27 yaşında tercih edilmeyen bir kadınım.
Yazın estetik ameliyatı olacağım.
Benim gibi femcel kadın yokmu dertleşelim.
Tek ben kaldım femcel herhalde
27 yaşında tercih edilmeyen bir kadınım.
Yazın estetik ameliyatı olacağım.
Benim gibi femcel kadın yokmu dertleşelim.
Tek ben kaldım femcel herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Türkiye gibi bir coğrafyada kadın olman bile yeterliydi senin derdin aslında senin istediğin kriterlere sahip kişilerin seni istememesi olabilir
Alakası yok kimsw istemiyor
Vardır alakası da kendine itiraf etmekte zorlanıyorsundur
Yok maalesef durum bu ciddiyim
Gelen cevapları ikimizde görüyoruz abartısız kadar bir tercih edilmeme söz konusu olmamalı
Ama ben akademisyenim.
Şimdi kantinci çırağı ilede çirkinim diye evlenmem.
Bunun yerine estetik yaptorcagim zaten.
Guzellesmek için başka çarem kalmadi
Demekki neymiş senin statü arayışın varmış sıradan biri seni kesmiyor boşuna femcel iddasında bulunma sen kendi bedenini kabullenemiyorsun incellerle aranda uçurum var onlar statü de gözetmiyor
Statü önemli neden önemli kendimden fakir bir erkekle evlenirsem param için evlenecek tipim karakterim için değil.
Spnra o adam paramı yiyecek güzel kadınlarla beni aldatacak.
Benim gibi düşünen parası olan incel erkeklerde var
Olabilir bunun için anlaşma da düzenleyebilir şartlar koyabilirsin evlilik içinde bunlar mesele olsa ama mesele bu değil yanına yakışıp aynı zamanda kültürel denklik arıyorsun ayrıca zengin incel diye bişey yok incelin tanımı zaten hiç bir nedenle tercih edilmeyen erkek demek günümüzde erkeğin tipinden çok cebi önemli bunu sende gayet iyi biliyorsun
O incel erkeklerde hep güzel kadın istiyor yine benim ki gibi aynı durum.
Bu da tamamen karşının istemesiyle değil kişinin kendi istekleriyle alakalı işte beni isteyeni ben istemem benim istediğim beni istemez durumu
Hadi ben yine bir nebze haklıyım istememekte param var kariyerim var hem fakir hem çirkin olan erkekler bile güzel kadın istiyor.
Arada bir dengesizlik tutarsızlık hipergami var.
Bu yaradılış üzere bir durum içten gelen bir davranış biçimi özümüzde güzelliklere yönelmek var neden istiyorlar diyemeyiz kendi açından düşün bırak kimin ne istediğini sen statü mü istiyorsun yoksa seni seven sana değer veren birlikte yol yürüyeceğin birini mi çünkü ikisi bir arada olmuyor belli ki
Kendini bu şekilde dışlama veya kendimi bu şekilde yalnız hissetme bence çünkü bu şekilde hissedersen her zaman kaybedecek olan kişi sensin
Çok özür dilerim ama femcel nedir anlatır mısın lütfen
İncel erkek gibi
Yani kadınsın değil mi
Evet
Sorularını okudum ama kızma bana kendini çirkin gören kesin sensindir başkaları değil
Bu arada resim senin mi
Bugün de femcel ne demek onu öğrendik 😂
Sen femcel, ben tembel, nolcak böyle
Femcel tam olarak ne demek
Kim sana çirkin diyor ya
Ne zamandır sevgilin yok
Yıllardır
Takılmalik ilşikiye karşımısın
Femcel ne
Erkekler tarafından tercih edilmeyen incel erkeğin kadın versiyonu
Yani erkekten kadın olmak isteyen mj
Ne ilgisi var?
Anlamaya çalışıyorum daha önce duymadım çünkü
Ya tercih edilmeyen çirkin insanlariz kısacası
Estağfurullah benim anladım erkeksin aslında ama kadın hissediyorsun ve ameliyat olacaksın doğru mu
Ya canım
Ya s.. lkmisin
Neyse boş ver
Ben kadınım aq
Güzelliğinde bir şey yok nasipte varsa bulur birisi zaten seni
Femcel ne?
Erkek düşmanı