Rehberliği müdüre şikayet etmeli miyim?

Ilkokuldan beri bir arkadaşından çok çekiyorum beni hep dışlıyor ben kimin arkadaş olsam aramı bozuyor öğrendim ki psikolojik sorunları varmış ilaç kullanıyormuş ailesi bile ağlıyor çünkü eziyet ediyor herkese liseyi bitirene kadar onunla çok tartıştık Maalesef her şeyi kafama takan bir insan oldum lisede ona ne zaman tartışsam rehber hocası bana çok kötü davrandı sen dedi düzelmezsin Sen şımarıksın kadına diyorum ki arkadaşın üstüne iftira atıyor insanlarla aramı bozuyor beni anlamıyor diyor ki onların yerinde olsam ben de öyle yapardım sen hak ediyorsun biz normal bahçede kızla tartışırken karşı karşıya konuşuyorduk gitmiş hocaya demiş ki benim üstüme yürüyor mağdur rolleri yapıyor her yerde ne alaka ben Niye üstüne yürüyeyim öğretmen de yüzüme dik dik bakıyor diyor sen üstüne yürümüşsün çocuğun hakkın yok buna Neyse lise bitti Bu benim Dışarıda ne zaman görse tehdit ediyordu Ben de telefonla aramak istedim arayamadım mesaj atmak istedim atamadım Belli ki engellemiş sınıf grubundan konuşayım dedim arkadaşlarım çok tepki gösterdiler ondan sonra baktım rehber hocası yine 40 kere beni arıyor mesaj atmış bir de WhatsApp'tan Biz dur yerinde artık bütün gruplardan çıkıyorsun bir daha hiçbir şey yazmıyorsun kendi hayatına bak kimsenin seninle ilgisi yok diyor Ben gerçekten çok üzüldüm bu kız zengin bir ailenin çocuğu okula para ödüyor diye hep beni ezdi bana çok kötü davrandı bu kadın hatta liseyi okurken Ben müdüre gidip şikayet etmiştim bu kadına dedim bana çok kötü davranıyor dedim sınıfı değiştirmek istiyorum bu kız bana rahat huzur vermiyor değiştirdiler sınıfımı ama rehber hocası sınıfını Değiştirsin diye annemden para istemiş demiş para verirseniz olur yoksa olmaz ama biz para vermeden işi hallettik. Müdür Bunlar konuştuğunda bu korkmuştu uzun bir süre Bana kötü davranma ama Okul bitince yine aynı şeyi yaptım bıktım artık bu kadındanda bu kızdan da İkisinden de nefret ediyorum lise bitti bu olay yaşanalı 6 ay falan oldu aileme müdüre söyleyeceğimi söyledim babam çok pis bir adam bağırdı çağırdı sen dedi Başımızı belaya sokacaksın yerinde rahat durmuyorsun saçma sapan konuştu her zamanki gibi. Beni aşırı ezip ağzıma sıçtılar okul hayatında çünkü babam pisliğin tekiydi. Okula gitmeyip müdürü telefonlara arayabilirim ama acar mi bilmiyorim.

Rehberliği müdüre şikayet etmeli miyim?