Bunu yapan hoca şerefsiz midir? Yaz okulunda mı hallettiniz nasıl yaptınız?
Cevabın nedir?
+1 yılDevamsızlıktan kalan insan sorumsuzdur. Hocanız devamsızlık önemli değil gibi bir ibare kullanmadığı sürece derse devam etmek senin işindir. Devam etmiyorsan paşalar gibi kalırsın. Hoca şerefsiz falan değildir. Herhangi bir rahatsızlığınız varsa rapor alırsınız. Onun dışında devamsızlıklarınızı zor anlarınıza saklarsınız. 2 de bir uykunuz için kafelerde takılmak için devamsızlık yaparsanız kalırsınız. Azıcık büyüyüp sorumluluk sahibi bir insan olun benden size tavsiye.
09 Yorumla
Soran+1 yılya ben 90 aldım beni %35 ile bıraktı kardeşim ya zor tutuyorum kendimi yeminle paralıcam
- +1 yıl
işte bu dramdır
Soran+1 yılkim haklıymış
- +1 yıl
hocan haklı. senin sınavdan 90 alman derse gelmemen anlamına gelmez.
Soran+1 yıl1 haftacık silicek sadece?
- +1 yıl
1 hafta daha fazla gidecektin okula sadece?
Soran+1 yılya ben anlamıyorum bu öğrenci halinden anlamamalar, öğretmenleri savunmalar neden?
- +1 yıl
öğrenci halinden anlamamalık bir durum yok ortada. sadece senin sorumsuzluğun var. öğretmeni de savunmuyoruz. sadece senin hatalı olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. sen kaçıncı sınıfsın
Soran+1 yıl2. sınıf
En İyi Cevaplar
- Eğitim & Kariyer konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır kalmadım ama N/A diye bir not sistemi var. örgün eğitim veren her üniversitede bu uygulanir. belli bir devam zorunlulugu vardir yani derse gelinmedigi takdirde o dersten kalinir
01 Yorumla
Soran+1 yılbıktım okumaktan çok zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlamadim kaldiysan kalmissindir seneye alttan alirsin bir ders niye bunu bu kadar buyuttun ki. Kaldiki dersin hocanin insiyatifine bagli silmiyosa yapicak bir sey yok bende aldim oyle bir kac ders alttan sonra geçtim buyutulcek bir durum değil
02 Yorumla
Soran+1 yılherkes dalga geçiyo böyle he mualemesi yapıyolar ooo yandın sen yazık sana felan
Cevap sahibi+1 yılBşey olmaz seneyevgecersin
+1 yılBeni bırakacaktı, çıktım yiğit gibi kopya çekenler, geçen seneki soruları çalanları geçir biz kalalım öyle mi demiştim evet dedi ama bırakmadı :D
Hocalar bilir beni genelde okula hiç gitmiyom ama kopya çekmeden yüksek notlar alıyorum :D02 Yorumla
Soran+1 yılahah bende öyleyim biliyo musun sence bu neyden kaynaklı :)
- +1 yıl
Biz zekiler çok tatlıyız bence
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
32Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 447 cevap paylaştı. Şikayet işleri ile uğraşacakken sonra kurnazlık ettik.
Her insanda biraz ego vardır.
Çicek böcek aldık şımarttık hocayı.
Sonra düzeldi.
Eğer kalabalık iseniz birleşin çiçek, çikolata falan verin.
Sıcak davranıp özür falan dileyin.
İnsan olan zaten onlar karşısında inatlaşmaz.
Kendisinden küçükler özür dilerken öğretmene yakışan da affetmek olur.01 Yorumla
Soran+1 yılyalvaramam ona.
