Güzellik merkezi sözleşmesinden cayabilir miyim?

Merhaba,
13.04.2022 tarihinde yolda yürürken bir öğrenci tarafından bir güzellik merkezine davet edildim. Kabul edip içeri girdim. Aslında amacım sadece fiyat bilgisi alıp çıkmaktı. Fiyat bilgisi verildikten sonra kimliğimi isteyip bir sözleşme doldurdular. Sebebini sorduğumda ise "verdiğimiz fiyat bilgisi sadece sizin için geçerli, o sebeple bunu dolduruyoruz" dendi. Sene yerine geçiyor mu diye sordum geçmiyor dedi. Aslında bir şüphelenmedim değil ama bir şekilde manipüle edildim ve o kağıdı imzaladım.
Sonrasında çok pişman oldum ve iptal hakkımı kullanmak istedim. Sözleşmeyi okuduğumda ise şu şekilde bir madde gördüm. "Alıcı satın almış olduğu hizmeti kullanmadan, üyelik sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini beyan ederse alacak olduğu hizmet bedelinin %20'sini cezai şart olarak nakden ve peşinen ödemeyi kabul ve taahhüt eder."
Fakat internetten araştırdığımda ise 7 günlük süre içinde cayma hakkımın bulunduğunu okumuştum. İlgili kurumu aradım bunu belirttim ama kabul etmediler. Ben de hemen (14.04.2022) Tüketici Hakem Heyetine başvurdum. Sonuçlanmasını bekliyorum.
İptal hakkım var mı yoksa bir avukat mı tutmalıyım? Tutarsam kazanma ihtimalim var mıdır?
Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim..
Güzellik merkezi sözleşmesinden cayabilir miyim?