KENDİMİ DAHA İYİ HİSSEDİYORUM..
COK TESEKKUR EDERİM.
Sen pişman olup kalbinden tövbe edersen Allah affeder. Her insan hata yapar. Dışarıdan seni eleştiren insanlara izin verme. Ne kadar umursamaz olursan o kadar güçlü olursun. Yaptıkların ne kadar kötü şeyler olsa bile insanlara açıklama yapma zorunda hissetme kendini. Sen zaten yaptıklarının iyi şeyler olmadığını fark etmişsin. Kendini insanlara değil sadece Allah a affettirmeye çalış.
aynen katılıyorum geri alamayacağın vicdan azabını hiçbirşeyin dindiremeyeceği hatalar asla düzeltemeyeceğim bununla yaşamaya mecburum kendimi temiz hissetmiyorum yaradan affetsede ben affetmiyorum
mümkün ama sen bir şeyleri tekrar etmişsin. Her insanda olmasa bile bazılarının hayatı ya onalar öyle istediği için geçer veya öyle geçmesi gerektiği için.. sen zaten böyle bir şey düşünmüşsen bir şeylere yeni başlamış, yeni bir sayfa açmışsın demektir. huzur islamda bu arada (: yürürsen merak etme seninle bu tür konulara girecek insan cevrende kalmaz. (:
canimi en cok acitan ben dinime bagli bir insandim. hayatima
bir insan girdi gozumu boyadi sanki. aklim sonradan basima geldi
topluma herkrse karsi rezil oldugumu hissediyorum
eskide kalan insanlarin bana uasacaklari her yeri engeedim. yeni bir sayfa actim ama hala aklimda.. dua ediyorum allaha. tek yapabildigim.o. ama aklima gelince de kotu oluyorum sinavim var ders calisamiyorum
Ne hata yapmışsan geçmiş defterini kapatmak ile kalma o defteri direk yak bir daha açma şansın olmayacağı için geri dönük hatırlamassın bir şeyi
yaktim. ama unutamadim
kafanı dağıtmak için bir şeyler meşgale ol ben o kadar takıntılı değilim. benim yaptığım pişmanlıklar büyük maddi ve o kadarda manevi kayıplarla sonuçlandı. beni 10 seen geriye götürdü dönüp bakmıyorum bile ben buraya yaşamaya ve doğru kişiyi bulmaya geldim kafama takıpta kendimi kanser etmeye gelmek için gelmedim bu dünyaya DÜNYA GÜZEL TADINI ÇIKAR boş ver geçmişi
cok iyi geldiniz.. sagolun..
Rica ederim. ama şunu unutma hiç bir şey moralini bozacak kadar huzursuz olamaz. elbette hata yapacaksın hangimiz hata yapmadık. hata yapacaksınki hatanın ne anlama geldiğini öğreneceksin ve hatasız ve huzur dolu günler seni bekleyecek sen şu an yoldasın bu ömür yolunda mesafeyi beraber kat edebileceğin duraklarda bütün güzellikler seni bekliyor daha önünde bir dünya durak var hadi ilk durakta mutluluk ve huzur bulasın güzel insan
Cevap
4Cevap
Takma kafana senden daha iyisini yapanda var.si...tiret. Onlar senden dahami iyi.
Allah sendende razı olsun ne derdin varsa bizler burada kardeşiniz dinleriz hep sen yeterki rahat ol
Ne yaşadığınla alakalı bir konu bu. Madem aklına geldikçe senin canın yanıyor düşünmemeye çalış kafanı dağıtacak şiyler yap en azından bir süre. Aklına geldikçe git başka şeylerle oyalan üzme kendini. Allah yar ve yardımcın olsun
allah razı olsun
hata yapmıyan kişi yoktur.. anlaşılan senin hatan bayağı büyük .. ders çıkarmış gibisin tekrarlamasan yoluna gireceğine eminim herşeyin bir yolu vardır ..
tesekkur ederim
hepsinin soyu kursun insallah. AMINNNNNNN
İnş düzelirsin..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar