukat nasıl iş bulamaz
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılUniyi bitirmwdim bitirince boyle bir bosluk yasiycagimi zannetmiyorum is olanagi cok
00 Yorumla Sen hukuk okuyup avukat olup issiz kaldiysan ben hic Üniversite okumim ozman. S. S
06 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı, mucit ol bence
- +1 yıl
Adam sıçarak mermeri deliyor sonra efsane oluyor. Böyle düşün, illa ampülü bulmana gerek yok. Güveniyorum sana hadi başla :)
- +1 yıl
Sıçarak başlama ama onu buldular :)
1 hafta sonra bitiyor. bu başlığı şu anda görmeyi istemezdim :))
00 YorumlaDaha okurken boşluktayım , bitirince kim bilir nasıl olur
00 Yorumla
+1 yılBen bitirir bitirmez çok şükür öyle bir boşluğa düşmedim
00 Yorumla
+1 yılDüştüm ve hala oradayım işim bile oldu ama hala o boşluk var karı kız dağıldı ya ondan
00 Yorumla
+1 yılbitirmediğim halde düştüm
05 Yorumla- +1 yıl
Bölüm
- +1 yıl
okul öncesi öğretmenliği
- +1 yıl
Kpss'ye girip atanacaksın , kuşkulanmamalısın
- +1 yıl
seneye mezun olucam. ve atama yapılmayacak pek diyorlar umudum yok
- +1 yıl
Mezun olduktan sonra o kadar zor oluyor ki anlatamam. Özel sektör berbat
Çok kotu bir durum askere git sonra evlen
011 Yorumla- +1 yıl
Askere git'i anladımda neden evleniyorum onu anlamadım?
- +1 yıl
Evlenip askere gitsem?
- +1 yıl
1.80 boylarında güzel bilgili biri olursa olabilir. Olmazsa da ben evlenmem
- +1 yıl
tamam ben bulurum sana , ama önce seni askere gönderiyoruz :)
- +1 yıl
Beni askere göndereceğin zaman düşünseydin. Bu ülkede 1.80 boyunda kız bulmak zor , farkını göstermen lazım :)
- +1 yıl
Gitmicem gitmicem hıh
+1 yılDaha bitiremedik abisi
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılnasıl yok o kadar okul boşa mi..
016 Yorumla- +1 yıl
şu an için bir faydasını göremedim
- +1 yıl
ee napcan. .
- +1 yıl
Hakimlik sav. Sınavına hazırlandım, 6 ay boyunca okudum okudum midem bulandı artık ve kazanamadım. şu an hiçbir şey ve plan yapmıyorum. Sanki ben plan yapıyor, yukarıdaki gülüyor gibi oldu, töbe est
- +1 yıl
is yok mu. ay gerçekten üzüldüm. . bence is bul sonra tekrar hazırlanan. .
- +1 yıl
Ya iş , ya sınav. Zor yani ikisi bir arada olmuyor.
- +1 yıl
hakimligi istiyorsan çalış bence..
yoo diyorsan is bul çalıs.
maaslariniz düşük değildir hem o kadar. - +1 yıl
Düşük maalesef
- +1 yıl
düşük anlayışın kaç. çalışma saatleri falan
- +1 yıl
2000'den aşağısı düşük, bunun yanında teknik bir kaç konu var. Ben rüşvet vermem asla mesela, bu yüzden bunu söylediğinde almazlar , çünkü icra daireleri rüşvet üzerine kurulu.
- +1 yıl
haklısın napmayi düşünüyorsun. .
- +1 yıl
Geziyorum şehir şehir , uyuyorum kas çalısıyorum :) geleceği akışına bıraktım :)
- +1 yıl
abi şimdi dusunuyorumda sen hukuk falan okumussun is yok diyorsun.
ben okuloncesi okuyacağım umut hiç yok galiba. - +1 yıl
Var var, mezun olup kpssye girip atanacaksın. Umutsuz olma simdiden
- +1 yıl
ama baksana boşuna ümitli de olmayayım bence.
- +1 yıl
Bakma bölümün puanının yüksek olduğuna , okulunu 4 yılda bitir kpssye gir ve atan. Çok rahat emin ol , bizimki farklı ;)
- +1 yıl
anladım neyse ya umarım gönlüne göre olur. aakisina bIrak en iyisi
Tabii tabii haklısın.
00 YorumlaBulgaristana gel abi 😀
04 Yorumla- +1 yıl
Ne var ki orada :)
- +1 yıl
Hadi ya hazırlanıp geliyorum hemen o süper :)
Daha üniversiteyi kazanamadık ki
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. tıpkı askerden gelmış gıbı demı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldüştüm çok
01 Yorumla- +1 yıl
Sonra?
daha bitirmedim:/
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem