Ailemin damacana su dükkânında uzun süre çalıştım, rahattım. Aşçılık okudum, restoranlarda ve paket servis mutfaklarında çalıştım. Şimdi konfor alanımdan çıkıp kendi dükkânımı tuttum, içini döşedim ve tek başıma çalışacağım bir mutfak kurdum.
İçimde sürekli bir stres var; yapmam gereken çok iş, gitmem gereken çok yer var. Ya tutmazsa, ya başaramazsam, ya batarsam diye düşünüyorum, stres var sürekli üzerimde.
Bir yandan da sosyal hayatım yok, arkadaşım yok, sevgilim yok. Bu kadar yalnız ve bu tempodayken hayatımın aşkını ne zaman, nasıl bulacağım?”
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yaşın çok genç daha. Konfor alanından çıkmak korkutucudur, risk almak demektir. Bence takdir edilecek bir şey. Kolay değil ama başaracağına inanıyorum. İşleri biraz oturtunca bu iş de senin konfor alanın haline gelecek zaten. O zaman arkadaş, sevgili meselelerine yönelirsin. Anladığım kadarıyla endişe muslukları biraz açılınca kafadaki tüm kaygılar aynı anda dökülür gibi olmuş. Şimdilik diğerlerini bir kenara bırak buna odaklan bence. Tebrikler ve başarılar dilerim.
Evet endişe ve kaygılar yönetiyor şu an beni. Sorumluluk alınca ve bi riske atılınca düşunceler durmuyor. Orayı konfor alanım haline getirmek için gereken her şeyi ekledim. Ama işte aksilikler ve olmazsa korkusu uyutmuyor beni. Güzel temennilerin icin teşekkür ederim