AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Öğrenciyim
Ne olmak istedigimden çok çalıştıgımda huzurlu olcagım bi yer olmasını isterdim kanka çünkü gün boyu kardeşim ugraşması zor oluyor.
Sövdük kardeşim olarak cıkmış 😊
😂
Sen kesin işsiz birisin Onu biliyoruz Çünkü bu yaşta bu kadar XP puan yapıp abahın köründe burada Takılıyorsan İşsiz güçsüz birisin belli ben işe gidiyorum şu an arabamdayım Mesleğimi de soracak olursan diş hekimiyim
😂 nasıl bi nefretle söylemdir bu ya, 18 yaşındayım ben bu yasta ıssız olmam çok normal, saygısız, sende benim yaşımdayken işsizdin şimdi de ben sorayim istersen 18 yaşında neden işsizdin diye? Ayrıca neden KS kullanıyosun is yerinde çok kullanmanı istiyolar galiba
Senin Yaşındayken sınava hazırlanıyordum ve sosyal medya kullanmıyordum aynı zamanda elimde telefon saatlerimi geçirmiyordum o sebeple bugün Diş Hekimi oldum senin olacağın şeyi de söyleyeyim Barajı geçemeyeceksin Geç sen de Türkiye'nin en ücra köşesinde en uzak bir ilçesinde veya kasabada Anaokulu kıvamında 2 yıllığa gidip orada okuyup gelirsin gördüğüm şu an bu ayrıca neden burada takıldığını söyleyeyim evimle iş yerimin arasında mesafe var Sabahları burada takılıyorum ki Yol çabuk bitiyor Bir de senin gibilere laf sokmasını seviyorum
Sana ne söylesem az ama insanların hayatlarını bilmeden bi şey söyleme bence, sen benim bütün gün ne yaptığımı nerden biliyosun benimde senin gibi hedefim var ve onun için gün de 6 saat çalışıyorum zaten, insanın kendine biraz mola vermeye ihtiyacı var ve bende bu molayı telefonla harcıyorum, gerçi bunları sana söylememe gerek yok ama yine de yazayım dedim
Günde 6 saat çalışmakla herhangi bir hedefe ulaşamazsın bunu belirteyim Ayrıca sabahın 7'sinde gelip burada sorular sorup sürekli paylaşım peşinde koşuyorsan sen zaten o 6 saatte de başka şeyler yapıyorsundur anne ve babanı kandırmakla meşgul olan birisin bir de gerçekten de hedefi olan bir insanın davranış şekillerini sergilemiyorsunuz kendinden pay biçeyim ben iyi bir puan aldım ve puanı alırken de çalışma şekline davranışlarıma bakıyorum yani kıyasladığımız zaman senin benim almış olduğum puanın yarısını dahi alamayacağına eminim Hatta sizinle bahse bile girerim 1 milyon lirasına bahse girerim 1 milyon lira Yok fazla oldu bu kadarına gerek yok Yüz bin lirasına bahse girerim sizinle senet yaparım bu kadar net söylüyorum gerçekten de hedefi olan bir insan sabahın bu saatinde gelip de sosyal medyada takılmaz saatlerini buraya vermez sizin koymuş olduğunuz hedefin hiçbir önemi yok çünkü bu şekilde ulaşmanızın imkanı da yok
Ya sen canım mısın? Ne kadar pis bi zihniyete sahipsin, insan olmadiktan sonra doktor olsan ne fayda gelip burada masum bir insana iftira atiyosun, senin gibilere açıyorum gerçekten zihniyetsiz pislikler, yanında miydin sen benim gün boyu da ne yaptığımı bileceksin? Ben seni engelleyemiyorum lütfen sen engelle beni
Bu öfke bu kin niye evladım annen sana küçükken oyuncak mi almadi topun mu inşsaata kaçtı herkesin senin yaşadıklarını yaşamasımı lazım sikko bu saatte telefon elinde diyosun sen bu yazdiklarini dumanla mı yazıyosun evladim beynin yok fikrin yok ne dedigini bilmiyosun insanlara nefreti kusupta milletin modunu düsürme atın organı.
@HobhoppaHobbaahop Sen kimsin de bana evladım diye biliyorsun ya yaşın kaç senin seni Tokatlarım çocuk sen git kumda oyna sen Amerikan bezi ile altına yaparken biz bu hayatın içinde yaşıyorduk Anladın mı Hadi şimdi git kulda oyna nefret falan yok gelip de burada ben ders çalışıyorum şekil yapıp ondan sonra sosyal medyada orada burada takılan insanların saçmalıklarını yüzüne vuruyor bu insanlar Annesini babasını kandırıyor bu insanlar annesinin babasının parasını orada burada çarçur eden ergenler insanları kandırmaktan başka bir şey yaptıkları yok Bu arada kandırmak derken kendinden bahsetmiyorum anne babalarını kandırıyor sen her şey burnunu sokma Hadi yeteri kadar yalakalığını yaptın şimdi kıza özelden mesaj atabilirsin yürü
Yyaab sen ne kadar zekisin
Sen patron sen kral sen herseyi bilen olum sen bu kafayla anca kendi kandırırsın azcık adam ol dicemde senin bünyede durmaz bak simdi susuyorum eger cevap vermezsen gücenirim .
Biraz kafa karıştıracak ama okuduğum meslek inşaat mühendisliği yaptığım meslek satış pazarlama gıda firmasında satış pazarlama işi yapıyorum
Ben jandarma özel harekat ya da polis özel harekat olmak istiyordum olmadı hatta eğitim bile aldım ırakta keskin nişancı eğitimi rehine kurtarma eğitimlerini C4 imha mayın imha ve yapma eğitimi aldım
Polis ya da pilot olmak istemiştim havalimanında güvenlik sefi oldum
Diş hekimi arkadaş da bayağı boş ki burada 😂😂😂
Cevabını verdim 😂
Beden eğitimi öğretmeni olmak istiyordum asker oldum şu an üsteğmen önümüzde ki yıl nasipse yüzbaşı.
Yaa Ne güzel bende msü istiyorum inşallah bana da nasip olur
Zor olur ama benden söylemesi. Ben küçüklüğümden beri disiplinle büyüdüm yani eğitimim gereği, azmin varsa yürürsün.
öğretmen olmak isterdimmm
Ne oldun
doktor
Bankacıyım memnunum biraz stresli ama halleşiyorum
Senin mesleğin ne veya ne okuyorsun?
İşletme öğrencisiyim ama pilot olmak istiyorum
işsizim :/
DHL Express
Bende bi bilsem her iişi yapıyoruz😊