Hoca baştan devamsızlık alırım dediyse senin sorunun hoca da şerefsizlik yok ama devamsızlık önemli değil deyip devamsızlıktan bıraktıysa şerefsizin de fazlası. Bence hocanla konuş bir bahane bul şöyle oldu gelemedim falan herşey hocanın elinde ikna edersen devamsızlıktan bırakmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılyalvardım nerdeyse sonra ne b*k yersen ye dedim
bir öğretmen olarak şunu diyeyim devamsızlık hakkın beş hafta mesela sen 6 hafta gitmesinse gerçekten şerefsizmiş para kazanmak için seni yaz okuluna bırakmış. eğer hiç gitmediinse suçu kendinde ara bk atma:)
02 Yorumla
Soran+1 yılhocam 1 hafta silicek sadece hastaydım hocam dedim. yok dedi inat etti.
+1 yılKaç devamsızlıkla kaldın. bir hocanın dersine hiç gitmedim. Yollamaya önem veriyordu. Sınavdan 100-90 aldım istiyorsa bıraksın :-D (bırakamadı) 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılya ben 90 aldım beni %35 ile bıraktı kardeşim ya zor tutuyorum kendimi yeminle paralıcam
- +1 yıl
Ayyy ruh hastası... Bundan sonra git bari. Ama ikna yetenegim kuvvetlidirdiyosan bir konus
Soran+1 yılya sırf cebine para girsin diye
- +1 yıl
Vay arkadaş. zıkkım bu insanlara.
+1 yılHiç kalmadım ama devamsızlıklarımı sonuna kadar kullandım... Bunu yapan hoca şerefsiz değildir çünkü gerekeni yapıyordur. Hiç yaz okuluna gitmedim
04 Yorumla
Soran+1 yılanlayışsızlık değil mi sence. ne bilim acil bir durum varsa
- +1 yıl
Acil durumda olursa haksızlık ama farklı bir durumsa tamamen haklı sonuçta diğerlerinin hakkı giriyor...
Soran+1 yılişte ben konuştum anlattım ama banane dediler resmen...
- +1 yıl
Üzüldüm bizim okulda da arkadaşın babası vefat etmişti ona bile banane dediler :( Türkiye burası herşey oluyor
Duzenli olarak girerim derslere ki dersleri takip etmeyen birisinin genelde basarisiz olacagi kanisindayim
01 Yorumla
Soran+1 yıltatlım bölüme göre değişiyo o ya. bizim bölümde öyle rahat bir bölüm diyim sana
+1 yılDevamsızlıktan kalınca hoca niye şerefsiz oluyor onu anlamadım?
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 haftayı silicek sadece. sırf para için * koduklarım
Devamsizliktan kaldığın dersi yaz okulunda alamazsin
06 Yorumla
Soran+1 yılyaz okulu dediler
Soran+1 yılnapcam peki
Soran+1 yılzorunda mıyım ona da gitmek :(
+1 yılevet kaldım orsp nun bırıne uydum yarım dönemı yedım bana 1 .5 seneye maal oldu dizini kır çalışşş :D
06 Yorumla
Soran+1 yılneden o kadar uzadı
- +1 yıl
bak devlet değil özelde okuyorum var gerisini sen duşun hatunun birine uyduk yarım dönemı yedık sonra s. ettım kızı ailemle papaz oldum inat ettım bitirdim yanı okul zamanında aşk meşk duşunursen bıtersın kaldıkı kıme yaptım kendıme tecrube dedim geçtim ama şunu gordum hiç bir kız içim b b. değimiyor aranızda okuyanlar varsa ibret alsın diyeceğim bu :D
Soran+1 yılbende özelim. özel oldugu için mi böyle o* cocugu hepsi
- +1 yıl
oda var ama efendi olmak ders çalışmak yetmıyorsa hocalarla iyi geçinmek yetiro hocamın evıne gidip konuşmuş adamım oyle soylıyım hayati bir ders almak yetiyor
Soran+1 yıleee konuştun da fayda noldu :)
- +1 yıl
oldu işte hocam kaldığım derslere çalıştırdı babam iflas etmişşti o ara ailemle aram kotuydu durumumda hocanın haberi olunca çalıştırıcam dedi seni ama söz vericen dedi 1 likle bitiricen dedi oylede oldu :D
Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hoca neden şerefsiz olsun ben kıçımı kaldıramayıp okula gitmedikten sonra.
