Kaynanam ve karım güzellik merkezine 15 bin vermişler, çıldıracağım akıl verir misiniz?

Arkadaşlar çıldıracağım durumum çok kötü değil lakin eşim ve harcamaları beni öldürüyor kendisi de çalışıyor lakin maaşını full harcıyor benimkininde yarısını onun masraflarına gidiyor kalanla evi giderlerini zor yetiyor bunlarda yetmezmiş gibi bugün annesiyle güzellik salonuna sadece 15 bin tl vermişler birde bana gelmiş bak ne kadar genç oldum damat diyor annesi de destekliyor bu davranışı akıl verin çıldıracgm
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar okuduklarımdan gaza geldim kavga ettik evden ayrılmasını istedim hemen hazırmış herşeyini topladı gitti özür dileme hatalıyım yok birde kimseye eyvallahım yok diyor annesine gitti boşanacakmış herşeyini elinden alacağım diyor hayırlısı annem de melahatın kızıda yeni boşandı diyor annemde dünden hazırmıs bir ben bu evlilik için uğraşıyordum sanırım neyse bu kadar sanırım boşa gitmiş 3 yılım.
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese teşekkürler ilişkimiz kesin olarak bitti.15 bin tlyi ilk maaşında verecek kız kardeşinin bilekliğinide verdi saygı çerçevesinde bitirmeye karar verdik dayım sağolsun onu çok severdi hanımefendi oturdu konuştu ve hakkımı aldı şükür neyse artık bekar ve borçsuz bir adam oalcağım tekrar evlenmeyi asla düşünmüyorum dayımı pavyona götüreceğim paraula söz verdim..
Kaynanam ve karım güzellik merkezine 15 bin vermişler, çıldıracağım akıl verir misiniz?