Eğitim & Kariyer Mesleğin ne KS? Diyetisyen_Haniim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 38 Yapay Zekaya Sor Kargomu açtım tüm sinirim geçtii Güncellemeler+1 yıl Aa portakal kabuğu unu da göndermişler çok minnoşşş Mesleğin ne KS? Cevapla Kargo Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,1b cevap paylaştı. Tebrikler sevindim :) 1 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tesekkurler
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Şimdi bu sizin mesleğiniz mi oluyur 🤣Benim yakın yoruma ikamet koruma sertifikam var , Elektrik teknisyenim ama başka iş yapıyorum 1 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Meslek diyetisyenlik ekstra programa katilim belgem bu Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 640 cevap paylaştı. Bilgisayar Mühendisiyim hayırlı olsun sertifikan ☺️ 2 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla
SueɹdʞuɔnK Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Eğitim olarak soruyorsanız Gastronomi ama kendimi E-ticaret Uzmanı olarak tanımlıyorum. 2 4 Yorumla Agsggshshsshd +1 yıl Herkes benim bölümüme özeniyo kahretsin :d :d Yorumla SueɹdʞuɔnK +1 yıl @Agsggshshsshd Özenmelik bir durum yok Amazon da E-ticaret yapıyorum zaten uzun zamandır. Ayrıca ben hiç E-ticaret ve pazarlama okuyup bu sektörde başarılı olanı görmedim. Yorumla Agsggshshsshd +1 yıl Senin görmemen senin sorunun :))) Yorumla SueɹdʞuɔnK +1 yıl @Agsggshshsshd Eminim sen çok görmüşsündür. Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Aslında sağlık okuyorum ama şu anda ayakkabı imalatında çalışıyorum 1 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nasıl oluyormuş anlat bakalım kardeş sporcu beslenmesi 1 0 Yorumla
Krykos Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Fazla detaya girmeyeyim... Mühendisim... Hayırlı olsun kendini geliştirmen güzel 👍🏻👍🏻👍🏻 1 0 Yorumla
KürkMantoluHayri Takip Et Master Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 531 cevap paylaştı. Cennetten düşen son administratör taneciğiyim 🥳 4 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Yaa nasil da övermis kendinii🌺 Yorumla
sorucu060606 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl mühendisim :) bu arada seans ücretleri ne hocam zayıflamak için :) 0 6 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Her klinigik farkli ücret belirliyor Yorumla sorucu060606 +1 yıl senin ki nasıl ücretler Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Söylenmez Yorumla sorucu060606 +1 yıl ama zayıflamak istiyorum eğer müsaitsen d m den söyle Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Zayiflamak istiyorsan oturdugun yere en yakin diyetisyenden randevu olusturabilirsin Yorumla sorucu060606 +1 yıl Ankara'da oturuyorum Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl ben sana özelden atarım :dd THY ağzıma dıt yapar 🤧 0 2 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Özele uçç Yorumla kafalaarguzeel +1 yıl uçuyommm✈️ Yorumla
betterböcek Takip Et Master Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Avukatım, hayırlı olsun sertifikan. 2 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 431 cevap paylaştı. Şehirlerarası lojistik taşıma yani TIR sürücüsü 0 0 Yorumla
Dilhun2 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Hayırlısı olsun mesleğinde başarılar. Diş hekimi asistanıyim ✨ 0 5 Yorumla Ayseb77 +1 yıl Bölümün ne Yorumla Dilhun2 +1 yıl @Ayseb77 ağız ve diş sağlığı Yorumla Ayseb77 +1 yıl Abimde diş hekimi asistanı ondan sormuştum Yorumla Dilhun2 +1 yıl @Ayseb77 yaaa Yorumla Ayseb77 +1 yıl Evet Yorumla
Biruh Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Demek diyetisyenin harika 💕 takip attım. Ben de öğretmenim 0 2 Yorumla gokhans333 +1 yıl Öğretmenim:) Yorumla Biruh +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 653 cevap paylaştı. Radyoloji teknikeriyim ve işsizim 😃 1 4 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Neden calismiyorsin Yorumla Lobellia +1 yıl İş bulamadığım için? Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Kpss hazırlanmadin mi Yorumla Lobellia +1 yıl Hazırlanamadım. Yorumla
Agsggshshsshd Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Daha okuyoss darısı başıma 😀 tebrikss babe 1 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tesekkur ederim:) Yorumla
mat_teacher_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Meslekler nickname 😂 1 2 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Ahahsh dogru Yorumla mat_teacher_ +1 yıl 😊😊😊 Yorumla
ilaydaaaanur Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Nickin ile ayni isi yapiyorsan meslektasiz tatlim 1 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Ne güzel sevindim Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Programcılık ama o hariç her meslek var. Jdjddj 1 0 Yorumla
mervelerdeeyizzz Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Sosyoloji okuyorum Ankara üniversitesi 1 0 Yorumla
BerkaySimsek95 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hayırlı olsun. 1 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tesekkurler Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dızcıyım 1 2 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl O ne Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Hırsız Yorumla
havaliteknisyen Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Ya bana diyet programı çıkarabilir misin ciddiyim 0 0 Yorumla
kırgınsevgili Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum 0 0 Yorumla
Real_AnimeGirl Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 95% +1 yıl Keşke herkesin ad soyadini karalasaydın? 0 0 Yorumla
Biredebiyatöğretmeni Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Türk Dili ve Edebiyatı bölümü öğretmeniyim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bunun aynısını bizim iş yerinde yapıyorlar 40 saat buna mi uğraştın 😂 şaka şaka 0 0 Yorumla
Moongirl82737374 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Geleceğin savcısı 1 2 Yorumla betterböcek +1 yıl Yalnız o işler torpile bakıyor sınava değil Yorumla Moongirl82737374 +1 yıl Sen öyle zannet Yorumla
Creppyypasta Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Tebrik ederim 0 2 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tesekkurler Yorumla Creppyypasta +1 yıl Rica ederimm Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Fayans 1 0 Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 371 cevap paylaştı. Şövalyeyim 1 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 374 cevap paylaştı. Babayım jxkzhz 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 613 cevap paylaştı. Memurum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Tebrikler sevindim :)
Tesekkurler
Şimdi bu sizin mesleğiniz mi oluyur 🤣
Benim yakın yoruma ikamet koruma sertifikam var ,
Elektrik teknisyenim ama başka iş yapıyorum
Meslek diyetisyenlik ekstra programa katilim belgem bu
Bilgisayar Mühendisiyim hayırlı olsun sertifikan ☺️
Tesekkur ederim
Eğitim olarak soruyorsanız Gastronomi ama kendimi E-ticaret Uzmanı olarak tanımlıyorum.