01 Yorumla
+1 yılSen derse gitme sonra hoca şerefsiz olsun. Ne güzel iş...
37 Yorumla
Soran+1 yılya belki özel bir durum var. kimisi takmıyor. bunların derdi yaz okulu parası
- +1 yıl
Hep öyledir zaten.
Soran+1 yılhiçte bile benim değil cenazem vardı diyorum beni ilgilendirmez diyo. ne olur 1 haftayı silse
ayrıca sen niye hocayı savunuyosun bana ya- +1 yıl
Cenazen var ise en fazla 1 hafta okula gitmezsin. Yani 1-2 ders kaçırırsın. 1-2 derse gitmemekle sınıf kalınmıyor.
Soran+1 yılulan 1 haftayı silcek eğer silmiyosa bu o* cocuklugudur
- +1 yıl
Ya sen git bir sürü saçma sapan sebepten devamsızlık yap sonra gel zırla burada. O devamsızlık hakkı sana bu tarz olaylarda lazım işte. Hadi başka kapıda zırla.
Soran+1 yılya sen neden onları savunuyosun bende bu kafayı anlamıyorum :D
+1 yılhiç kalmadım ama kendimi hep topun ağzında hissederdim çünkü devamsızlık hakkımı sonuna kadar kullanırdım
00 Yorumlaüniversite de devamsızlıktan kalınmaz diye bir kural yok.. kalınır kalanlar oldu hocaların insiyatifinde olması kalınmayacağı anlamına gelmez..
01 Yorumla
Soran+1 yılbence hocaya bağlı bu
o zaman derse gitmeyen öğrenci de şerefsiz oluyor. Bu kadar ağır kelimeler kullanma!
Ayrıca sen üstüne düşen sorumluluğu yapmazsan adam ne yapsın :)03 Yorumla
Soran+1 yılneden kullanmıyım, kullansam ne olcak ki
Soran+1 yıleşşek kadar adamlara devam zorunluluğu tutamaz sistem. kusura bakma
+1 yılBiyokimya hocasının dersinden kaldım çünkü sûrekli hastaydım gidip konuştum adam eşref saatiymiş meğer sınava gel dedi gittim sınava ve geçtim
03 Yorumla- +1 yıl
@burbery_ buyur bacım bişey mi oldu
Soran+1 yılhocaya bağlı dimi :)
+1 yılokadar uni okudum ki hala okuyorum hiçbirinde kalmadım
02 Yorumla
Soran+1 yılben mi salağım abla
- +1 yıl
Sanirim
+1 yılkaldım, okulum uzadı, finale gelmene gerek yok dedi hatta..
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bir tecrübe ve duyguydu senin için.
Devamsızlıktan kalınca yaz okulu hakkın olmaz seneye ske ske tekrar alırsın
05 Yorumla
Soran+1 yılsonra noluyor
Soran+1 yılgüzel bişi mi :(
Soran+1 yılbu sene 2 dersten.
+1 yılNe serrfsizi senin isin o gitmiycksen yazilma uniye * salaqi
03 Yorumla
Soran+1 yılsen ne üstüne alınıyosun yarramın başı sen öğretmen misin hayırdır
- +1 yıl
dğeilim ben öğrenciyim sen gibi boş gezenin tafyası değilim
Soran+1 yılineksinnnnnnnnnnnn
Kalmadım beni bırakmak hocaların isteyeceği en son şey :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende imzanı at sora çık arkadaşım dersten derse girmiyorsun bari imzanı at
00 Yorumla
+1 yılHoca niye şerefsiz olsun ki adam ol git dersine
11 Yorumla
Soran+1 yılsenden mi öğrenicem l*n adamlığı
+1 yılValla günlerdir gitmem hic kalmadım :D
00 YorumlaHayır... devamsızlığım nadirdi...
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl başardınız bunu?
