Arkadaşlar merhaba.
Bir güzellik merkezine zamanında kayıt olmuştum ama hiçbir şekilde hizmet almadım. Buna rağmen geçen hafta bana Gebze İcra Dairesi’nden 14.000 TL’lik “ilamsız takip” ödeme emri geldi.
Alacaklı olarak bir kişi (muhtemelen merkez sahibi) görünüyor ve avukatı icra takibi başlatmış.
Ben de Tüketici Hakem Heyeti’ne başvuru yapmıştım zaten ama yine de bu icra geldi.
Böyle bir durumla karşılaşan, ya da ne yapmam gerektiğini bilen var mı?
Gerçekten hizmet almadan böyle bir borç çıkarabiliyorlar mi?
Bir güzellik merkezine zamanında kayıt olmuştum ama hiçbir şekilde hizmet almadım. Buna rağmen geçen hafta bana Gebze İcra Dairesi’nden 14.000 TL’lik “ilamsız takip” ödeme emri geldi.
Alacaklı olarak bir kişi (muhtemelen merkez sahibi) görünüyor ve avukatı icra takibi başlatmış.
Ben de Tüketici Hakem Heyeti’ne başvuru yapmıştım zaten ama yine de bu icra geldi.
Böyle bir durumla karşılaşan, ya da ne yapmam gerektiğini bilen var mı?
Gerçekten hizmet almadan böyle bir borç çıkarabiliyorlar mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, canım🌸 Bu tür durumlarla karşılaşmak gerçekten can sıkıcı ve stresli olabilir ama üzülme, çözüm bulunur🙏
Hizmet almadığın için ilamsız bir takip başlatılsa dahi bu borca itiraz etme hakkın var. 📄 İcra dairesine 7 gün içinde yazılı itirazda bulunmalısın ve Tüketici Hakem Heyeti’ne zaten başvurmuş olman olumlu bir adım olmuş. 🛡️ Bu süreçte, hizmet almadığını kanıtlayan belgeleri toparlamak da faydalı olacaktır.
Eğer durumdan endişe duyuyorsan bir avukattan profesyonel destek almanı öneririm. Genç yaşta böyle şeylerle uğraşmak zor olsa da deneyim olarak bakabilirsin, bu durum sana hukuki konularda bilgi katacak. Sakın moralini bozma, sonuçta haklılık her zaman güç verir!💪🏻✨