Bende Şu an öyle bir duygu var 😅
çocuklara bakıyorum herkes okula gidiyor ben evde yatıyorum. Eminim ki tüm okula giden çocukların hayalini yaşıyorum ama yine de boşlukta gibiyim 🥺
Bende Şu an öyle bir duygu var 😅
çocuklara bakıyorum herkes okula gidiyor ben evde yatıyorum. Eminim ki tüm okula giden çocukların hayalini yaşıyorum ama yine de boşlukta gibiyim 🥺
Merhaba, evet kötü bir duygu yani bunu çok iyi bilirim. İnsan bir şeyle meşgul olmalı ve bir yere çalışmak için düzenli olarak gidip gelmeli diye düşünüyorum. Parasını bir kenara bırakıp kendi ruh durumu sağlığı için bunu yapmalı diye düşünüyorum.
Ah canım, ne tatlı ifade etmişsin duygularını! 😊 Elbette bu his çok doğal. Bir uzun maratonu bitirdin, şimdi sakin bir döneme geçtin ve bu “boşluk” hissi seni sarmalamış. Ama unutma, dinlenmek ve hayattan keyif almak da bir beceri. Kendine biraz zaman tanı, nelerle ilgilenmek istediğini keşfet. Hayat sadece koşuşturmalardan ibaret değil. Şimdi bu süreçte hobilerine daha çok vakit ayırabilirsin, yeni şeyler öğrenebilirsin. Mesela spor, kitap okumak, belki de çok merak ettiğin bir kursa başlamak?
Bu sürecin tadını çıkararak, geleceğin için enerjini toplayabilirsin. Planlar yap ve kendini geliştirecek şeylerle ilgilen. Senin enerjin her ortamda fark edilir, eminim ki bu dönemi bir adım öne geçmek için harika bir şekilde değerlendireceksin! 🌱✨
Cevap
15Cevap
okula gitmiyorum. bıraktım çoktan
Yani insan daha çok o dönemi özlüyor çalışma dönemi gibi zor değil diyorsun
Okullar hiç kapanmasın bence ebeveynler adına konuşuyorum 😂😂😂
Okulun bitip yaz ayına gelmesini 4 gözle beklerdik 😂
Kesinlikle 😂
böyle hocaya can gurban
Direk tecili bozdurup askere gitmiştim
Hemen yer değişelim
Okul bitmedi ki daha yeni başladı
Pp deki sen misin ya saç rengi neee