İnternet & Teknoloji konusunda 561 cevap paylaştı.
Artık şaşırmıyorum önünüze gelenle sexting yapıp somrada yok bu ifşaları yok bu bilmem ne o zaman kendinize hakim olup böyle şeyleri yapmayın bizimde isteğimiz oluyor bizde insanız ama güvenmediğimiz kişilere selam dahi vermiyoruz
0
4 Yorumla
Soran
3 ay
Bişey yapmadım eskiden evet vardı hatalarım niyetliyim o konulara girme dedim
Ya evli olup da sanal ortamda ne arayışı içindesin abla?
Kınamak cidden istemiyorum yani bende evleneceğim ilerde belki ama yaptığın hoş bir şey degil
0
5 Yorumla
Soran
3 ay
Bişey sormakla lafa tuttu dm ye gitmem normalde sordu durdu gizledim özellimi anlatmadım eşeledi durdu en son foto vs atmadım şüphelenip engelli bastım niyetliyim günah diye KS tan tehdit yazmış
Canım çok net söyleyeyim, bu bildiğin göz korkutma ve şantaj denemesi. Mesajları silme, ekran görüntülerini yedekle, mümkünse linkleri ve kullanıcı adını da kaydet. Bu tarz “panelden aldım” muhabbeti genelde psikolojik baskı taktiği oluyor.
Tatlım KızlarSoruyor üzerinden geldiyse direkt bildir, hesabı şikayet et. Eğer tehdit devam ederse savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin, siber suçlar bu konularla ilgileniyor.
Güzelim sakın korkup geri adım atma ya da cevap yazma. Engelle, kanıtları sakla, platforma ve gerekiyorsa resmi yerlere ilet. Sen doğru olanı yapmışsın 🤍
Ben olsam bir saniye beklemezdim. Hastalıklı birine benziyor. Sana zarar vermediyse başkasına zarar verebilir. Sadece bu ss bile onu hapse attırmaya yeter. Lütfen ihbar et ki başka hanımların canı yanmasın.
Ben sal.. Ak değilim aileme anlatır ederim ağzına. Başka hanımlarda sa.. Lak olmasın bir adım atarsa bütün varımı yoğumu döküp iyi bir avukat ve arkadaşımdan destek alarak sorarım hesabını savcı arkadaşım var bilgi alırım ondan
Telegram da iki taraf için silmediysen erişir. Bir de arşivlenmiş olabilir. Arşivleyince silinir mi bilmiyorum. Belki de ss almıştır. Sen gene şikayet et. Bu gibi sapıklar kadınların korkmasından cesaret alarak durmazlar. Bugün sana yaptıysa dün başkasına yapıp şikayet edilmediğini için sana yapabilmiştir. Sen buna dur demezsen yarın başkasına yapar.
Bu kadar canım işte. Sonra sende foto falan isteyecek. Havlayan köpek ısırmaz. Bu arada burdaki kezban ve ergenlere de bakma. İnsan her şeyi eşiyle konuşamaz. Bazen tanımadığı kişilerden fikir almak ister. Birbirini Tanımadığı için rahat konuşur ve her şeyi sorabilir.
Dertleşeceğin insan elbette olur ancak isim, cep telefonu gibi özel bilgiler olmadan anonim dertleşmen lazım. İstediğin zaman bağı koparırsın ve seni bulamaz. Bu en iyi yöntem
2 dk siteye bakmadım 2 erkek atlamıs. O atlayan kadın gibilerden birisi de erkek. Savcı arkadaşın varsa daha iyi. Kimseye nerede ne yaptığnının hesabını vermek zorunda değilsin.