Yurt dışında Fransa da yaşıyorum. 4 ay önce yaklaşık whatsapptan siyahı uzun boylu iri bir adam mesaj attı. Tanımıyorum kesinlikle. Sonrasında ters bir cevap vermiştim tanımıyorum ya sen kimsin gibisinden. Yazıp durma demiştim. Bugün tekrar yazdı, "valla bıktırdın basacam engeli' dememle birlikte bana çok ama çok ağır küfürler etmeye başladı ve beni bulup öldüreceğini söylediği ses kayıtları attı. Ki muhtemelen fotoğraftaki adam çünkü yaşı ve sesinin kalınlığı (siyahı bir adama ait olan ses) uyuşuyor. Aradı ve açmadım, o ise ses kayıtlarına devam etti beni bulup bu cevap verme tarzimin parasını çok ağır ödeyeceğimi söyledi. Ben hemen engelledim o panikle, az önce içim rahat etmedi. Mesaj attım "kusura bakmayın, ben gerçek bir kişi olduğunu düşünmedim telefonun arkasında. İyi aksamlar" dedim. Yani doğrusu daha çok da zaten otomatik mesaj gibi bir sey sandım. Adamın fotoğrafı çok profesyonel duruyor, 185-190 boylarında siyahı birisi, bana birkaç ay önce attığı mesajlarda "çıkan yeni filmimi izleyin' diyerekten link atmıştı. Ancak ben konuşmayı da whatsappa engellerken "istenmeyen rahatsız edici mesaj olarak bildirin'e tıklayınca mesajlar da kayboldu. Çok korkuyorum yardımcı olun. Polise gidilmeli mi? Bu arada telefon hattım babamın adına kayıtlı. Ve whatsapp da benim fotoğrafım yok, birkaç ay önce vardı sanırım. Yani numarayı araştırsa babamın ismini bulur.
Güncellemeler
+1 yıl
Fotoğraftaki kişi gerçekten kendisi. Ses aynı. Oyuncu Pariste
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar