Çocuklukta herkesin hayalleri oluyor. Doktor olacağım, astronot olacağım, futbolcu olacağım gibi. Sizin nasıl hayalleriniz vardı, sonradan yapabildiniz mi:)
Ben çoğunu yaptım sanırım.

Çocuklukta herkesin hayalleri oluyor. Doktor olacağım, astronot olacağım, futbolcu olacağım gibi. Sizin nasıl hayalleriniz vardı, sonradan yapabildiniz mi:)
Ben çoğunu yaptım sanırım.

Ressam olmak istiyordum ama bir sürü baskı geldi, ressam olup ne çizeceksin, o işte para mı var ve s. Tüm hevesim öldü. Şimdi rusça öğretmeni olmayı planlıyorum
Çocukluğum, kendimle baş başa geçti. Hani bazı filmlerde izleriz ya. Bir ailenin o aileden soyutlanmış bir çocuğu vardır. Okulda da akran baskısına, maruz kalmış. Benim öze dönük zekam bu sayede biraz ileri boyutta diğer kişilere nazaran. Hayatı çok sorguladım. Kendimi çok dinledim, duydum. Gümceme "yıllar sonra seni elime alacağım edebiyat öğretmeni olacaksın. Yazmıştım aradan yıllar sonra o günlük elime ulaştı kayıptı okuduğum cümle buydu. O an çok şaşırmıştım, çünkü bunu yazdığımı bile unutmuşum. Kısacası hedefi 🎯12 den vurmak dedikleri. 🥳
İnsan sonradan okuyunca bit tuhaf hissediyor🙂
Cevap
1Cevap
Çocuk doktoru olmak istemiştim hep ama tıbbi sekreterlik okudum
Öyle bir şey oldu ama bugün iyi ki olmamışım diyorum 🙄
Vali olmak isterdim... Sonra veteriner ama ikisi de olmadı
Doktor olmak isterdim.
Avukat olacağım derdim, dert sahibi oldum.
Derman yok derman 🥹
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?