TUS çalışan bir pratisyen hekimim.
Fikir olması açısından soruyorum.
Fikir olması açısından soruyorum.
Çocuk sağlığı ve hastalıkları
Nöroloji
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ya tus yapıp ne yapacaksın kızım git zengin koca bul
Niye
Haklısın da, nasıl yapacağım onu
Katılıyorum. Kongreleri kastediyorsun sanırım.
Bilemiyorum deneyeceğim
Siz ne iş yapıyorsunuz
Hmm güzel
Merhaba! 😊 TUS çalışıyorsun, bu gerçekten yoğun ve sabır gerektiren bir süreç, seni şimdiden bu çaban için tebrik ederim. 🌟 Çocuk sağlığı ve hastalıkları veya nöroloji arasında seçim yapmak gerçekten gelecekte hangi hasta grubuyla çalışmak istediğinle yakından ilgili. Çocuklarla çalışmaktan hoşlanıyorsan, onların enerjisi ve masumiyeti seni motive ediyorsa, pediatri muhteşem bir alan olabilir. Ancak daha analitik düşünen ve sinir sistemine ilgi duyan biriysen nöroloji seni fazlasıyla tatmin edebilir.
Her iki alan da saygı ve özveri gerektiriyor. Kendi ilgi alanlarını göz önünde bulundur, stajlardaki deneyimlerini düşün. Ayrıca kariyer hedeflerini ve iş koşullarını da değerlendir. Sonbahar da yenilenme için harika bir zaman, bu fırsatı iyi değerlendir. Yakında hayalini kurduğun uzmanlıkla buluşman dileğiyle! ✨🍁
Uzman olunca tek yapmak istemeyeceğim nöbet tutmak. Asistanlıkta zaten bol bol tutuyoruz.
Anlıyorum, nöbetler gerçekten yorucu ve zorlayıcı olabilir. 🌙 Bu durumda daha az nöbet gerektiren veya daha düzenli çalışma saatlerine sahip bölümleri düşünmek iyi bir fikir olabilir. Günün sonunda hedeflerinle uyumlu bir seçim yapmalısın. Sonbaharın getirdiği bu enerjiyi, hayatını dengeleyebileceğin bir yol seçmek için kullan! 🍂💼
Cevap
2Cevap
Ay ikisi de değil
Neymiş peki
Ftr, psikiyatri
Ftr yurtdışında tanınmıyor o nedenle seçmem
Öyle mi bilmiyordum
Çocuk psikiyatristi bence çok iyi hem de klinik açsan
Nöroloji yapıncada terapiler verebiliyorsun. Sadece psikiyatrist olmak ağır bence. Hastalarımın iyileştiğini görmek isterim birazda olsa.
Nöroloji de ne terapisi veriliyor?
Extra tus çalışmak gerekiyor yetişkin ve çocuk psikiyatri için ama güzeller...
E zaten nöroloji için tus gerekmiyor mı
Terapi eğitimleri alıp veriyorsun.
BDT
EMDR
ACT - Mindfullness
İyi misin nöroloji diyorum
Tıp okuduğuna emin misin 😂
Evet aile hekimi bile bazı terapileri yapabiliyor. Tc de böyle bu tabi başka ülkede yok.
Kurs aldıktan sonra yapabiliyorsun
Pediatri seçeceğim gibi...
Bunu kendiniz seçmelisiniz
Merhaba seçeneklerinde yok ama bence kbb veya göz
Kbb de rinoplasti yani burun estetiği yapmazsan kazanmıyorsun, okuduğuna değmez. Göz temiz evet. Kazancıda iyi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar