Eğitim & Kariyer Mesleğiniz nedir KS halkı? frksarac123 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kimler ne iş yapıyor ve kaç yıldır ben astsubayım ve kaç yıldır çalıştığımı ben bile unuttum 😁 Güncellemeler+1 yıl Guncel Güncellemeler+1 yıl Guncellll Mesleğiniz nedir KS halkı? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,1b cevap paylaştı. Öğrenci 0 0 Yorumla
aleynaanice Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Öğretmenim, firinda calisyorum, servis Yapuyorum, fabrikaya gidip çikolataları test etmeye gidiyorum kontrol amacli 0 9 Yorumla frksarac123 +1 yıl Ne kadar çok iş yapiyorsunuz Yorumla aleynaanice +1 yıl Bazen mecbur kaliyo insn Yorumla frksarac123 +1 yıl Haklisin nerede yaşıyorsun Yorumla aleynaanice +1 yıl Eskisehir Yorumla frksarac123 +1 yıl Çok severim çok güzel bir şehir hem insanı hem yerleşim yeri olarak Yorumla aleynaanice +1 yıl Aynen de iste çok gençlik yeri oldu ya son zmana değişti baya Yorumla frksarac123 +1 yıl Sizde g3ncsiniz tam yaşayacağınız yer Yorumla aleynaanice +1 yıl Yani evt de 😝düşünce yani Yorumla frksarac123 +1 yıl Adınız aleyna mi gercekte Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Teknik Öğretmen mezunuyum.. Ancak Savunma ve Havacılık sektöründe tasarımcı (Cad/Cam mühendisi) olarak çalışıyorum..#Vesselam 0 2 Yorumla birsenfonişairi +1 yıl Siz de benim gibi siteden sürekli gidip geri geliyorsunuz sanırı. Sizi yaklaşık 2 yıldır filan görüyorum. Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl @birsenfonişairi 2016'dan beri burdayım.. Evet gidip geliyorum bazen heyheylerim geliyor.. Yorumla
Sweetgirl23 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Müzisyen olucam inşallah 10 yaşından beri şarkı yazıyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eski bordo bereliyim arkadaşlarımı şehit verince psikolojim bozuldu delirdim istifa ettim 0 0 Yorumla
Beyyza66 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Issiz gucsuz😀 0 1 Yorumla frksarac123 +1 yıl En zoru o zaten allah kolaylık versin Yorumla
bRokeHeaRth_____ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Geleceğin İç mimarı bir öğrenci 0 1 Yorumla frksarac123 +1 yıl Kacinci sınıf Yorumla
ASARAY Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Üni öğrenci 0 1 Yorumla frksarac123 +1 yıl Bölüm Yorumla
elifuli Takip Et Xper 1 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kırtasiyede ameleyim 0 1 Yorumla frksarac123 +1 yıl Allah kolaylık versin çalışıyor musun sizn mi kirtasiye Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Öğretmenim 😀 0 3 Yorumla frksarac123 +1 yıl Ne öğretmenisiniz Yorumla StarWarsPrensesi +1 yıl Türkçe, ya siz ne işle meşgulsunuz? Bir de biz size soralım 😀 Yorumla frksarac123 +1 yıl Astsubayım Yorumla
Zeyyynepppppp Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Işsiz bunalimdA 0 2 Yorumla frksarac123 +1 yıl Ne mezusunuz mesleğiniz var mı Yorumla Zeyyynepppppp +1 yıl Lise yok maalesef Yorumla
icecell123 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl kedi amelesi 0 8 Yorumla frksarac123 +1 yıl O ne anlamadım Yorumla icecell123 +1 yıl 25 kediye bakıyorum Yorumla frksarac123 +1 yıl Yapma ya kedi oteli falan mi açtın yoksa sevdiğin için mi bakıyorsun Yorumla icecell123 +1 yıl sahiplendirmek üzereydi ama sahiplendiremedim bakmaya devam Yorumla frksarac123 +1 yıl Kedilerin hepsi senin yani Yorumla icecell123 +1 yıl evet Yorumla frksarac123 +1 yıl Komşular bu işe ne diyor Yorumla icecell123 +1 yıl bilmiyor bilse atarlar beni Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 341 cevap paylaştı. grafiker 0 1 Yorumla frksarac123 +1 yıl Keyifli bir meslek Yorumla
matemist Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Mezun öğretmen. 0 1 Yorumla frksarac123 +1 yıl Kpss ye mi hazirlaniyorsunuz Yorumla
loneellyy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Öğrenci 0 1 Yorumla frksarac123 +1 yıl Zor meslek 12 yıldır bitmedi değil mi 😁 Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşçı 0 1 Yorumla frksarac123 +1 yıl Eline sağlık diyelim Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dızcıyım ben 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 344 cevap paylaştı. Özel Güvenlik 0 0 Yorumla