Eğitim & Kariyer konusunda 317 cevap paylaştı. :) elbet kalınır ya :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaldim 1 sene tekrarliyorum su an
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl başardın
Cevap sahibi+1 yılGidemedim.. hastaligim vardi
Soran+1 yılnasıl bir duygu?
Cevap sahibi+1 yılOkul bitmeyecek gibi hissediyosun, her an birakip gidesin geliyo, umitsizlik sariyi her yanini, surukleniyosun tahammul etmeye zorluyosun kendini
- Eğitim & Kariyer konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılYapan hoca niye şerefsiz olsun.
Ben kaldım.04 Yorumla
Soran+1 yılya şerefsiz tabi cenazem var diyorum banane diyor bilerek gitmemezlik yapmadım ki zaten %28deyken neden bile bile gitmim
- +1 yıl
Neden o kadar cok devamsızlık yaptın sorun orada.
Sen dogru soyluyor olabilirsin ama insanların cogu yalan soyluyor cenazem var diye..
Soran+1 yılnapcam peki..
- +1 yıl
sınıfı tekrarlıcan yapacak bişi yok :)
+1 yılÖyle bir salakligim olmadı şükür.
01 Yorumla
Soran+1 yılneden salaklık sence
Kalan arkadaşlarım var
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bir duyguymuş
Hata senin hocada suç arama ;)
17 Yorumla
Soran+1 yılhiçte bile benim değil cenazem vardı diyorum beni ilgilendirmez diyo. ne olur 1 haftayı silse
Soran+1 yılnapmıştın peki?
Soran+1 yılanlayısla karsılamadı mı hocalar
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi etmiş sana inşallahta kalırsın.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTerbiyeli değilsin şu haline bak bir kıza yakışan laflar mı bunlar.
+1 yılBu daha ilk senem yasayip gorecegim :)
00 Yorumladevamsızlık yapmayın sizde. alla allaaa
04 Yorumla
Soran+1 yılyaparım keyfimin kahyaları mı eşşek kadar öğrencilere devam zorunluluğu ne demek
Soran+1 yılnedenmiş
- Eğitim & Kariyer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılDerslere hep düzenli giderdim
07 Yorumla
Soran+1 yılnasıl beceriyosunuz şu işi yuh ya
- +1 yıl
sen üniversiteyi okumak için kazanmamışsın. Madem serserilik yapacaktın kazanmasaydın üniversiteyi
Soran+1 yılulan ne serseriliği hastalıklarım var ondan yani bilip bilmeden ne konusuyosun 1,5 saat yol var. hem evde oluyorum dışarda sürtmüyorum önyargılarını * senin
- +1 yıl
hastalığın varsa, hastalık raporu alırsın geçersiz sayarlar. Benim 3,5 saatti ama dersimi kaçırmazdım. Sorunu kendinde ara. Ağzının lafından belli oluyor zaten herşey
Soran+1 yılben sizin gibi inek ve süt olamıyorum napim
- +1 yıl
o zaman kalırsın sınavdan ve kuzu kuzu alttan derse gidersin
- +1 yıl
*dersten
Kalmadım ama harbiden koyar.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 884 cevap paylaştı. Kalmadımda kalan birçok arkaaşım var
00 Yorumla
+1 yılEvet o hoca şerefsiz😂
00 Yorumla
+1 yılBen soverdim ehuehuehu
00 Yorumla
+1 yılKalmadım ama bence şerefsiz değildir.
00 YorumlaSohbet etmek isteyen mesaj atsın
00 Yorumla
+1 yılasla ve kata
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılDaha görmedim kalan
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı. hiç kalmadım.
00 Yorumlahoca laf atma
02 Yorumla
Soran+1 yılatarım hepsi o* cocugu
Hiç kalmadım.
00 Yorumlakalmadım kanks
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır
00 Yorumla
10 aykaldım
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında