Müdürüm bana felaket yürüyor?

Çok büyük bir şirkette calısıyorum cok uzun bir süre işsiz kaldım işe çok ihtiyacım var genç güzel 26 yasında bekar bir kızım müdürüm var 40 yaşında evli 2 cocugu var devamlı bana bakıyor cok saygın etrafta cok popüler bir müdür kimseye bakmaz etmez bana cok bakıyor kimse yokken sacınımı boyattın diyor cok güzelsin diyor 2 haftadır her iş cıkışı arıyor işte yanlış biliyorum sonu yok seni üzmek istemiyorum diyor bende diyorum aradınız arıyorsunuz ama yanlış falan türlü türlü bahaneler sunuyor yok şu yüzden aradım falan bana gelmiş telefonda işte evlenince evlenirsen benle konusurmusun diyor hayır diyorum tüm değerin düşer bendeki ben evliyim hala senle konusuyorum diyor ömürlül arkadaşlıgımız bizim falan diyor saçmalıyor yani arabayla eve bıraknayı bile teklif ett ilk aradııg zamanlar yanlıs anlaşılır dedm bulusma konusunda üstelemliyor ama yüz versem o noktaya gidicek bende kendime şaşırıyorum olaylar nasıl böyle oldu diyor işte sen yandın mı diyor tenime bakıyor sonra sana ne kadar değer verdiğimi bilmiyorsun diyor ben napıcam ya işede çok ihtiyacım var deliricem korkuyorum zarar gelmesinden eşide cok güzel bir kadın fotoğraflardan gördüm maddiyat olarakta çok yükseklerde

Müdürüm bana felaket yürüyor?