imeverywhere Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Dayamaci döşemeci 0 1 Yorumla bRokeHeaRth_____ +1 yıl Nsjslsşağslamdlğadldls Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sınıf öğretmeni 0 6 Yorumla frksarac123 +1 yıl Atandınız yani sanslisiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok Ücretli çalışıyorum Yorumla frksarac123 +1 yıl Allah kolaylık versin o zaman hangi sehir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sakarya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buradan kimseyle pek konuşmuyorum. Yanlış anlamayın sizinle alakalı değil. Yorumla frksarac123 +1 yıl Ama teklifi yapan benim lütfen kötü hissederim yoksa kendimi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hemşireyim 0 13 Yorumla frksarac123 +1 yıl Allah kolaylık versin zor meslek bu saatte uyumadiginiza göre sanırım nobetcisiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok gündüz uyudum nöbetim yarın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim evet zor :/ Yorumla frksarac123 +1 yıl Nerede görev yapıyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ankara Yorumla frksarac123 +1 yıl Bende aslen ankaraliyim ailem eryaman da siz neredesindesiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrancı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalınız kaç Yorumla frksarac123 +1 yıl Anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşınız kaç Yorumla frksarac123 +1 yıl Sanırım yaşımı soruyorsunuz 38 sizin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım 26 Yorumla frksarac123 +1 yıl ? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aranmamış öğretmen 0 10 Yorumla 49Expert +1 yıl ararım ben seni :D Yorumla frksarac123 +1 yıl Işiniz zor allah kolaylık versin ne ogretmenisiniz Yorumla charmming +1 yıl Aranmamış öğretmen diyerek subliminal mesaj veriyor bize Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Klavyem yine gıcırında çaktırma Yorumla 49Expert +1 yıl haha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @frksarac123 çok teşekkür ederim 🖤 sınıf öğretmeniyim Yorumla frksarac123 +1 yıl Açık çok fazla diye biliyorum inşallah aranırsın hocam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atanmamis olacaktı insan gibi yorum yapıyoruz bir şeyin de b. okunu çıkarmasanız şaşırırdim insan gibi muhabet edemiyorsunuz Yorumla charmming +1 yıl Umarım herşeyin b0kınu çıkarıyorsunuz yorumu bana değildir öğretmenim Yorumla frksarac123 +1 yıl Engelledim arkadaşı hocam bir daha yazamaz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl tercüman 0 3 Yorumla frksarac123 +1 yıl Hangi dil ya da diller Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu an İspanyolca üzerine yapıyorum ama 5 dil biliyorum Yorumla frksarac123 +1 yıl Masallahin var hangi diller ve kaç yaşındasın hangi ara öğrendin Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çalışmıyorum 0 1 Yorumla frksarac123 +1 yıl Yazdiklarini merak ettim Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Memur 0 0 Yorumla
YagmurrCisesi Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Tekstil 😂 0 5 Yorumla frksarac123 +1 yıl Allah kolaylık versin zor iş Yorumla YagmurrCisesi +1 yıl Allah razı olsun Yorumla frksarac123 +1 yıl Hangi sehir Yorumla YagmurrCisesi +1 yıl Tekstilin başkenti Denizli 😂 Yorumla frksarac123 +1 yıl İstanbul değil miydi o 😁😁 Yorumla
yağmuril Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Textil 0 3 Yorumla frksarac123 +1 yıl Allah kolaylık versin yorucu bir iş Yorumla yağmuril +1 yıl Amin sağolun Yorumla frksarac123 +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla
kookduende Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Öğrenci 🥺 0 2 Yorumla frksarac123 +1 yıl Allah kolaylık versin 12 yıllık mesleğin sonuçta Yorumla kookduende +1 yıl Teşekkür ederimmm🤍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Öğrenci
Öğretmenim, firinda calisyorum, servis Yapuyorum, fabrikaya gidip çikolataları test etmeye gidiyorum kontrol amacli
Ne kadar çok iş yapiyorsunuz
Bazen mecbur kaliyo insn
Haklisin nerede yaşıyorsun
Eskisehir
Çok severim çok güzel bir şehir hem insanı hem yerleşim yeri olarak
Aynen de iste çok gençlik yeri oldu ya son zmana değişti baya
Sizde g3ncsiniz tam yaşayacağınız yer
Yani evt de 😝düşünce yani
Adınız aleyna mi gercekte
Teknik Öğretmen mezunuyum.. Ancak Savunma ve Havacılık sektöründe tasarımcı (Cad/Cam mühendisi) olarak çalışıyorum..
