Eski sevgilim tarafından darp edildim kıskançlık meselesi yüzünden ayrıca tehdit edildim hastaneden darp raporu ve karakol uzaklaştırma verdi ne yapmalıyım çok korkuyorum?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- 4 ay
Öncelikle geçmiş olsun. olay ciddi boyutta tabiki hukuki kanunlar seni koruyacağına inanırız. Kanun gereğini mutlaka yapar ondan endişemiz yok. fakat seni 24 saat koruyamaz.. suzin yerinizde olsaydım.. imanin varsa bu ilk kızgınlık dönemi bir arkadaşında kal. hatta imkan varsa baska şehire git. biraz mola ver. ortalik durulsun.. tabi nasil bir insan var karşında bilemiyorum fakat kimseye güvenme. Biz burada sahilde içiyorlar teyp açık bangir bangir polisi ariyoruz olay yerine gelmesi 1 saati geçiyor.. benim fikrim bu. dikkat edin
31 Yorumla- 4 ay
Eig için teşekkürler,🙏
- 6 ay
Yahu anlamıyorum birisi bu hakkı nasıl kendisinde bulur? Bir kız istemiyorum demişse bitmiştir. Size de geçmiş olsun! Tek başınıza sokağa çıkmayın uzak doğu sporları öğrenin
60 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 432 cevap paylaştı. Öncelikle kendini koruyacak bir materyalle gezinmeni tavsiye ederim. Elinden geldiğince de dışarıya tek başına çıkma. Telefonunda sesli komut özelliğini aktifleştir ne olur ne olmaz. Kades uygulamasını da indir ve her an kullanmaya hazır ol. Maalesef tedbirli olmak zorundasın
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
30Cevap
- 3 ay
Hiç bir şekilde bu olaydan kurtulamazsın 1 çözüm hariç sana resmi yerler ve kişiler asla yardımcı olmaz şimdi dikketlice belalı bi adam buluon ve bu pe zoyu anlatıon o adam bunun azını burnunu kırıyo ve kurtuluon dinsizin hakkından imansız gelir hesabı yapman gerek yoksa öldürene kadar bırakmaz neler görüok haberlerde
00 Yorumla Askım sana korkma diyemem aynı durumu yaşadım bu korktuğunu bilirse sana daha fazla tehtit ve şiddet uygular. Korktuğunu belli etme tek başına dışarıya çıkma, yorumlara baktım acımıyorum falan demişler hemcinsimize bunu söylemek çok yanlış.
23 Yorumla- 3 ay
Sende mi bile bile psikopatlara şans verdin olum cidden her TC kızı aynıymış lan
- 3 ay
Ya malsınız ya da ruh hastası
- 4 ay
Sakinliğini koru, tenha yerlerde dolaşmamaya bak yanında muhakkak birileri olsun en azından bir süre. Keşke polis koruması falan da verseler böyle durumlarda
00 Yorumla Bizim gibi efendi adamları elinizin tersiyle itip ite köpeğe bulaşırken bize sormadın. Şimdi de kendin bul çaresini. 2. Kadir şeker mi olalım senin için. Yanlış insanlara yeşil ışık yakmasaydın…
01 Yorumla- 4 ay
Çok geçmiş olsun. Uzaklaştırma cezasına kim uyar ki? İnşallah bu dertten kurtulursun. Umarım evinin adresini bilmiyordur. Gör işte sevgili olduğun erkeği.
00 Yorumla - 4 ay
İmkanın varsa numaranı bulunduğun şehiri değiştir ailen dışında kimseye nereye gittiğine dair hiçbir şekilde bilgi verme imkanın yoksa ailene sığın
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)4 ay
Biliyoruz ki seçen belli zerre kadar umrumda değil zerre kadar acımıyorum. Efendi diye ezikleyip serseri peşinde koşmak
Al sana İLAHİ ADALEEEET 👍
110 Yorumla- 4 ay
Hahahaha kimse ona bakmayınca kuduran kasa
- Cevap sahibi4 ay
@deli1h4tunn Gerçekten öyle olduğuna inanıyormusun hayır size bir saldırı olarak görüdğün için gıcık oldun ve klasik kadın utandırma manupilasyonu geldi. Bayada bakan var Tepkim niye o zaman Serseri seçilir dayak yenilir Haberler
Erkek törürü kadın cinayeti Erkekler şeref, siz pislik adi o,,,,, çocuğu
Anladın mı bu yüzden bu tepki - 4 ay
E doğru cinayetlerin ve tüm suçların hepsinin %97sini erkekler işliyor bu oranı ben sallamıyorum testonun da etkisi var tabi islah edilmeniz lazım özel eğitim şart size
- Cevap sahibi4 ay
@deli1h4tunn ne dediğimi anladın mı Seçen taraf belli bile bile seçiyorlar diyorum burada genelleme yapılamaz.
- 4 ay
Akıl kıtlığınızda var parafili durumlarını es geçersek onlar psikolojik rahatsızlık cünkü kimse isteyerek dayak şiddet görmek öldürülmek istemez az beynini kullanmayı öğrensen anlarsın da işte nafile aklı da saçı da kısa denir senin gibilere
- Cevap sahibi4 ay
@deli1h4tunn Beyninizi kullandığınız için seçiyorsunuz diyorum bende Sen hem git sabıkalı bir manyağı seç hemde gebertilince Suçu tüm erkeklere at Hayatı boyunca bir fiske bile vurmamış adamlar avuçlarını yalasın ezik olarak görüp umursamayın olacağı bu Hiç üzülmüyorum yolda görsem bi adam dayaktan öldürse gelip geçerim umrumda bile olmaz.
- 4 ay
Annene de aynısını yaparlar inş ya da sana ahahah komik olurdu
- Cevap sahibi4 ay
@deli1h4tunn Benim annem sizin gibi kaş, ar değil öyle olmadığı içinde babam gibi adamın dibiyle evli zaten ben biliyorum ama Domine etme arzusu hani sözde ilişki koçlarınızda erkeğinizi nasıl manupile edersiniz diye taktik veriyorya size burada maksat erkeği köleleştirmeden haz duyma arayışı Eğer sizi seven değer veren 1 istediğinizde 10 veren efendi erkek varsa onuda bo, k yerine koymak Ah varya RABBİME ne kadar hamdetsem az Yemin ederim İLAHİ ADALET DİYE BİRŞEY VAR. Görünce varya içimin yağları eriyor Nasılda güzel intikam alıyor Allah varya hemde nasıl Öyle bir şey ki Resmen kaş, ara kendi cezasını kendi eliyle kendisini meylederek verdiriyor Daha mükemmel bir ceza verilemezdi Sen misin fitne fücürat içinde olan senmisin Seven insanı yarı yolda bırakıp harcayan bo, k yerine koyan senmisin emeği heba eden sen misin sömürme peşinde olan Şimdi tıpış tıpış cezanı kendi elinden bul Bu İLAHI ADALET SÜPER BİRŞEY 👍
- 3 ay
@deli1h4tunn cinayetlerinisliycrk erkeklere siz gidiyosunuz
- 3 ay
@deli1h4tunn bakmadıgınız yüz veremediğiniz erkekler cinselliği ve aşkı asıl hakedenler ama işte siz TC kızları ruh hastasısınız
- 4 ay
Allah böylelerini nasıl biliyorsan diyorum konuyu sen biliyorsun allahım😉😒
00 Yorumla - 4 ay
Elektronik kelepce talebinde bulun belli bir mesafeden yaklastiginda uyari verir.
00 Yorumla - 4 ay
Arkadaşın adresi var mı iade-i ziyaret yapalım.
00 Yorumla İyi adamlar sıkıcı diye kekolara gidersen sonun böyle olur
04 Yorumla- 4 ay
Yabancı değilde Türk seçerse böyle olur İtalyanlar öyle mi 😍
- 3 ay
Kanka kız ruh hastası boş ver
- 3 ay
Türkiye de her türlü pisliklere bile bile şans verirler sonra yabancı erkekler daha iyi derler ruh hastası çünkü bunlar
- 6 ay
Allah yardımcın olsun kades uygulaması kullan sığınma evine git
00 Yorumla - 3 ay
Seni tehtit ettiği mesajları konuşmalari kayıtta tut herzman alkol uyuşturucu vs kullanıyorsa bunları fotoğraflarla kanithaline getir sonra bunlarla beraber çok iyi bı avukat bul sonra doğru savciliğa koş 🙂
00 Yorumla Kendini korumayı öğren, biber gazı, silah gibi kullanılabilen yüzük ve en önemlisi yakın dövüş öğren, haberlerde görmüştüm judo bilen 1.50-60 boylarında kadın 2 metre boyunda 150 kiloluk adamı pert etmişti (yurt dışında olmuş bu olay)
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)3 ay
Ulan yolda bizi görseniz iyy dersiniz bu kişilerle aşk oyunu oynarsınız banane bea
00 Yorumla Maalesef ruh hastası insan çok eğer senin peşini hiç bırakmıyorsa artık karşılık vermenin zamanı gelmiştir mesela biber gazı sıkabilirsin
00 Yorumla- 4 ay
Her gün 7 kere Ayetel Kürsi okuyup yuvarlak şekilde kendine okuyup üfle görünmeyen melekler seni her türlü kazadan beladan korur
00 Yorumla - 4 ay
bu tarz çocuklarda sevgililik öncesi falan kavgaya karıştığını ya da sinirli hallerini hiç mi görmüyorsunuz
00 Yorumla - 4 ay
bıçakla gitsin ailesini de öldürmekle tehdit et gıkını çıkaramaz polise gidemediği sürece istersen öldüresiye döv polis bi bzk yapamaz emin ol
00 Yorumla - 4 ay
Kades uygulamasını indir tehdit ederse kayıt et uzaklaştırma kararın varsa tehtid den ceza alır karakola çekerler onu
00 Yorumla - 3 ay
Anlamıyorum anasını satıyim neden her türlü pisliklere bile bile şans veriyosunuz, anlamıyorum lan
