Koton müdürünün beni tehdit etmesi şikayet etsem mantıklı olur mu?

Çalışma saatlerini kafalarına göre arttıran bir yerdi çalıştım ve sadece soru sordum çalışma saatleri hakkında haftada 45 saat çalışmamız gerekiyor doğru ama onlar 52 saat çalıştırıyordu sadece 1 saat mola hakkımız yok sonradan 15 dakika da kahve molamız vardı ama halbuki bu 15 dakikalık shifti saatlerden kesip işimizi uzatıyorlarmış ben müdüre 15 dklık shiftimi kullanmak istemiyorum deyince dellenip beni yanına çağırıp 40 kişi geri zəkalı bir senmi akıllısın deyip 20 defa sorup benim konusmama izin vermemesi ve en son cocuk gibi laf dalaşına girip "beni ciddiye aldığını düşünmüyorum" deyip bana bende ben alıyorum oda almıyorsun deyip hep tekrarlayıp en sonunda eğer bu hareketlerine devam edersen yollarımızı ayırırım ve ilerdeki bir sonraki giriceğin işlerede engel olurum işkura şikayet ederim diye tehdit etti. Bende az önce siz beni tehditmi ettiniz dediğimde hayır yanlış anladın deyip masums verip bende istifa istiyorum dedikten sonra beni her yerden engellemesi şikayet etmelimiyim? Sadece çalışma saati sorusu sordum diye rollendi ve çok üstüme geldi gereksiz yere durmadan
Koton müdürünün beni tehdit etmesi şikayet etsem mantıklı olur mu?