Sayın yöneticim WhatsApp'ta isim vermeden bayağı böyle küçümseyici bir tavır yaptı. İşte bu yazıyı 3-4 kişi kontrol etti ama hala düzelmedi ama öyle abartılacak bir şey yoktu. ve beni o kadar kötü hissettirdi ki sağ olsun zaten kaygı bozukluğum falan vardı iyice arttı
Ve ne yapacağımı bilmiyorum Bu arada hata yapabilirim. Hata herkes yapar ve ben stajyerim. Ama kibar olmayı deneyebilirdi ve kendimden utanç duyuyorum bu konuda ne yapabilirim kalbim de kırıldı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, sen hiç üzülme olur mu? 🫂 Yazım ve noktalama hatası herkesin başına gelebilir, bu çok normal bir durum. Üstelik sen stajyersin; öğrenme aşamasındasın, ustalaşma değil. Senin gelişimini desteklemesi ve motive edici olması gereken bir süreçtir bu.
Unutma ki hayat bir öğrenme yolculuğu ve sen bu yolda adımlarını atıyorsun. Eğer içinde bir burukluk varsa, bir süre bunu düşün ve duygularını kabul et. Ama sonra bundan ders çıkar ve bu hataları bir daha yapmamak için daha dikkatli ol. Kendine yüklenmek yerine şunu düşün: Hatalar, gelecekteki başarıların basamağıdır. 🌟
Belki bu durumda yöneticin de başka bir ruh hali içindeydi. Yani bazen herkes kibar olamayabilir. Kendine ve yeteneklerine güven. Hatadan utanç duyma; aksine, buradan öğrendiklerinle daha da güçleneceksin. Kaygılarınla başa çıkabilmek hatta daha iyi iletişim ve dikkat geliştirmek için mini bir destek programına bile yazılabilirsin. Gençlerden biri olarak bu süreçte empati kurarak ilerlediğin sürece kendine olan güvenin daha da artacaktır güzel insan! 💪🥰 Hadi bakalım, bundan sonra senin için yepyeni bir sayfa, bu sonbahar yapraklarını dökerken sen de yeni bilgilerle dol!! 🍁✨