10 Yorumla Kades uygulamasini yükle polis hemen gelir uygulamya bastığında bir de yanında bıçak taşı
00 YorumlaAnam gurban olim hicmi geciremiyonuz bi goyacan devirecen darp etti ney
00 YorumlaAşkım ailenim haberi var mı bence tedbir talebi basvurmalısın
00 YorumlaTek başına kalmamaya çalış. Elinin altında KADES bulunsun.
00 Yorumlasakin ol ve durumu yakın arkadaş ve aile üyelerinle paylaşmayı ihmal etme
00 Yorumla- 4 ay
Evden çıkma polis koruması iste KADES uygulaması elinin altında olsun
00 Yorumla - 4 ay
Dag gibi abin varsa arkanda olsun bişi yapamazlar gerekirse karakola git
00 Yorumla - 4 ay
Nasıl insanlar var ya valla deli olucam
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sana ulasacagi imkanlari yok et
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)4 ay
Polis sana asla yardım etmez
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)4 ay
Ailenle mi yaşıyorsun?
00 Yorumla - 3 ay
Habersiz taşın uzak bir yere yerleş
00 Yorumla Yaz bana sana anlatayım
20 YorumlaBacım twittera yaz linç edelim
10 Yorumla- 3 ay
Bu işin piri olarak hemen akıl verebilirim.
00 Yorumla Çok geçmiş olsun 🥹 inşallah yaklaşmaz yanina
00 Yorumla- 4 ay
Senin peşini bırakmaya bilir
00 Yorumla - 4 ay
Sen yine de yanına biber gazı al.
00 Yorumla - 4 ay
Dışarı tek başına çıkma
00 Yorumla - 4 ay
Geçmiş olsun
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Geçmiş olsun
00 Yorumla- 4 ay
çok geçmiş olsun allahından bulsun
00 Yorumla Kades uygulamasını mutlaka telefonuna indir
00 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)6 ay
korkma
03 Yorumla- Cevap sahibi6 ay
kanun gerekeni yapar
- 4 ay
Kanun gerekeni yapar mi😂 Türkiyede yasadigina emin misiniz acaba kac kadinin failleri Şu an Eli kolu serbest dolasiyor farkinda misiniz
- Gizli Üye(18-24)3 ay
Allah kahretsin ya cidden
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)4 ay
Umarim ölmezsin turkiyede adalet yok
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)4 ay
Ne diye tehdit etti
00 Yorumla - 3 ay
Tedavi olun
10 Yorumla - 2 ay
Polısler soler snaa
00 Yorumla - 2 ay
korkma gizemm
00 Yorumla - 3 ay
Çok geçmiş olsun 😢
00 Yorumla Evet
00 YorumlaUzaklastima
00 Yorumla- 3 ay
Ailen nerde senin
00 Yorumla - 4 ay
Barısmamalısın:)
00 Yorumla - 4 ay
Savcılığa git
00 Yorumla - 4 ay
🥺🥺🥺
00 Yorumla İyi misin şu an
00 Yorumla- 4 ay
Avukat tut
00 Yorumla
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Tehdit edildim darp aldım polise şikayet ettim ne yapmalıyım korkuyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
İpek Hanım merhabalar öncelikle geçmiş olsun umarım hala psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kalmıyorsunuzdur.
Eylemin gerçekleştiği gün şikayetçi olmuş muydunuz?
Yaralama, hakaret ve tehdit suçları nedeniyle şikayetçi olabilirsiniz.
Size iletilen mesajlar ya da görseller varsa bunları şikayetinizde delil olarak kullanabilirsiniz. Darp raporu ve uzaklaştırma kararı zaten dosya içerisine dahil olmuştur.
Size ulaşıp rahatsız etmeye devam ediyorsa Aile Mahkemesine başvurarak 6284 Sayılı Kanun uyarınca tedbir talebinde bulunabilirsiniz.