Bakalım bu siteden ne meslekler çıkacak acaba?
Benimkini en son söyleyeceğim.
Benimkini en son söyleyeceğim.
Mesleğim ve bir işim yok maalesef; "boş gezenin boş ustabaşı" diyebiliriz, kendimi ve kader dedikleri bilmediğim yolu ben yatmadım neticede. Nasıl ki birileri işine gelince "kadercilik masalı"na sığınıyor, ben de o kozu kullanarak mevcut durumun izahını gizli mizahı da katarak yapıyorum işte. 🤠🤓😇 Sizler için devam eden "hayatta" başarılar diliyorum.
Öğretmenlik okuyorum ve çalışıyorum, tercümanlık ve menecerlik çalışıyorum, bazen el yapımı şeyleri satıyorum, ders notlarımı ve cevap anahtarları öğrencilere satıyorum,
Ne güzel , Başarılarınızın devamını dilerim 😊🙏🏻❣️
Tercümanlık çok iyi kazandırıyor bu arada, öğretmenlikten çok daha iyi maaşı.
Aslında ben Türkiye'den değilim orada nasıl çalışıyor bilmiyorum. Fakat benim olduğum yerde öğretmenlik ve tercümanlık aynı maaşa sahip bazen öğretmenlik fazla olur. Şimdilik sadece manga çeviri yapıyorum maaş az olsada yeter bana, öğretmenlik konusundaysa sadece 1 tane öğrenci öğretiyorum fakat ücret almıyorum. Kendi günlük harcamalarım için yeterli param oluyor.
Canım merhaba 😊
Ben üniversitede sosyoloji profesörüyüm 🧠📚 Ankara’da bir devlet üniversitesinde hem ders veriyorum hem de gençlere kariyer koçluğu yapıyorum.
Edebiyat kulübüm var, öğrencilerle kitap tartışmayı ve kampüste etkinlik yapmayı çok seviyorum 🎭☕ Sen de istersen mesleğini yaz, belki birlikte yorumlarız. Unutma, meslek yolculuğu deneme yanılma ile güzelleşir, kendini keşfetmekten asla vazgeçme 💪✨
Cevap
10Cevap
mesleğim yok
Otelde çalışıyorum. Birim müdürüyüm
Özel sektörde pratisyen hekimim
Ciddi mi
Ciddi :)
Meslektaşa denk gelmeyi beklemezdim
Neden tus yapmadınız
😄😄 öğrenciyken başlamıştım bu işe. Hasta görmediğim bi işim var dr hanım. Memnunum halimden. Sizin branş ne?
Pratisyenim. Tus çalışıyorum.
Kolay gelsin, zor iş valla :(
Sorma tus direkt depresyona sokuyor
Birde enerjimde yok tusa, öyle yüksek hedefim yok yani
Sağol hocam
Umarım dilediğince olur :) ne istiyosun
Siz ilaç şirketinde falan mı çalışıyorsunuz hocam, bildiğim kadarıyla o rahat. Müdürlük yapıyor doktorlar orada.
Khd istiyorum da... ya bazı kliniklere yazdım dönen olmadı o da üzdü beni ayrıca :(
Sağlık turizmi ve özel sağlık sigortası diyebilirim kısaca.
Kadın doğumda nokta atışı tercih şart diye biliyorum. Sıkıntısız yer bulmak lazım
Ya 2 yer buldum sıkıntısız diye duydum. Ama yazınca dönen olmadı yani. O da üzdü.
Siz bilir misiniz hocam hangi klinikler benign
E çok uzak bir yer değilse gidip konuş bence.
Gidip görmek kaldı geriye klinikleri..
Çok uzun zaman oldu ben kopalı, maalesef bilmiyorum
Yok kendi şehrimde zaten
E bi ara konuşmalısın o zaman
Bilen birinide bulamıyorum işin kötüsü. Şimdi onlar çömez gelsin diye farklı anlatabilirler kendi kliniklerini.
Evet gitme planım var
Haklısın, bir de o var
Öyle işte..
Güzel bir yer çıkar umarım😊
İnşallah, teşekkür ederim hocam 😊🙏🏻
Rica ederim hocam 😊
Pratisyen bi arkadaşımda sizinki gibi bi iş düşünüyor , dm den sorsam detayları olur mu?
Tabii ki
Aslında tusbuddy'iz ama tus istemiyor işte
Hmm anladım
Kaçakçılık
Tasarım ofisim var
E-Ticaret.
pilot
memurum
yazılımcıyım :D
Aşçı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?