#Vesselam
Siz de benim gibi siteden sürekli gidip geri geliyorsunuz sanırı. Sizi yaklaşık 2 yıldır filan görüyorum.
@birsenfonişairi 2016'dan beri burdayım.. Evet gidip geliyorum bazen heyheylerim geliyor..
Müzisyen olucam inşallah 10 yaşından beri şarkı yazıyorum.
Eski bordo bereliyim arkadaşlarımı şehit verince psikolojim bozuldu delirdim istifa ettim
Issiz gucsuz😀
En zoru o zaten allah kolaylık versin
Geleceğin İç mimarı bir öğrenci
Kacinci sınıf
Klinisyen Veteriner Hekim
Fotoğrafçılık ve yazılım geliştirme
Planlama uzmanıyım
Üni öğrenci
Bölüm
Kırtasiyede ameleyim
Allah kolaylık versin çalışıyor musun sizn mi kirtasiye
Öğretmenim 😀
Ne öğretmenisiniz
Türkçe, ya siz ne işle meşgulsunuz? Bir de biz size soralım 😀
Astsubayım
Işsiz bunalimdA
Ne mezusunuz mesleğiniz var mı
Lise yok maalesef
kedi amelesi
O ne anlamadım
25 kediye bakıyorum
Yapma ya kedi oteli falan mi açtın yoksa sevdiğin için mi bakıyorsun
sahiplendirmek üzereydi ama sahiplendiremedim bakmaya devam
Kedilerin hepsi senin yani
evet
Komşular bu işe ne diyor
bilmiyor bilse atarlar beni
grafiker
Keyifli bir meslek
Mezun öğretmen.
Kpss ye mi hazirlaniyorsunuz
Öğrenci
Zor meslek 12 yıldır bitmedi değil mi 😁
Aşçı
Eline sağlık diyelim
Dızcıyım ben
Vagon teknisyeniyim
Özel Güvenlik
Elektrik
Muhasebeciyim
Dayamaci döşemeci
Nsjslsşağslamdlğadldls
Sınıf öğretmeni
Atandınız yani sanslisiniz
Yok Ücretli çalışıyorum
Allah kolaylık versin o zaman hangi sehir
Sakarya
Buradan kimseyle pek konuşmuyorum. Yanlış anlamayın sizinle alakalı değil.
Ama teklifi yapan benim lütfen kötü hissederim yoksa kendimi
Hemşireyim
Allah kolaylık versin zor meslek bu saatte uyumadiginiza göre sanırım nobetcisiniz
Yok gündüz uyudum nöbetim yarın
Teşekkür ederim evet zor :/
Nerede görev yapıyorsunuz
Ankara
Bende aslen ankaraliyim ailem eryaman da siz neredesindesiniz
Ayrancı
Yalınız kaç
Anlamadım
Yaşınız kaç
Sanırım yaşımı soruyorsunuz 38 sizin
Anladım 26
?
Aranmamış öğretmen
ararım ben seni :D
Işiniz zor allah kolaylık versin ne ogretmenisiniz
Aranmamış öğretmen diyerek subliminal mesaj veriyor bize
Klavyem yine gıcırında çaktırma
haha
@frksarac123 çok teşekkür ederim 🖤 sınıf öğretmeniyim
Açık çok fazla diye biliyorum inşallah aranırsın hocam
Atanmamis olacaktı insan gibi yorum yapıyoruz bir şeyin de b. okunu çıkarmasanız şaşırırdim insan gibi muhabet edemiyorsunuz
Umarım herşeyin b0kınu çıkarıyorsunuz yorumu bana değildir öğretmenim
Engelledim arkadaşı hocam bir daha yazamaz
tercüman
Hangi dil ya da diller
şu an İspanyolca üzerine yapıyorum ama 5 dil biliyorum
Masallahin var hangi diller ve kaç yaşındasın hangi ara öğrendin
Çalışmıyorum
Yazdiklarini merak ettim
Memur
İngiltere Kralı 3 gün önce annem öldü
Tekstil 😂
Allah kolaylık versin zor iş