Müdürümün beni uyarması?

Arkadaşlar yaşadığım durumun şokundayım. Henüz 22 yaşındayım. Bir firmada çalışıyorum. Müdürümüz 50 li yaşlarda evli ve 3 çocuk babası bir insan. Bana birkaç hafta önce bir konu (işle ilgili mesaj atmak durumunda kaldı bilgi istedi bende gönderdim) bir hafta sonra ise benim işle ilgili bir yazı göndermem lazımdı, ben izindeydim. Mesaj gönderdim müdürüm en son şunları şunları şuraya koyarak müşterinin senetlerini şuraya koyarak çıktım bilginiz olsun birde bir firmaya resmi yazı yazılacaktı izin dönüşü hallederim dedim. Tamam yazdı. 3 gün sonra işe geldim ki beni uyardı yazdığın mesajları eşim gördü çok kıskandı birdaha bana mesaj atmayın arayın dedi. Ben de şok oldum ve kendisinin babam olabilecek yaşta bir insan olduğunu asla o niyetle o gözle bakıp mesaj atmadığımı söyledim. Gururum incindi. Çünkü gerçekten o gözle bakacağım bir insan değil. Kaldı ki görüştüğüm erkek arkadaşım var. Akabinde 1 hafta müdür ile hiç konuşmadım gelip özür diledi kırgın misin dedi kırılma dedi barışmak istedi bende geri adım atmadım. Ama kendimi çok kötü bir kız gibi hissettirdi. İşe giderken üzülerek gidiyorum yuva karmaşasına sebep olan kadın gibi uyardı beni. İş yerinde nasıl olmalıyım çok huzursuzum
Müdürümün beni uyarması?