Ben lisedeydim 1ve lise 2 ye giderken fakele herkesi islettim okulda boyle kufur falan ettim sevgilim vardi o zamanlar aslinda kotu bir amacim yoktu bana kotuluk yapanlara karsilik verdim sevgiliminde annesini falan merak ediyodum biraz rahatti ailesi ona laf ettim o faketem ama annesine yazmadim tabiki arkadasimla laf ettim ogrendi herkes herşeyi beni cok asagilyolar uzun süredir ben cok pişmanım cok kotu hissediyorum cokbmu kotu bu hatalar
Cevabın nedir?
+1 yılBirileri kötülük yaptı diye kötülük yapmak zorunda değilsin. Birileri yanlış yapıyor sende üstüne yanlış yapmışsın. Hata senin. Elbet acısı çıkacak. Ama bu kadar aşagılamalarıda doğru değil. Yaptıklarını çekeçeksin az sabret. Herşey unutulur. Zamanla kimsenin aklında kalmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani fake falan cok önemli seyler degil dimi ua
En İyi Cevaplar
+1 yılKusura bakmada insanların yüzüne söylemeye cesaret bulamamışsın saçma saçma şeyler yapmışsın. Gideceksin bişeyden rahatsız oluyosan yüzyüze söyliceksin kardeşim
03 Yorumla
Soran+1 yılYok ya oyle bisey degil oynuyodu cocuk benle okulda admi falan yaymisti beni seviyo falan diye bende sorucaktim amacin ne o kufur edince bende ettim sonra ustume kalmasin diye bir suru kisiye yazdim buyani
- +1 yıl
He o zaman pardon kardeş 😄 doğru olanı yapmışın
Soran+1 yılYani durduk yere ugrasmadim kimseyle bu var bide sevdigimin annesini merak ediuodum normal istekleri acmiyodu bizde arkadasina giciktik onun adinda hesap actik sevdigim cocugun arkadaasi adinda iste oyle fotolarina bakip hesabi kapaticaktik yani kiz acti ama benim ustume kaldi buda bide guya ben annesine küfür etmisim falan sevdigim inanmadi zaten olmadigini biliyoda herkes boyle biliyo beni
Takma bir laf vardır Kasımpaşa diye herkes konuşuyor mezun olmak üzeresin daha ne problem ediyorsun ki
06 Yorumla
Soran+1 yılHala kotu bakiyolar omuz falan atiyolar 1 seneleri kaldi gidicekler ama ne biliyim kendimi cok kotu hissediyorum
Soran+1 yılLise4 ler seneye cogu gider heralde
Soran+1 yılYok seneye lise4 olcaklr da lise 4 ler cok okula falan gelmiyo
Soran+1 yılYani 1 senee daha cekicem mahvettiler hayatimi
+1 yılherkes her insan hata eder takma kafana o kadar kardeşim
026 Yorumla
Soran+1 yılYa cok mu onemli seyler ben cok uzuluyorum sevgilim 7 aylik bida senle isim falan olmaz dedi cok uzuluyorum ya
- +1 yıl
Kardeşim azı çoğu yok herkes hata eder, seven affeder o kadar çok kötü bir hata değil bence ben olsam affederdim affetmiyorsa vazgeç birdaha yapma böyle şeyler kardeşim
Soran+1 yılYok asla yapmam onun arkadaslarina yapilmis ya o yuzden bencede seven affeder sevdigini düşünmüyorum ama cok uzuldum acikcasi zaten ya arkadaslarini ya beni tercih edicekti onlari etti...
- +1 yıl
O zaman kendini uzmeyi bırak boşver umursama hatta canın cehenneme pislik de ona, sevdiğim için butun arkadaşların a*mkorum
Soran+1 yılIkimizde birbirimizin ilk sevgilisiyiz her seyimiz birlikte yani arkadaslari bizi daha öncede cok ayirdi bu yeni degil aslinda onu ilgilendiren bir olay yok arkadaslari kotuluyolardir brni oda beni istemiyodur cok kotu bisey ya
Soran+1 yılBide erkek arkadasi bana kufur etti onun yaninda hic bisey demedi7 ayin hatri yok mu ya donup bakmadi bile yere bakti sadece ve ben hala bunu seviyorum of
- +1 yıl
Kotu birşey ama kendini uzmene gerek yok sana erkek ona kız çok herkesin hayatına birileri gelir birileri gider o şu an seni düşünmuyordur sektir et sen af dileme affetse çoktan affederdi
Soran+1 yılYok ya hayatta yazmamda iste seviyorum hala unuturum zamanla onunda bana cok yanlisi oldu ama benim ona onun kadar olmadi ve bide buna numara yapmis9 lardan bir kiz iste yalan soylemis benle ilgili iste biz ayrilmistik ama bu benim pesimden kosuyodu snei seviyorum tarzi ben istemiyodum tam barisicaktik iste kiza biz ara sira konusuyoduk ayrilmistik zaten falan demis ya pesimden kosuyodu ara sira konusuyoduk demis inanamiyorum
- +1 yıl
sevgi zamanla biter merak etme karşına da bir sürü insan illaki çıkar hayat böyle malesef hep son oldun isteriz ama hep bir sonraki olur, millete bakma millet hep konuşur en yakınların bile mutlu olmanı istemez hepsinin canı cehenneme sektir et
Soran+1 yılIlk sevgilim varya ilk dokundugum herseyimdi ya inanamıyorum olanlara sonucta aldatmadim bisey yapmadim bida senle isim olmaz tarzi konustu ben ona zarar vermek istemedim hem ondan once olmus olaylar bunlar neden boyle yapiyo anlamıyorum
- +1 yıl
vay a*m*k olurmu öyle şey benden önce sevdiğim hata ettiyse bana ne ben yanında olurum tam aksine kime ne, sektir et hala kendini uzuyorsun boşuna umursama takma boşver sevmeyi bilmiyor nedeni bu totosuyla sevmiş totosuna baş tekmeyi sektirsin gitsin sıl kafandan
Soran+1 yılBide benim arkadasim bunun annesine kufur etmi benim ustume attida benim yapmadigimi biliyo sevgilim sahit oldu arkadaslari benim yaptigimi dusunuyolar o hic sesini cikartmiyo ben kasarmisim gevsek misim inanamiyorum ua
- +1 yıl
Ya oylelerinin a*mkoyim soyunu sopunu s*ikim hayatlarına sokim herkes sevmeyi sevdiğine sahip çıkmayı bilmez adam değilmis o bej öz halamin oğlunu ormana kaldırdım sevdiğim icin kafasini gözünü parçaladim oz halama yumruk attım kaşar dedi diye karakolluk oldum kaç kere o adam değilmis gevşek olan ya*vşak olan puşt olan o it
- +1 yıl
sevdiğim yanlista yapsa kimseyi ilgilendirmez beni ilgilendirir bende yanında olurum kimse laf edemez hayatına sokarim laf edenin
Soran+1 yılValla ben cidden bu kadar ilk kez kotu bir durumdayim artik kendimden nefret ettirdiler
- +1 yıl
Sektir Et kendinden nefret etme onlardan nefret et onlardan seni sen olduğun için yanında olanlarla ol olmayanları sektir et
Soran+1 yılBu fake falan cok mu onemli seyler
- +1 yıl
Fake önemli yaptığı şeyler daha önemli benden önce ise önemli değil sevdiğime sahip cikarim
- +1 yıl
bazi kızlar var fake hesap çıplak resim atar bunu affetmem
- +1 yıl
çıplak resim atan kız ile olmaz bana atar başka ama önüne gelene fake hesabtan attıysa olmaz
Soran+1 yılCiplak resim falan deg ya kufurlesme baska bisey yok bana çok buyuk biseymis gibi geliyo
- +1 yıl
küfürden hiçbirşey olmaz benden önce olan küfürden
- +1 yıl
çıplak resim harici gerisi önemli değil
- +1 yıl
çıplak resimde varsa goren herkesi tek tek yamulturum
Soran+1 yılYok ya ciplak resim falan sadece kufurlesmisiz yani ciplak resimi birak daha once kimseyle opusmus bir kiz degildim ilk kez bu sevgilimle yni
- +1 yıl
ornek verdim sadece tamam onun yaptığı yanlış senin yanında olmalıydı o
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
+1 yılFake hesap acmak kotu degilde onlari isletmek rahatsiz etmek hatadir. yapmissin bir hatada nasil desifre edersin kendin aklim almiyor
035 Yorumla
Soran+1 yılYa ben ne biliyim arkadaslarim ettilerde onlar beni rahatsiz ediyodu zaten bende onlari oyle ettim
- +1 yıl
Tamam bu devirde kimseye guvenmicen
- +1 yıl
Tamamda *
- +1 yıl
Hirstan yapilmis bisey sıkma canını yarin obur gun unuturlar
Soran+1 yılSoyleyem kisilerde herseyi benim ustume biraktilar ben en sucsuzlariyim icinde ikisi bir olup herseyi ben yapmisim okulun herseyini ben yapmisim gibi gosterdiler yapmadim aslinda..
- +1 yıl
Sen niye sessiz kaliyorsun tartişsana
- +1 yıl
Tartis dediysem sözlü olarak
Soran+1 yılTartistimda ben yaptıgim tek seyi kabul edince kimse yaptiklarini etmedi tek ben ettim dürüstluk yapiyim diye hem gecen sene olmus bu olaylar o yüzden cok vicdan azabida cekiyodum bu sene cikti ortaya bende acik acik soyledim bu sene gecen sene ne varsa benim ustume kaldi
- +1 yıl
Himmm anladim yapcak bisey yok olan olmus zaten
Soran+1 yılYani onemsemeli miyim artik bunlari
- +1 yıl
Yok onemseme takma kafana sana yine kotu mu davraniyorlar sikayet et mudure etmem dersen yuzlerine karsi tepki ver sende
Soran+1 yılEdebilirim artik bide beni rezil ettiler sacimi falan cektiler yani yaptigim seylerden dolayi degil yapmadiklarimdan bide artik bisey olursa naparim bilmiyorum
- +1 yıl
Şikayet etmek en dogrusu bişey kaybetmezsin sen sesini cikarmadikca onlar daha cok yapcaklar
Soran+1 yılOyle galiba bende rahatsiz oldum artik bana temasta bulundular sonucta resmen dovuceklerdi ne olursa olsun bu yani disipline gider ustune bize konususucaz deyip parka cagirdilar 20 ye 2 bize daliyolardi
- +1 yıl
affedersin ama Oha yok artık mal mı bunlar
- +1 yıl
Sen ne yap ne et vın hocaya git derdini anlat
Soran+1 yılYa bir tayfalari var 20kisi falan ona guveniyolar aslinda yani 2kisiye bulasilmis onlarsa haksizlar ben yapmakta hakliyim cok gerizekalilar ya bide sevgilimde hic bisey yapmadi ya ona uzuluyorum
- +1 yıl
Sevgilin neden bişey yapmıyor
Soran+1 yılArkadaslarini kaybetmeyi goze alamiyo yapip yamadigimida biliyo aslinda
- +1 yıl
Olmaz olsun böyle ilişki ya sen bence sevgilindende ayrıl
Soran+1 yılHatta yani bide o beni daha cok seviyodu benim onu sevdigimden nasil boyle biseu yapabili bilmiyorum
Soran+1 yılAyrildik zaten ya bide direk benden sonra baskasina koşma cabasi lanet olsun
- +1 yıl
Yapmış işte salak mış inşallah oda pişman olur sende onu ezersin ne diyim arkadaşları yüzünden sana yardımcı olmuyorsa senin yapmadıgını bildigi halde bile bunu yapıyorsa bu çocuga boşuna vakit ayırmışsın tek merak ettiğim şey bu 20 kişi sana niye saldirdı ilk onlar işletmeden önce neden yapıyorlardı onlarında haklı yönleri var mı merak ediyorum açıkcası neyse bu kadar sohbet yeter eski sevgili mevzularını sevmiyorum
- +1 yıl
Bulamadıgında sana dönücek bana geri dön yalvar yakarcak falan yaparsa hiç şaşirmam
Soran+1 yılYa bitane cocuk vardi geceb sene bizde iki kiz takiliyoduk bu cocuk cok kesiyodu beni sonra butun okula yaymis bu kiz beni seviyo falan aslinda oyle bisey yok benimde o zamanlar okuldan asik oldgum bir cocuk vardi sevgilisi oldugu icin gercekten konusamiyoduk oyle ben faketen yaziyodum guzel guzel konusuyoduk bu beni okula yayn cocuga bende yazdim amacin ne falan iste bu bana baya kufur rtti benim oldugumu anlamadi basta hatt uzun bir sure anlamadi kfurlestik başkalarına kaldi bu olaylar bne soylicektim ama 2kizdik dedim ya oda isin icindeydi hoslandigi cocugada saydirdi o iste bende soyleyemedim cok vicdan azabi oldu bende butun okula yazdim bu cocukla ilgili biseyler o hesaptan sonradan herseyde ben suclandim ilk bunlar baslattilar bide bu cocugun eski sevgilisi vardi ben onada saydirdim ama onu sinir wtmek icin kizla ilgili kotu bir amacim yoktu bu yani 9. sınıftim bide hataydi cok pisman oldum sonra
- +1 yıl
Anladım onları hatası varmış tamam dedigim gibi fazla kafana takma pişman olsan bile o günleri geri alamazsın olmuş bitmiş tekrar gündeme gelmiş baktın dahada kötüye gidiyor et şikayetini
Soran+1 yılCok mu buyuk hatalar bunlar peki cok kafami kurcaladim boyle kendimi yedim yani
- +1 yıl
Evet herşeyi kaybetmiş gibi hisddiyorsun
- +1 yıl
ama sıkılcak bir durum degil bunlardan daha önemli şeyler var
Soran+1 yılSenin sevgilin boyle bisey yapsa direk birakir miydin
- +1 yıl
Hayır asla destek olurdum yardımcı olurdum yapmış bir hata onu kollardım heleki biri saldırsa 20 kişi 2 kişiye yükleniyorsa o 20 kişiyle aram bozuk olur daha iyi
- +1 yıl
duşmanlarım artar kalan dostlarda benim olur kudurlar
Soran+1 yılOyle ve bana bir konusmasi var gormelisin yani abi serefsizlik resmen arkadasi 6 senelik bana kufur ediyo orda erkek kafasini kaldirip yerden bakmiyo inanqmıyorum keske hic hayatıma girmeseydi bu
- +1 yıl
İsterse 20 senelik arkadaş olsun küfür hoş bişey degil heleki bayana edilmesi üzücü
- +1 yıl
Sıkma canını ya daha güzel günler yaşamaya çaliş pozitif olmaya çaliş insanları umursama
Hırsıni almak istemişsin bu kadar kendimi kötü hissetme.. kendine tam anlamıyla güvenseydin yüzlerine karşı söyleyebilirdin cesaretli olurdun
023 Yorumla
Soran+1 yılYa bilindigi gibi insanlar degil bizden bir yas buyukler cok egolular herkesi doverim ezerim havasındalar ben sadece merak edip cocuga amacin ne bana bakarak dicektim bana sövdü bende ona sövdüm olay bu yani cok kotu hissediyorum okulun butun fake olaylar bana kaldi bense sadece bu ve sevdigim cocuga bisey yaptim yani
Soran+1 yılBen cok pisman oldum herseyden nefret ediyorum kendimden zamanla unutulur mu bu olanlar
Soran+1 yılBide lise olaylari ileride karsima cikar mi bunlar
Soran+1 yılCok uzuldum ben kotu bir insan degilim hiperaktifim ve hani birazda gozum acik ama herkes beni kotu biliyo bende boule olmak istemiyorum kendimden nefret ediyorum ailem falan sıkıntılı benim hic insanlarin düşünmüyolar neler yasadiklarini
Soran+1 yılYani baya arıza tipler dövüyorlar falan hicbisey demiyorum bide bunlar ustume geliyo insanin ic dunyasini hic bilmiyolar
Soran+1 yılIste var baya seyler hem psikolojik hem siddet ve samimiyim gerçekten ben dogaldan kotu bir insan degilim
Soran+1 yılAnnem babam beni suçlarlar anlatamam o yuzden abim var bir oda beni suclar bu okuldaki olaylar falan artik cok yoruldum gerçekten intihar falan dusunuyorum o derece
Soran+1 yılBen sevgilim yzuunden aileme katlandim ya her seyi goze aldim onun bana yaptiklarina bakar misin hic sevmiyomus beni yapmadigimi bildiği halde korumadi beni
- +1 yıl
bak aileyi göze alma hiç bir zaman. o sevgilin olcak kişiyi hayatından çıkar..
sana tavsiyem hayatına yeni bir sayfa açmayı dene.
kendini geliştirmeye bak. daha yaşın 18 civarinda sanırım daha önünde çok yol var. bu yaşantilari tecrube olarak gör.. yanlışların olmuş ama bu yanlışlardan ders almayi öğren. senin adına üzüldüm gercekten. .
Soran+1 yılSence bu seyler cok mu buyuk seyler
Soran+1 yılUnutulucak seylee dimi zamanla
Soran+1 yılSeviyorum ya hala onu bide bakiyo ya seviyomus gibi yapiyo hala mesaj atıyorum goruldu yapiyo cok degisik bir insan amaci ne onunda anlamiyorum
Soran+1 yılSevse birakmazdi dimi sen bir erkek olarak ne diyosun bu işe
+1 yılpeki nasıl öğrendiler
üstüne almasaydin03 Yorumla
Soran+1 yılOgrendiler o arkadaslarimla aram bozuk oluca gidip soylediler cok mu kotu seyler bunlar ben kendimden nefret ediyorum
- +1 yıl
bence yalan söylüyorlar falan deseydin en azından rahat ederidn
ıyi şeyler degil yaptigin tabi
ama geçti artik ders çıkar bunlardan
Soran+1 yılKavga cikti baya sacimi falan çektiler ve hani benim yaptigim bisey yuzunden okulun butun fake olaylari benim ustume kaldi
Gündem konusunda 640 cevap paylaştı. Zarara rızasıyla gidene merhamet edilmez
00 YorumlaGündem konusunda 564 cevap paylaştı. namaz kıl tövbe et
01 Yorumla
Soran+1 yılZhbxjnxjxdjcsnxncndwkdlcls abi aldifim en mantikli cevap
+1 yılTek hatan bu olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılCok mu kotu ya fake falan
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi