Güncellemeler
+1 yıl
Resmî bir imza yok yani destek kimseden alamam sadece aramızda konuşarak anlaşmıştık avukat falan söylemeyin o yüzden
Merhaba ben öğretmenim ve bir kurumda atölye açtım. Öğrenci başına 100tl ücret alacaktım kuruma toplamda 120 tane öğrenci geldi atölyeye katılmak için. yani bana 12000 vermeleri gerekirken 4000 verdiler. bunu veren iş sahibi değil onun altındaki müdür. İş sahibiyle konuşmayı düşünüyorum çünkü gerçekten büyük hakkımı yediler. Sizce üslubum nasıl olsun tavsiye verir misiniz asla parasal bu konuları konuşamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bi öğretmen olarak diksiyon öğretemeyiz ama tavsiye de bulunabiliriz gayet açık ve vurgulayıcı konuş
3-5 in arkasına düşmüş gibi gözükmek de istemiyorum aslında ama hakkımda yendiği için çok ağırıma gitti
Kusura bakma ama saçmalamada sekiz bin TL bi ailenin bir aylık geçim kaynağı!
Haklısın
Sana öğretmeyi bizmi öğreteceğiz ((:
Sen bizi öğret senin yaşamın misyonun bu 🙏
Maalesef ki bazı şeyler sonradan kazanılması imkansız değil ama çok zor oluyor :) kaliteli bir hayatım oldu ve ilk defa çalışıp para istemek benim için çok zor oldu🙈zamanla öğreneceğim inşallah
Hayır kendini ifade etmek başta yapılması gerekli olan en temel şeydir ikincisi ise kendini ifade etmeyi maddi taleplerle sınırlandırmak bana göre yanlıştır ben seni öyle itham etmek istemiyorum yanlış anlama ama bazı şeyleri aşmak gerçekten kolay görünse de devrimsel bir süreç ister bu hayatta (:
3 de 1 ini kesmişler kimin komisyon aldığını sorabilirsin mesela çünkü diğer kalan 8 i cebe indirmiş olabilirler
ablacım atölyeyi açarken nasıl anlaştınız? önemli olan o.. adam babasının hayrına vermedi mekanı sonuçta..
Atölyeyi açarken tüm gelir bana ait olacaktı çünkü onların işine geldi çok uzun iş kurumlarına öğrenci tanıttım ve sanat atölye içeriğim çok güzeldi
bir mailleşme whats ap yazışması var mı bu konu hakkında.. sözlü bir teyitleşmemydi.. 4bini alınca ne dediler.. gerisini yaıtracağız dediler mi? demedilerse sen niye o an soramadın?
Sözlü anlaşma sadece ve resmî bir iş değil zaten. Sordum sorduğum da o çocukların devlet raporlu olduğunu ve onlardan ücret almadığını söylediler bende devletten aldığınız ücretle bana ödeyeceksiniz o zaman dedim yapamayız hocam onu dedi müdür ve beni odasından çıkarttı bende onun üstündeki iş sahibiyle konuşmayı düşünüyorum
heee ok şimdi anlaşıldı.. hocam siz o kursu zaten verdiniz ve o adamlar o parayı zaten alacaklar.. yani o bir bahane olamaz.. üstüne çıkmanız da bişey ifade etmeyecektir. çunku o müdür üstünden habersiz para kesmez.. aranızdaki ilişki ne düzeyde bilmiyorum ama anlattığın kadarıyla işin çakallığının peşindeler.. devlet raporlu olması hesaplarına para geçmediği manasına gelmez ve muhtemelen devletten daha çok para aldılar.. mudurle tekrar konuşun olayı anlatın yoksa üst makam çıkacağınızı kibarca söyleyin.. eğer terslerse siz de o zaman hocam kusura bakmayın sizşi milli eğitme şikayet etmek zorudayım de ve cidden git et apla..
müdüre niye eksik para verdiğini söyleyeceksin eğer vermezse şikayet edeceksin onu o kim ki vermiyor sana kendini ezdirirsen alamazsın para
Direk dikilmelisin