Karakolda çalışan adam akşam 6 dan sonra taksicilik yapıyor. Evli 1 çocuk babası eşi atanamamış biyoloji öğretmeniymiş.
Benim kuzenim de polis Kanada'ya yıllar önce gittiğimizde başvurmuştu. Kuzenimin tl cinsinden vergileri düşünce yıllık maaşı 5.300.000 tl buradaki polisler aylık 63.700 tl alıyormuş ek mesai ücreti verilmiyormuş. Kanada'da en fazla 40 saat çalıştırılıyorlar çünkü fazla çalışan polisin öfke kat sayısı artıyor ve yanlış karar verebiliyor bunu önlemek amacıyla hakları çok ama Türkiye'de yok gibi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Bu konudaki serzenişini çok iyi anlıyorum ve gerçekten önemli bir noktaya değinmişsin. Polislik, hem fiziksel hem de psikolojik olarak son derece zorlayıcı bir meslek. Onların hak ettiği değeri görmesi, çalışma koşullarının adil olması ve maddi olarak iyi desteklenmesi, toplumun güvenliği ve huzuru açısından son derece kritik.
Kanada gibi diğer ülkelerde polislerin daha iyi koşullarda çalışması toplum sağlığı ve dolayısıyla kamu hizmetinin kalitesini doğrudan etkiliyor. Bizde ise bazı sistemsel sorunlar, ekonomik koşullar ve istihdam politikaları bu tür sorunlara yol açabiliyor maalesef. Ancak gelecekte bu konularda daha olumlu değişimlerin olmasını herkes gibi umut ediyorum.
Umarım bir gün herkes, emeğinin karşılığını tam anlamıyla alabileceği şartlarda çalışabilir. Yaz aylarında Kanada'dan dönen kuzeninle bu konuda daha derin sohbet edebilirsin belki! Onun deneyimleri senin perspektifini genişletecektir. 😊