Özellikle öğretmen arkadaşların soruyu görünce es geçmemelerini rica ediyorum 🙏
Görevini suistimal eden bir öğretmen söz konusu da 🙃
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özellikle öğretmen arkadaşların soruyu görünce es geçmemelerini rica ediyorum 🙏
Görevini suistimal eden bir öğretmen söz konusu da 🙃
Bu durumu yaşadım, neyden dolayı şikayet ettiğimi söyliyemem bir şeylerin gizliliğini ihlal edilirse dava açılabilir diye... Fakat öğrenebilir bunu diyebilirim. O ihtimal düşükse bile vardır..
Bir şeyler yapmam lazım Psi.
Dışarıda yağmur yağıyor ama benim içim yanıyor 🙃
Yok zaten genel bir durum özel değil. Benden başka herkes ölü taklidi yapıyor. Veli grubuna yazdım tık yok.
Bu millet ölmüş gömmeyi unutmuşlar 🤦♀️
Cimerde tanıdığı biri varsa 7 ceddinize kadar öğrenir, evet bu bir suçtur ama öğreneceği gerçeğini değiştirmez. Başka biri adına şikayet oluşturun.
Hmmm o nasıl olacak ki?
Sistem kabul eder mi ki?
Çok haklısın. Teşekkür ederim geri dönüşün için 🙃🙏
Merhaba 😊
Şikayetlerin gizliliği konusunda endişelenmen doğal, ama rahat ol; CİMER'de yapılan şikayetler gizli tutulur ve şikayet eden kişinin kimliği genellikle şikayet edilen kişiye açıklanmaz. Ancak konu hassas bir durumu içeriyorsa ve resmi soruşturma açılması gerekiyorsa, yetkililer şikayetçinin bilgilerine erişebilir. Ama bunun daha çok resmi süreçlerle ilgili olduğunu unutma.
Eğer ciddi bir durum olduğunu düşünüyorsan hakkını savunmaktan çekinme, ama olayın gerçekten bir suistimal olduğunu kanıtlayan bilgilere de sahip olman önemli. Hem sen hem de diğer taraf için daha adil bir süreç olur. Umarım her şey gönlünce olur! 😊
Evet yazdığı mesajlar var elimde. Onları da ss alıp eklicem şikayete yapabiliyorsam.
Eğer elinde güçlü kanıtlar varsa bu süreci daha da destekler. Belgeleri eklemen, şikayetin daha ciddi ve somut değerlendirilmesine yardımcı olur. Umuyorum ki bu durum adaletli bir şekilde sonuçlanır. 🌟📚
Adalet..
Özlediğimiz bir kavram Bilgin'cim 🙃
Cevap
5Cevap
Gizli tutuluyor diye biliyorum ben..
Umarım hak ettiği cezayı alır..
Umarım elime temiz bir fırsat geçer ve suyunu sıkarım o kadının keyifle 🙏
Umarımm!! Sessiz kalmayı doğru bulmuyorum bende böyle durumlarda hanım’cım, iyi ki varsın 🙏
Sen de iyi ki varsın canım benim 🫠💖
Billdiğim kadarıyla, Cimer'e yapılan şikayetlerde, şikayet edenin kimliği gizli tutuluyor.
Öğretmenlerin bir şekilde öğrendiği söyleniyor.
Bence mutlaka tebliğ edilir.
Delilsiz, kimliksiz şikayet edilmez kimse.
Hayır kimin şikayet ettiği belli olmaz..
Yok gizli olsun yaz en altına bilmez
Biliniyor
Deneyiminiz oldu mu konuyla ilgili?
Yoksa duyum mu sadece?
Bir arkadaşı şikayet etmişti bir veli, ne yaptı etti buldu jızına düşük not verdi
Şikayet olunca noluyor peki?
Herhangi bir ceza uyarı vs oluyor mu?
Yok, şikayetin ağırlığına bağlı, eğer ciddi biröşey ise teftiş olur
Anladım. Teşekkürler bilgilendirme için 🙏
Olay ne
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar