Şokta çalışıyorum ve hakkım yeniyor?

Arkadaşlar, şok içindeyim. Neredeyse 4 yıldır bu işteyim ama her gün hakkım biraz daha yeniyor. İşimi düzgün yapıyorum, insan ilişkilerim iyi; buna rağmen bölge sorumlum beni sürekli part-time statüsünde tutuyor ve bir türlü yükseltmiyor. İşe ilk girdiğimde zaten full personel olarak girmiştim, bölge sorumlusuyla geçen ay konuştum bana dediği bu markette asla full olamazsın ama istersen yer olursa farklı marketlere veririm orada full olabilirsin ama burada olamazsın dedi. Evet, zamanında bazı müşteriler yüzünden şikayet aldığım oldu ama aynı durum diğer çalışanlarda yaşanınca üzeri kapatılıyor. Söz konusu ben olunca ise kimse ne olup bittiğini anlamaya bile çalışmadan hemen “savunma alınsın” deniyor. Diğer personel aynı hatayı yapınca kimsenin umurunda bile olmuyor. Yakında sevgilimle evleneceğim. Ailesine “part-time çalışıyorum” demeye utanıyorum. İçeride tazminatım duruyor, mahkum gibi hissediyorum. Param var diye değil, mecbur olduğum için çalışıyorum. Kendimi değersiz, ezilmiş, görünmez hissediyorum. Hukuki olarak ya da tecrübe olarak bu tür durumları yaşayan varsa, bana yardımcı olabilir mi? Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve artık gerçekten çok yıprandım.

İntihar etmeyi bile düşündüm hayatım hiç düzenli gitmiyor ne yapacağımı bilmiyorum

Şokta çalışıyorum ve hakkım yeniyor?