Herkes benim bölümüme özeniyo kahretsin :d :d
@Agsggshshsshd Özenmelik bir durum yok Amazon da E-ticaret yapıyorum zaten uzun zamandır. Ayrıca ben hiç E-ticaret ve pazarlama okuyup bu sektörde başarılı olanı görmedim.
Senin görmemen senin sorunun :)))
@Agsggshshsshd Eminim sen çok görmüşsündür.
Aslında sağlık okuyorum ama şu anda ayakkabı imalatında çalışıyorum
Nasıl oluyormuş anlat bakalım kardeş sporcu beslenmesi
Fazla detaya girmeyeyim... Mühendisim... Hayırlı olsun kendini geliştirmen güzel 👍🏻👍🏻👍🏻
Cennetten düşen son administratör taneciğiyim 🥳
Yaa nasil da övermis kendinii🌺
mühendisim :) bu arada seans ücretleri ne hocam zayıflamak için :)
Her klinigik farkli ücret belirliyor
senin ki nasıl ücretler
Söylenmez
ama zayıflamak istiyorum eğer müsaitsen d m den söyle
Zayiflamak istiyorsan oturdugun yere en yakin diyetisyenden randevu olusturabilirsin
Ankara'da oturuyorum
ben sana özelden atarım :dd THY ağzıma dıt yapar 🤧
Özele uçç
uçuyommm✈️
Avukatım, hayırlı olsun sertifikan.
Tesekkur ederim
Şehirlerarası lojistik taşıma yani TIR sürücüsü
Hayırlısı olsun mesleğinde başarılar. Diş hekimi asistanıyim ✨
Bölümün ne
@Ayseb77 ağız ve diş sağlığı
Abimde diş hekimi asistanı ondan sormuştum
@Ayseb77 yaaa
Evet
Demek diyetisyenin harika 💕 takip attım. Ben de öğretmenim
Öğretmenim:)
😂😂😂
Radyoloji teknikeriyim ve işsizim 😃
Neden calismiyorsin
İş bulamadığım için?
Kpss hazırlanmadin mi
Hazırlanamadım.
Daha okuyoss darısı başıma 😀 tebrikss babe
Tesekkur ederim:)
Meslekler nickname 😂
Ahahsh dogru
😊😊😊
Nickin ile ayni isi yapiyorsan meslektasiz tatlim
Ne güzel sevindim
Hayirli olsun.
Benim. meslegim Zirhli Arac Guvenlik Amiri
Yazilim test ve otomasyon uzmani
Programcılık ama o hariç her meslek var. Jdjddj
New yorkta aynasizim.
Sosyoloji okuyorum Ankara üniversitesi
Full Stack Developer
yazılımıcıyım
bende mi alsam bundan
Hayırlı olsun.
Tesekkurler
Dızcıyım
O ne
Hırsız
Röntgenciyim (radyoloji tekn.)
Anasinifi terk
Okul öncesi öğretmeniyim
Ya bana diyet programı çıkarabilir misin ciddiyim
İnşaatta mala vuruyorum. Malacoyım 😁
Mezarci olulerle işim
Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum
Şu an oto aksesuar isindeyim
Keşke herkesin ad soyadini karalasaydın?
Meslegim memur birde yazar...
Türk Dili ve Edebiyatı bölümü öğretmeniyim.
Bunun aynısını bizim iş yerinde yapıyorlar 40 saat buna mi uğraştın 😂 şaka şaka
Avukatım
Pilotum
Resepsiyonist...
Vinç operatörüyüm
Diplomalı işsiz matematikçi
Elektrikçi
Geleceğin savcısı
Yalnız o işler torpile bakıyor sınava değil
Sen öyle zannet
Babayım
Diyetisyenim