YKS2026 Ne yapmam lazım böyle hata alıyorum ÖSYM de? Hemoli Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yks sınavına girdim kodlama vs hocada iki defa baktı doğru dedi yeni bakarken böyle hata aldım Sınava girmediniz veya yanıt alanınız boş. Tyt girmedim sadece Ne yapmam lazım böyle hata alıyorum ÖSYM de? Cevapla TYT Soruları YKS Soruları ÖSYM Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et
busuyukimiçtii Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ne diyorsun anlamadık 0 10 Yorumla Hemoli +1 yıl Yks sınavına girdim halde ÖSYM uygulaması sonuç kısmından böyle hata alıyorum Sınava girmediniz veya yanıt alanınız boş. Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl Hım. İptal olmuş o zaman kural ihlali yapmış olabilirsin Yorumla Hemoli +1 yıl Kural ihlali derken hocada baktı iki defa bir sıkıntı yoktu Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl Kameralardan incelendiğinizi söylemediler mi size? Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl Bir yanlış yaptın ve hoca ondan bakmış olabilir ama o sırada konuşmak yasak olduğu için bir şey diyememiştir Yorumla Hemoli +1 yıl Kamera yoktu ama girdiğim salonda Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl Var sadece gizli Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl Göz önüne koymazlar zaten kuzum sen safsın cidden Yorumla Hemoli +1 yıl Sadece tyt girmedim ondan dolayı olur mu 4 yılık istemiyorum Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl Olabilir bilemem. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neyi sormak istediğini anlamadım ki 0 1 Yorumla meçhulbestekar +1 yıl Senin nasıl kolay geçer sınavın atma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ne diyorsun anlamadık
Yks sınavına girdim halde ÖSYM uygulaması sonuç kısmından böyle hata alıyorum Sınava girmediniz veya yanıt alanınız boş.
Hım. İptal olmuş o zaman kural ihlali yapmış olabilirsin
Kural ihlali derken hocada baktı iki defa bir sıkıntı yoktu
Kameralardan incelendiğinizi söylemediler mi size?
Bir yanlış yaptın ve hoca ondan bakmış olabilir ama o sırada konuşmak yasak olduğu için bir şey diyememiştir
Kamera yoktu ama girdiğim salonda
Var sadece gizli
Göz önüne koymazlar zaten kuzum sen safsın cidden
Sadece tyt girmedim ondan dolayı olur mu 4 yılık istemiyorum
Olabilir bilemem.
Sonuçlar açıklandı mı ki bacım?
Tyt ye herkrsin girmesi şart zatenn
Neyi sormak istediğini anlamadım ki
Senin nasıl kolay geçer sınavın atma