C2 uygulamasını hepiniz biliyorsunuzdur. Uygulamada geçen gün bir profil gördüm. Savcı yazıyor. İnanmadım tabii ki. Sonra yazdım ve herif bayağı küfürbaz. Sapık da aynı zamanda. Karı kız avcısı. Hakim savcı kartını anlık atıp hava atıyor. Makam odasından anlık falan atıyor sıkıyorsa gel de boyunun ölçüsünü alayım falan.
Uygulamayı kullanmasına bir şey demiyorum ama mesleği kullanıyor ve rezil ediyor devletin itibarını. Ben bu profili hakim savcılar kuruluna şikayet etsem bir şey çıkar mı? Yani ne yapayım sizce
Güncellemeler
1 yıl
Maalesef ki gerçek savcı kendisi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bunun yasal karşılığını araştırıp kanıtlarla beraber yapılması gerekeni yapman iyi olabilir
Ya ama benim bilgilerim ifşa olmasın istiyorum sonra bu manyak herif bana takar kafayı
Yeterince kanıtlarsan bilgiler ona gitmeden devletle iş birliği yapman bile gerekebilir ki bunun hukuksal karşılığını araştırmanı tavsiye ederim.
Ülkenin durumu o kadar kötü ki onu korurlar sen suçlu olursun
Sen de haklısın valla. Bu herifin arkası bu kadar sağlam olmasa açık açık mesleği sergileyip bu rezillikleri yapmaz. Ama bir yandan da savcı adam niye c2’ye düşer karı kız için onu da anlayamadım da neyse
Somut sınav kazan torpil kullan zaten oralara geliyorsun. Ahlaki yönüne bakmıyorlar yani... Anca üstünden birinin karısına kızına yapacak da birilerini kızdırırsa anca ceza alacak... Ülkemizde zaten paraya ve makama kendini kaptıran bir ton kız var. Eğitim yok, ahlak hak getire, beyin kullanan insan sayısı kısıtlı, insanlık ölmüş. Bu da bu hali kullanan şuursuz insanın teki belli ki
Ya o kadar haklısın ki. Adama diyorum ki beyefendi ilgilenmiyorum sizinle. Ben cumhuriyet savcısıyım diyor😂
Ee yani savcı olunca benim hayır deme hakkım olmuyor mu? Bana mı savcı oldun?
Korkunç bir ego kişiliksiz tavırlar. Dosyası buna denk gelenler vardır bir de yazık.
Ülkenin acınası tablosu... 3 gram aklıyla mevkisi karşısında ezileceğini sanıyor. Yazık ne diyeyim. Allah ıslah etsin.
C2’den sanırım şahıslar tespit edilemiyor bu özgüveni ondan
Basit bir site olduğunun farkındadır. İnsanları da etki altına almışsa bir kaç kere onun için olanaklar sağlanmış demektir. Zaten edepsiz bir insan olduğu konuşmasından akıyor.
Böyleleri de bir yere geliyor ya daha ne diyeyim
Diyilecek bir şey yok ne yazık ki... Aileden gelen ahlak diye bir olgu neredeyse kalmadı. Amcasına dayısına söyleyerek bir yerlere getirilen hadsiz çocuklar ülkeyi bu hale getiriyor.
Çok haklısın
Allah sonumuzu hayır etsin demek kalıyor. Dünya haliyle böyle insanlardan uzak kalarak mutlu olabiliyoruz.
Bence fotolarla beraber cimere falan gönder böyleleri o makamlarda olmamalı
Ya sanırım bu c2’den bulunamıyor kişiler. Bu da ona güveniyor
Kılıfını hazırlamış şerefsiz işte bu arada c2 den tanışılmıyo dimi hep bot ya da eskor var
Evet. Çok nadir düzgün insanlara denk gelebilirsin ama savcının bile bozuk olduğu ortamda kime güvenir orası tartışmalı😂
Aynen hiç indirmeye gerek yok anlaşıldı 😂
Evet şikayet etmelisin ssler ile birlikte.
Bir şey çıkmaz deme :)
C2 ne
Abaza erkek dolu bir uygulama
Gödderr
Sikayet et evet