İşadamı Yusuf Araz, 2 yıldır kira borcunu ödemediği iddiasıyla Defne Samyeli’ni icraya vererek haciz işlemlerini başlatmışı. Önceki gün Samyeli’nin oturduğu evdeki bir kısım eşyaya haciz memuru tarafından el koyulmuş.
İş insanı Araz’ın avukatı Iyaz Çimen şu iddialarda bulundu:
“Defne Samyeli’nin evden tahliye edilmesi için ayrıca İcra Mahkemesi’ne tahliye davası açtık. Defne Samyeli, aylık 16 bin 720 lira olan kira bedelini 2019’un Mart ayından beri ödememektedir. Haciz memurları aracılığıyla borçlunun oturduğu evine gidilerek adreste defter tutulmasını istiyoruz.”
Defne Samyeli 2 yıldır 16 bin 720 TL'lik kirasını ödemeyip icralık olmuş! Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Devlet adam gibi hukukla yönetilse ev sahibi neden mağdur ediyorsun derdi... 2.3 bin TL kirada oturmak varken 16 lira kirası olan evde oturuyorsa umarım aç kalır
Yani kira Türkiye'de fakirlik sınırının 2 katı. Baktın ödeyemiyorsun ne diye uzatıyorsun 2 sene cık başka eve. Mesela Pendik'te 1,200 TL kiralık daire. Biz ev sahibiyiz ama arkadaşlarımdan biliyorum ona bile fazla diyen var
sirf gosteristen taviz vermemek adina daha ucuz bir eve gecmeyecegim derken cok daha beter bir duruma dusmus umarim bundan ders cikaririz defne hanim dahil hepimiz
Beter olsun sürüm sürüm sürünsün ona buna laf sallamayi biliyor dili pabuç kadar iyi olmuş adam insan gibi yaşamayı bilsin acaba düzgün siradan bir vatanadaş olan ünlü var mı onu çok merak ediyorum
@1n0tgülümse Sana ne oluyor lann onun avukatı mısin bsnim ünlülerle bir derdim yok niye kıskanıyım adam insan olmayanlarla derdim var profilimdeki bir ünlü sen neyyin kafasını yaşıyon
Kimisi zengin hayatı yaşar, kimisi sefalet içinde. O miktarda kira ödeyebilmiş zamanında. Tesarruf etmeyip harman savurursa olacağı budur. 4-5 bine de harika villada oturabilirdi. Bence bedelini ödesin, hak etmiş.